FIV 205

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Moniland, multumesc de raspuns dar faptul ca se pierde acest medicament este bine ajuta indeajuns ce ramine?Eu as pune un dop si sa stea 9 luni uite asa sa am eu siguranta........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

21ali stai linistita. Doar un sfat....foloseste manusi sterile cand pui utrogestanul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

sarrah, merci mult ptr informatii
moniland
SA DEA DUMNEZEU SA FIE BINE MAINE.
Fetelor, pe voi cat de tare va durea burta? Ca pe mine ma doare din ce in ce mai tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

florela bafta maine
mie nu mi-a zis dr sa refac beta dupa 2zile...sa ma duc maine s- mai fac?
ma inteapa burtica din cand in cand....fetelor voi ati simtit la fel
bine zis...acum incepe alt ffel de stress....

proaspata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Vally, felicitari penru sarcina:)

Ioana, sa ai mare grija de tine si sa ne dai numai vesti bune! Sunt foarte mandra ca-mi fac injectiile singura:)..nici macar nu-mi mai tremura mana:))

Elena, ce-ti face burtica? Esti bine, da?
Maine plec la Budapesta si marti am prima echografie. Abia astept sa vad cum reactionez la Gonal. Pana una alta am niste dureri de cap cumplite, abia imi pot tine ochii deschisi.
Aveti idee, poate fi de la Gonal?

Va pup cu drag,

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

florela si pe mine ma durea burtica rau inainte de test...si a fost de bine
ralu bafta! iti tin pumnii
de ieri ma doare capul destul de tare...nu ma lasa, pace stiu ca nu trebuie sa iau mai nimic...ce sa faaccc?ce sa iau?

proaspata
http://bd.lilypie.com/otaFp2.png

Mergi la inceput

vally -no spa. Si cam atat. Pt toate durerile - no spa :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ioana: ma bucur tare mult, sa dea Dumnezeu sa se lipeasca 1-2 embrionasi si sa stea acolo pana la termen!!!Tin pumnii!

Meda: felicitari pentru ovocite, bafta multa in continuare, sa aveti embrionasi frumosi si rezistenti si lipiciosi!

Vally: si paracetamolul e permis in sarcina. Si pe mine m-a durut capul foarte tare uneori, imi mai trecea cu cafea.

Florela, Muffinuta, 21Ali,Daria: bafta multa,multa!!!

Cristinici,Iana_Mari, Felicia_: un special pentru voi!

Catalina, Moni: ce fac burticile??? Ceva simptome??? Aveti grija de voi!

Nusy 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

ali, nu te agita. Utrogestanul isi va face treaba chiar daca se mai elimina un pic.
vally, mi emi-a zis dr. ca nu e nevoie sa repet hcg-ul. Dar daca crezi ca te va linisti repeta-l.
nusy, cred ca sunt ok. De la inceput am nasul infundat, mai mult mucoasa uscata, dar am inteles ca se mai intampla. Sanii cand dau jos sutien ma dor, episodic am dureri premenstruale, oara cat mai tin? ca nu prea-mi plac. Ieri m-am ridicat brusc d epe scaun si am simtit o intepatura f. puternica de nu ma puteam intrepta. In rest astept ziua de joi. Bineinteles ca am si eu ganduri in sensul ca daca nu am nimic acolo, si daca tot ce simt sunt de la medicamente? Dar tot eu imi zic ca nu se poate ca toate simptomele sa aiba legatura cu pastilele. Tu cum esti? Recunosti ceva simpome de la mine?

Mergi la inceput

Moniland mai putin faza cu nasu' in rest recunosc io .

Nusy uite ca a raspuns Moniland si pt mine :) .

Mergi la inceput