Bucurii de sept-oct 2006 (153)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Alexuta- felicitari sa-ti traiasca printesa mica si sa va aduca multe bucurii .te asteptam cu vesti

Lexi - drum bun !Am vazut si pozele iar Maria e tare , tare scumpa.

Elenia- suntem alaturi de tine- si asta cred ca e foarte important .

Gety- multa sanatate Mariei

Princess- am notat nr tau de tel si o sa te sun .

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata! Eu raportez inca o noapte mai mult nedormita...
Cum procedam, fetelor, cine strange bani pentru Alexutza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neatza

ALEXUTZA, felicitari, sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa, sa aiba mult noroc in viata si sa va aduca numai bucurii.

Gety, multa sanatate Mariei

si noi suntem bolnavi. Noi am fost in week-end la munte, toate bune si frumoase, vorba aceea, cand ne-am intors si ne-am recuperat copilul de la socrii, nici n-am ajuns bine acasa si Vlad a inceput sa vomite, in masina, pe drum, in lift, in pat, a avut cam 12 reprize de varsaturi. Ne-am dus cu el la spital Victor Babes, i-au facut un Scobutil si am plecat acasa, nu am vrut eu sa ne internam.
Acum e mai bine, e la tratament si regim alimentar
Va pupez si va doresc numai bine

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Lilina- multa sanatate lui Vladut.

Am pus poze noiAici

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Neatza!!!!

Am prins o clipa de respiro la birou si m-am apucat de citit de la inceputul capitolului, pozele le vizionez mai tarziu.

Monica, ca idee de cadou: am vazut la Metro un set - magazin cu casa de marcat si cosulet de cumparaturi, mi-a atras atentia pt ca si eu trebuie sa iau un cadou pt nepotica mea Daria si cred ca o va incanta asa ceva.

Elenia, imi pare rau de situatia prin care treci! Iti doresc multa putere si noroc ca sa treci de acest impas si sa poti fi linistita alaturi de Dary mic!
Si Rares demonteaza tot ce prinde, masinute, trenulete, rupe carticelele, mananca creioanele, pixul, cariocile, lipeste si dezlipeste la greu abtibilduri, este un mare distrugator de jucarii!

Sephora, bine ai revenit din Spania! Sa va fie de bine concediul!
Ma bate gandul sa incep sa ii iau si eu lui Rares Thomas-uri; pana acum i-am luat un singur trenulet, simplu cu locomotiva si un vagon si a fost extrem de incantat; acum trebuie sa luam neaparat sine.

Nicholas va multumeste si va pupa pentru urarile de ziua onomastica! Aceleasi ganduri frumoase si pentru voi!

Ramo, foarte buna idea cu mail-ul trimis Mosului! Cred ca iti voi urma exemplul si ii voi trimite si eu Mosului o luuuuuuuunga lista, mai ales ca in ghete Mos Nicolae nu mi-a pus nimic!

Lexi, meriti bataita multa multa! Fetelor, cand va intalniti cu Lexicut “scuturati-o” putin ca sa isi revina!
Foarte simpatico Maria in discutiile cu voi! Felicitari pt kg pierdute!

Lilina, ma bucur ca v-a priit calatoria cu trenul si ca v-ati distrat super la Brasov! In Poiana n-ai ajuns?
Foarte frumos si cadoul de la Itzy! Ea nu vine acasa de Sarbatori?
Of, sanatate lui Vladut!

Andra, cu pluralul cuvintelor: Rares tot asa le “lelele”-ieste: “mamairilele” (mamaile), “tatairilele” (tataii) , “nasurilele” (nasii) , “tilivizorilele” (televizorele) etc. Felicitari pt progresele facute de Ruxa!

Adriana, sanatate lui Dudu! Astept poze cu serbarea de Mos Craciun!

Scumpika, nu esti o mama rea, sa nu mai spui asta niciodata! Se poate intampla oricui, asta este situatia! Pup puiul sa treaca bubita!

