Bucurii de sept-oct 2006 (153)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Neata.O calda.

Gety eu m-am apucat de curatenie, am inceput cu bucataria momentan mai departe nu am ajuns. Bradutul nu l-am facut, tati a zis sa asteptam Craciunul.

tanima...woawww deja 31 de saptamani. Hai ca mai avem un pic si incepem galeria.Felicitari pt scapatul de pampersi.

Sephora haios rau Matty chiar o sa aveti viata grea daca a inceput cu intrebari de genul asta. Si mie mi-e "groaza" daca o seamana Cosmi cu mine pt ca si eu eram ceva in genul asta cand eram copil.

Lexi sigur vei gasi ceva. Daca nu, cand vi in tara iei de aici plusuri Disney gasesti peste tot in varianata 20-25 cm costa aprox 25 Ron. Si mai mari daca vrei dar costa mai mult, nu stiu sa-ti spun preturile.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neatza

m-am amuzat citind ce a scris Sephora despre Mati, super haios

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi, va salut rapid, indata plec.
Moni, saru`mana pentru cafea!
Seph, e tare scump Matteo!
Lexi, spor la impachetat, cred ca abia asteptati sa ajungeti acasa.
Tanima, tu inca mai mergi la serviciu? Mai ai putin, sarcina usoara in continuare!
Iar a fost maraita Narcisa azi noapte, mai putin decat in celelalte doua nopti. Acum doarme zdravan, recupereaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Fetelor luati ziarul Click, are supliment o revista cu retete care arata superr.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata!

imi pare rau dar saptamana asta nu am mai reusit sa va scriu am fost foarte ocupata cu serviciul.

Skumpik- asa cum au spus si fetele esti o mama de nota 10 si asa sunt toate mamele, nu are rost sa te invinovatesti.Sanatate multa si sa treaca cat mai repede.o mie lui Luca si tie.

Lexi - felicitari pentru kg. date jos si spor la facut bagaje.

Tanima- mai ai un pic .Sarcina usoara in continuare.Felicitari ca ati scapat de scutec si pentru colindele si poezioarele invatate.

Sephora - tare dragut Matti.

Victor de miercuri seara are un pic de temperatura si nu l-am dus la gradi,ii dau nurofgen.Vineri in 19 avem si serbare abia astept sa-l vad. spune si el o gramada de cantecele, poezioare si colinde.

Aseara am fost cu el la urgente pt ca am vazut ca un testicol era inflamat si a spus ca-l doare. din pacate diagnosticul a fost de hidrocel comunicant. In termen de 6 luni tb sa mergem la operatie . Dr a spus ca nu e mare lucru dar tb rezolvat chururgical.

Incerc sa pun mai tarziu si niste poze recente.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetele!
Monique, multumesc, o sa caut prin Bucuresti si plusuri, momentan sa vad ce comand de pe net. Off, iar am dat in boala cumparatului de jucarii, tocmai cand credeam ca am scapat! Oricum m-am uitat aseara pe site-uri romanesti de jucarii si am fost socata sa constat ca jucarii absolut IDENTICE cu cele din Auchan de aici, sunt la pret dublu sau chiar mai mare.
Xandrutza, iti dai seama ca numaram orele de-acum!
Crisnemes, imi pare rau ca si voi aveti probleme cu hidrocelul. Cred ca mai multe amanunte despre cum decurge operatia iti poate da princess, ea tocmai a trecut prin asta cu Rares, deci are informatii proaspete. Nu mai tin minte insa ce fel de hidrocel a avut Rares. Apropo, princeeeeeeess, iar te-ai ascuns de noi?

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Si pentru ca maine plecam foarte devreme iar acasa o sa am acces la net destul de rar, va urez de pe acum un Craciun minunat alaturi de cei dragi, un An Nou mai bun, plin de impliniri pe toate planurile, momente cat mai fericite si multa, multa sanatate!
In ceea ce ma priveste, imi doresc sa fim cu totii sanatosi si imi mai doresc ca anul viitor forumul de Umanitare sa fie gol, sa nu mai fie niciun copil bolnavior!
Abia astept sa va intalnesc pe cat mai multe dintre voi!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Cateva poze de la petrecerea de Craciun incepand cu asta Eu, ca toanta, am uitat aparatul foto acasa, asa ca am asteptat sa descarce colegii pozele lor...

Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna dragele mele
scumpik nu mai fi necajita esti o mama de nota 10 asa cum sunt toate mamele(mai ales ca eu stiu ce inseamna sa stai numai tu cu copilul)luca cel nazdravan
sephora am vazut pozele cu bradutul si cu trenuletul fff frumos atat bradutul cat si trnuletul iar M e un scump si jumatate
xandrutza narci sa nu mai viseze urat sipe diana cea cumintica
crisnemes imi pare rau ca aveti problemepe victor
angel lexi am vazut pe maria ce frumoasa si superba
dudu cel curajos si frumusel
tanima waawwww asa repede au trecut cele 31 de saptamani sarcina usoara in continuare
lilina vladone cel nazdravan si poate intradevar se bat copii din prea multa dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

azi sunt cam impart pupici nus¨ cei cu mine
citind ceea ce scrieti despre puiutii vostri cat de drauti si simpatici sunt mi se umple sufletul de bucurie dar in acelasi timp si de tristetze ca al meu nu este langa mine
singura mea alinare este ca il vad äproape in fiecare zi si ca stiu ca este sanatos,fericit langa ai mei
intradevar vin sarbatorile cele mai frumoase din an si are aduc multa bucurie
dar pentru mine nu sunt cele mai frumoase pentru ca se vede treaba nu o sa am puiul langa mine atat de repede cum speram eu
as vrea sa urez celor care nu o sa mai poata intra pe DC un craciun fericit si un an nou minunat din toate punctele de vedere

va pupez si imbratisez
o dupaamiaza minunata alaturi de cei dragi

Mergi la inceput