FIV 205
Raspunsuri - Pagina 9
sarrah spune:
21ali - eu am facut GIFT. m-a durut burtica dupa transferul gametilor, insa nu a fost reusit. mai am acum 2 embrioni congelati ce urmeaza sa ii pun saptamana viitoare. din cate stiu eu, nidarea are loc la 5-6 zile de la contact, insa, tinand cont ca la tine e vorba de ET cred ca durerile de burtica sunt de bine ! fii optimista si sigur va fi bn !
in ceea ce priveste tortul... cred ca "voinicii" tai se vor bucura dc il mananci oricand !
sarrah spune:
florela30- poti face BHCG in regim de urgenta la IDS - Dorobati, nr. 58. tel. 021 211 58 62 / 63/ 64.(de la intersectia Stefan cel Mare cu Dorobanti mai sunt cca 200 m pana la nr. 58.) daca faci testul dimineata, pana in ora 12, primesti rez la ora 14. costa pana in 60 RON. mai poti face la Medsana Primaverii , primesti rez in 2 ore dar costa 120 ron. sau BIOS- str Roma, nr 30. (aici nu stiu cat de repede ai rez, pt ca eu nu am facut bhcg dar poti suna la nr. 021 230 55 00) bafta !
asteptam rez pozitiv !
21ali spune:
Sarrah sa fie cu succes,Mos Craciun a vorbit cu Doamne Domnne si au zis ca-ti vor pune sub bradut 2 ingerasi anul asta!Vezi nu spune nimanui,este un secret!
kineta spune:
IOANA, multa bafta iti doresc sa ai un test de sarcina pozitiv si o sarcina dusa la termen,asa ca te astept cu nerabdare peste 2 sapt. cu vestea cea mare,sa stai linistita fara prea multe eforturi. Doresc la toate fetele care sunt in asteptari teste pozitive
+11
Moniland spune:
Bravo ali!!! Ai grija fara efort, si fara stres, da? Puiutii isi incep nidarea in ziua 6-7 de la punctie si o fac pana prin ziua 12. Eu intotdeauna am zis ca mai bine sa ma doara decat sa nu ma doara nimic.
florela tin pumnii pentru maine.
sarrah, hai cu amanunte despre procedura ta. Pentru ET ce tratament ai?
cristinici spune:
Ioanatugs ma bucur pt tine ca a decurs totul bine pana acum, sper si rezultatul sa fie pe masura.
Medmaya felicitari pt puiuti.
Daiaioanaxx sa fie intr-un ceas bun si sa aduci pe lume o "fratioara".
Vally felicitari, 9 luni fara peripetii.
2Ali stai cumintica , fara eforturi si sa vii cu vesti bune.
Moniland.
cristinici
21ali spune:
Fetelor am o mare dilema,de la utrogestan aveti o scurgere alba ?ori nu pun cit trebuie de adinc si se topeste pastila si iese ori ceva nu este bine,desi stau in pat juma de ora.La voi cum se manifesta?
Moniland spune:
ali, da sunt scurgeri albe de la utrogestan. Foloseste absosrbante zilnice si le schimbi cat de des simti nevoia.
vally spune:
multumesc mult pentru urari si sutinere!!!
inca nu-mi vine sa cred
bafta multa celor cu punctii,ET-uri,teste!!!
sarrah te asptem cu vesti!tinem pumnii
proaspata "burtica"