Xandrutza, si noi avem bradut tot artificial, verde, este foarte bogat si frumos, abia astept sa il impodobesc si sa vad reactia lui Rares!Mi-ar place si natural insa n-avem spatiu de pus doi brazi.

Aseara i-am cantat lui Rares "O, brad frumos" si de dimineata cand s-a trezit canta si el "O, bad mos/ O, bad mos...."

Revin! Am citit abia jumatate de capitol!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Alexutza sa-ti traiasca mica printesa si sa va aduca multe bucurii!Crestere mare, multa sanatate si refacere rapida!

Multa sanatate puiutilor bolnaviori: Maria, Victor, Vladone!

Cristina vazut pozele cu baieitii tai frumosi. Mi-a placut mult cea in care isi spala ghetutele pt a-l astepta pe mos.

princess, nu fi suparici Cu siguranta, Mos Craciun va fi mai darnic. La mine s-a tinut de cuvant, jumate din lista am dat-o gata, mai urmeaza restul, dupa cum a zis, pan' la Craciun...

Sephora tare simpatic M.!

Noi in we am fost la Sovata, foarte foarte.....frumos

xandrutza chiar asa, cum sa adunam banutii pentru alexutza?! eu m-as baga, dar sunt cam aglomerata si zapacita in perioada asta, plus bunicul in spital si facut cu schimbul langa el

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Monica, raspund si eu la intrebarea ta: eu nu ii pun lui Rares fularul la gurita!

Xandrutza, ma bucur de Dienuta ca este cumintica!
Si eu o salut pe Lili si pe puiul ei!

Tanima, hai ca mai ai putin, ai grija de bebelina! Pupici tizului istet!

Elenia, un pupic si nu uita ca noi suntem alaturi de tine!

Lexi, n-am vazut pozele voastre, dar e adevarat ce spune Monicut ca ai taiat din poze? Hai ma Lexi chiar meriti bataita pt asta!

Andra, multumim pt mesajul de la Alexutza!

Fetelor, ne mobilizam sa strangem banuti pt nepotica noastra, Theodora?

Gety, imi pare rau pt Maria! Asta de unde a mai capatat-o? De la cresa? Pup fetita sa treaca repede!

Ramo, ma bucur ca v-ati distrat la Sovata! Bravo si Mosului ca a fost atat de prompt la cererile tale!

RARES are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna ziua,

Teodora, bine ai venit! Multa sanatate si pofta de mancare, sa ii bucuri pe parintii tai!

Apropo, daca strangem ceva banuti, vreau sa contribui si eu. Lilina, iti dau PM cu nr. meu de telefon, poate reusim sa ne vedem, sa iti dau banutii.

Insanatosire grabnica bucuriilor bolnavioare: Maria, Vladone, Rares!

Dudu etse bine cu ochisorul; doar mai tuseste, dar deja ne-am obisnuit cu acest aspect. Ii dam doar Ketof si, speram ca in vacanta va trece. Maine avem din nou intalnire cu Mos Craciun, va povestesc miercuri cum a decurs. Am o singura intrebare: este posibil ca asta sa ii bulverseze pe cei mici? Adica sa il vada pe Mos Craciun de mai multe ori in acelsai an, chiar daca in prezentari diferite?

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Daca va hotariti si eu vreau sa contribui pentru Teodora.

Adriana - ai dreptate - ii bulverseaza rau cu atitia mosi . Nu mai stiu bietii copii ce sa creada.Noi cand eram copii stiam una si buna vine mos GERILA .

Poze

Mergi la inceput

Am vizionat pozele Cristinei.

Cris, imi place poza cu fratiorii pe scari (sunt niste scumpi si niste frumusei) si cea cu rasaritul de soare. Si imi place si casuta voastra! Vreau si eu la casa ca m-am saturat de vecini galagiosi!

Fetelor, cum procedam cu banutii? Cine ii strange, ce cumparam, cine duce cadoul? Banuiesc ca Alexutza se va externa azi, maine, ar trebui sa ne grabim, altfel va trebui sa ii trimitem acasa darul!

RARES are...

Mergi la inceput