Bucurii de sept-oct 2006 (153)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna ziua dragele mele
cris am vazut pozicile si sunt minunate imi place tare elefantelul dar nu mai vorbim de victoras
lilina vladone sa se faca repede bine
adriana si eu sunt de parere ca atatia mosi ii bulverseaza pe copii si ai perfecta dreptate la noi venea mos gerila
abia astept sa imi spuna maicamea cum reactioneaza dary cand o sa il vada pe mosul la gradi miercuri
are serbarea fetita pe care o are maicamea in asistenta maternala miercuri si eu am trimis cadourile si am pus in pachet un tractor super dragut care e copia in miniatura a unui adevarat si zice maicamea ca la impachetat sa ii dea si lui mosul cadou
azi domnul meu nu are chef de vorba cu maicasa ca e mofturici nu sia implinit somnul,om vedea mai tarziu daca are chef

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Cris, foarte faine pozele! Mi-a placut si rasaritul.
Fetelor, astept detalii, cum facem cu nepotica.

Adriana, nu stiu ce sa-ti raspund la intrebare, cred ca depinde si de copil, poate pe unii ii bucura intalnirea cu mosul de mai multe ori...
Ramo, sper sa se simta bunicul mai bine!
Lilica, sanatate lui Vladone!
Moni ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Vin si eu cu vesti, dar nu bune: Maria are afte in gurita, dor, nu doarme bine, nu poate manca, se trezeste plangand, febra 39 de 3 nopti la rand...
Mai rau este ca dr. a zis ca poate tine si o saptamana, chiar si cu febra...

Princess, nu de la cresa, ca are 2 luni de cand sta acasa. Cred ca de la mine, ca si eu am facut un herpes, dar n-am stiut ca-i asa de contagios.

Contribui si eu cu banii. Acum sa gasim mamica harnicutza care sa se ocupe de organizare.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Og, Gety, imi pare rau de Maria ca se chinuie atat de mult cu bubele din gurita! Stiu ca foarte bune pentru afte sunt badijonarile cu bicarbonat diluat cu apa.

Am mai vazut poze cu:

Maria de Lexi,care este o frumoasa cu ochisorii aia albastri.Si ce bretonel dragut are! A fost foarte eleganta la serbarea de Mos! Iar tu mamico te-ai pitit de noi (vorba ta) ca sa nu te vedem! Bataita meriti tu!

Dudu, care este un brunetel dragut si scump rau in costumasul acela. Serbarea a fost frumos organizata, cel putin asa se vede in poze!

Bradutul Sephorei, foarte dragut si trenuletele Thomas, la fel! Bine ca nu a vazut Rares pozele ca m-ar fi zapacit "mami, cumparam trenutz thomas"!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput

Gety, multa sanatate Mariei! Sper sa scapati urgent de afte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Princess, Maria "serveste" pe langa antitermicele de rigoare si "badijonaj bucal" si "albastru de metilen". Nu-i place nici una din ele, mai ales cand trebuie sa-i umblu in gurita.

Multumim pentru urarile de sanatate.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

pup fetelor, multumesc pt.sustinere

Gety.off, si noi am avut asa ceva, dupa ce am venit de la mare, e tare pacatoasa infectia asta
I-am dat cu Tantum Verde spray sau Glicerina cu anestezina siiii Dentinox sau Calgel, toate anesteziaza zonele cu afte MULTA SANATATE

Vlad e mai bine, nu a mai vomitat deloc astazi

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Salutareeee sau Ni hao ...pi chinazashtie!

Remember me? eu nu v-am uitat insa nu am cuvinte sa va descriu cat sunt de ocupata...ma credeti sau nu? Nu mai am timp de net ca inainte. O sa dezvolt ideea insa acum am deschis netul si i-am raspuns Lilinei la un mail ...si m-am gandit sa deschid si forumul. Din pacate nu am mai citit nimic de o luna de zile cred....ca daca citeam va si scriam ...am vrut initial sa iau o pauza de net, adica sa nu ma stau asa pana noaptea tarziu...eu fiind cu 6 ore inaintea voastra...si m-am devirusat total si de forum...insa adesea ma gandeam seara la voi. Pe buna dreptate ca imi crease dependenta ....Nici nu stiu cu ce sa incep mai intai.

In primul rand suntem bine sanatosi, cu totii, f ocupati, sotul cel mai mult, apoi eu si mandra mica cu ale ei...Este o scumpa, deja vb in propozitii-fraze, cu engleza a progresat pt ca o invat in joaca cuvinte, multe le aude la desene pt ca deja este faaannn desene animate (o sa va pov si despre asta)...E la fel de papusica cumintica adica pot sa o iau cu mine peste tot...shopping, receptii, plimbari-drumuri lungi ca se adapteaza f bine.

Daca tot am citit azi m-am apucat si am rasfoit asa capitolul...si am citit ca acum cateva zile a nascut Alexutza...mai devreme.
Ma bucur mult pt ea, ca stiu cat si-a dorit fetita si le urez sanatate amandurra, recuperare rapida mamicii, iar fetitei, fericire si noroc in viata.

Am vazut ca s-a propus ca de obicei sa ii trimitem o mica atentie.
Va rog mult sa ne mobilizam si de data asta, si sa se ocupe cineva pt ca merita.

Propun sa strangi tu, Lilina sa tu Princess, pt ca esti mai aproape de ea, daca nu va dranjeaza desigur, sa ii cumparati ceva si sa il trimiteti cum i-am trimis CristineiGoji la Cluj. Sau daca doreste altcineva cu atat mai bine.

Eu ii lasasem contributia mea Adrianei_mici... suma e 10 ron pentru Alexutza sa i-o dea Lilinei.Cred ca s-au intalnit demult in parc...ele fiind vecine cu mine de bloc.

Ce ziceti?

Deschidem lista?

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Ni-hao!!!
Itzy, bine ai revenit cu vesti! Va pupam dulce, ne era dor de voi!!

Declar deschisa lista pentru Alexutza:

1. Itzy, deja achitat
2. Princess
3. Alina Morostes
4. Ramo
5. Adriana
6. Crisnemes
7. Gety
8. Xandrinne
....

Imi cer scuze daca am omis pe cineva, trageti-ma de urechi. Cine mai doreste? Si mai important, cine se ofera sa-i stranga?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Alinush, ma bucur sa aflu asa vesti bune de la voi, insa imi pare tare rau ca nu poti scrie mai des! Ne lipsesti!Va pup si va imbratisez si pe tine si pe papusica ta!

Fetelor, daca nu se ofera altcineva, iata ce pot face eu: pot strange banii in contul meu, pot cumpara ceva pt Alexutza si ii pot trimite (prin firma de curierat sau prin posta). Alta varianta ar fi sa comand la un magazin on line pentru copii, coletul sa il primeasca acasa, iar eu sa fac plata prin ordin bancar catre magazinul respectiv. Problema ar fi cu buchetul de flori, la mine in oras nu sunte firme care sa livreze in alte localitati, deci ar trebui o firma din Ploiesti si plata facuta tot prin banca. Personal nu pot ajunge la Ploiesti, am o perioada foarte aglomerata la serviciu si acasa si nu am cum sa rup din timp cateva ore.
Cam asta pot face eu. In cursul zilei de maine putem hotari impreuna ce avem de facut. Daca decideti sa ma ocup eu de tot, cu mare placere!

Va pup!
O noapte frumoasa!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput