Bucurii de sept-oct 2006 (153)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Elenia, esti o mamica puternica, stiu ca ai trecut prin multe si sunt convinsa ca ti-e foarte greu fara Darius dar daca el este fericit si mai ales sanatos, asta trebuie sa te bucure si sa te consoleze. O imbratisare calda de la noi, sa te mai aline putin!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

multumesc de incurajare si pentru imbratisarea calda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Elenianu cred ca exista cuvinte de consolare, dar noi suntem alaturi de tine, macar atat sa putem face.

lexiiiiiiiii mananci baiaita cu siguranta. Ai taiat din poze sa nu te vedem De Maria ce sa spun iti vine sa o mananci e frumoasa foc, tare bine ii sta in costumasul ala. Dar tuuuuuu nu ai nici o scuza gata.....nu vrei sa te arati.......hi hi hi .......dar vi tu si cand o sa ne vedem (sper sa reusim ) iti fac o tona de poze si ti le pun pe forum in fiecare zi . Drum bun si sa ajungeti cu bine.

Cristina vorbeste cel mai bine cu Alina(princess) poate te lamureste ea cum e cu operatia de hidrocel. Poate totusi nu va fi nevoie.

Lilico tare scurta fusei pe ziua de azi.

De restul fetelor ce sa mai spun

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna seara. Azi am fost la Lili, va saluta pe toate, va pupa si spera sa intre pe forum, in week-end. Este foarte aglomerata, dar sunt bine si ea si Matti, va simte lipsa.
Lexi, drum bun! Foarte faine pozele cu Maria, dar cam putine. Si fara tine... Moni, s-o pozezi pe Lexi, cand va intalniti!
Chiar vroiam, Lexi, sa te intreb, cum a fost cu minipizza la petrecere, ai mai facut?
Cristina, imi pare rau de diagnostic, sanatate multa!
Elenia, multumim pentru pupici! Sunt si eu alaturi de tine, imi pare rau ca nu ai puiul aproape, cred ca-ti vine foarte greu. O imbratisare si din partea mea!

Oare ce-o mai fi facand Cata14?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna seara!

In primul si primul rand trebuie sa fac ceva ce am uitat aseara desi am avut un feeling .:

Alexutzaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Si in al doilea rand sa va spun ce sms am primit azi dimineata :

"Am nascut-o pe printesa la 6.30 dimineata dupa travaliu de 8ore, 3.6kg, 50cm apgar 10 natural fara epidurala. Suntem f mandri."

Alexutza sa va traiasca minunea mica sa fie sanatoasa si asteptam poze si vesti despre voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Aflai vestea asa ca intrai sa-i zic micii bucuriii bine a venit printre noi sa fie sanatoasa si norocoasa.

Elenia asa-i noi suntem langa tine cu toate ca mi-e tare greu sa ma pun in locul tau

Lexi drum bun si sper sa ne intalnim curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Felicitari Alexutza!! Sa va traiasca printesa! Va doresc multa sanatate, crestere usoara si numai bucurii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

In primul rand felicitari, Alexuta! Sa ai o bebita sanatoasa si cuminte! Andra, multumim de stire!
Monique, daca as fi lasat pozele asa cum erau, cu mine langa Maria, stricam tot fasonul. Asa ca nu trebuie sa te superi.
Xandrutza, n-am mai facut minipizza ca nu ne-am inteles deloc cu Maria in seara aceea. Abia am reusit sa fac tartele si cea de-a doua a iesit cam prost (n-am gustat-o, doar din ce-am vazut).

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

FELICITARI ALEXUTZA!!! SA VA BUCURATI DE PRINTESA MULTI ANI INAINTE!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput