FIV 205

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

La multi ani fetelor si numai bine!

Burtici sunteti ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Fetelor sinteti tare dragute, cite si un la fiecare, multumesc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Neata" tuturor burticilor,mamicilor si nu in ultimul ran aspirantelor!

in cea mai mare viteza,5 speed cateva cuvinte..

Delia 21,esti o figura..am intuit ca vom fi apropiate de cand mi-ai raspuns prima data..o fi karma sau altceva,dar asta este..
Sa vedem Delia ce va fi ,dc e fetita avem sanse sa ne intalnim,cumnata mea,familie extrem de fina si cu clasa se afla in state,trbuia sa mergem vara trecuta la ei,dar cum eram gravida ne-am gandit ca nu merita riscul..asa ca am stat acasa.
fata sigur as avea ,iar cum nu suntem ai mai urati de pe lume ma gandesc ca iasa cevasi de zestre o punem ca amandoi suntem cu afacerinumai eu m-am mai domolit in ultima vreme ca am tot sperat la un bebe..
cam asta despre"cuscrie".te pup cu drag....

Huski,ce faci nimic vesti esti iar tacuta rau de tot,hai plange-te si tu nitel,dar cred ca ia tabarat pe ciocolata

va pup,am plecat am azi musafiri cu gramada..as vrea sa ma odihnesc oricum o las mai moale..barbatu-meu face "barbecue"

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

buna,

va scriu pentru prima data dar va citesc de multa vreme. ma primiti si pe mine la voi ? va admir si va doresc din suflet succes tuturor !

si eu m-am regasit in multe din situatiile prezentate de voi. luni merg la monitorizare iar in cursul saptamanii viitoare va avea loc ET cu embrioni congelati, daca vor rezista !

tuturor, o duminica frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraa78 spune:

Buna dimineata!
Va spun si eu "La multi ani! cu intarziere.Netul meu mai mult nu merge decat merge asa ca sper ca ma scuzati.
Bafta multa Dariei, Ioaneis si Medei,fie ca Mos Craciun sa va aduca mult visatul cadiu.
Multumesc mult Ioana ca mi-ai raspuns la intrebarea cu scheme de tratament,mie mi-a dat doar 4 menopur pe zi iar la inhibaare a zis ca voi incepe cu 0.1 pe zi din ziua 21 a ciclului apio voi scadea la un sfert din aceeasi capacitate.
Daria,ma bucur mult pentru tine,e bine ca ai avut incredere in dr.Sper ca voi incepe pe la sf lui ianuarie,asta cu conditia ca pana atunci sa-mi dispara "monstrii" :am reusit sa colectionez si micoplasma si ureaplasma,asta din urma fiind mai mare ca 10000.Luni imi da reteta .Marea mea nedumerire este de unde le-am luat,micoplasma am mai avut,am luat antibiotic si trecuse,iar ureaplasma am citit ca trece cam greu si ca poate duce la avort.Cand ziceam si eu ca sunt pe ultima suta de metri...
O zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Buna dimineta ,sau ziua ca nici nu stiu ce este de ieri tot dorm aproape non stop.Fetelor felicitari celor cu teste pozitive si multe imbratisari celor cu negative(cu siguranta va veni si ziua voastra).-ici fetelor din salon,Daria,Ioana sa fiti binecuvintate cu copilasul mult dorit.Moniland nu am disparut dar am facut naveta la Bucuresti si nu am avut acces la net asa ca voi povesti acum despre,,comorile mele,,.Am avut la punctie 7 ovocite s-au fertilizat 4 din care am avut la ET 2 de cat.A( 2 VOINICI),azi sunt a 2 zi de la ET si ma doare burta ca la menstruatie,iar sinii sunt durerosi si greluti.Nu caut nici un simtom ma ingrijoreaza durerea de burta ,sunt intepaturi si in ovare,iar la stimulare nu am avut aceste intepaturi.In final fetelor sperati in sansa voastra,eu credeam ca nu voi avea nici un ovocit si ma tot plingeam de virsta ,dar in final tot Dumnezeu hotaraste pentru noi.Voinicii meu erau perfecti fara fragmentatii,ce nu stiu eu este ca a cita zi de la ETse nideaza ei?O duminica placuta si Moni sarcina usoara si la termen!!!!!!!!1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

21ali - si pe mine m-a durut burtica dupa transferul gametilor 3 zile. eu cred ca o sa-ti treaca. mie, mi-a spus dr sa iau no-spa, poate incerci si tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

-ici ptr toate fetele. Eu am avut un mos niculae foarte solicitant... in noaptea de Sfantul Nicolae a fatat pisicutza mea...am avut niste emotii , noroc cu sotul meu care nu s-a pierdut cu firea si am ajutat pisicutza sa fete. A avut probleme ca doi pisici au venit cu spatele, a trebuit sa tragem de ei sa-i scoatem, la ultimul nu mai avea putere sa-l impinga afara, tot sotul l-a scos. A fost epuizant, si pentru ea si pentru noi, mai ales ca a fatat 5 bucati. Frumos a fost la sfarsit cand au inceput sa miaune aia mici si ea a devenit brusc o mama iubitoare si acum ii iubeste si nu mai poate de dragul lor. Cam asa a fost de Mos Nicolae la noi acasa.
Maine vine ziua cea mare si ptr mine, am sa fac testul beta hcg. Durerile de burta persista si daca ar fi sa va zic ce simt, v-as spune ca imi vine ciclul.. Le invidiez pe fetele optimiste, mie parca imi este frica si sa sper, parca e un mod de autoaparare sa nu fie dezamagirea foarte mare daca testul va iesi negativ. Nu imi dau seama de ce nu pot fi mai optimista, mai ales ca totul a decurs foarte bine pana acum: doi embrioni de gradul 1, endometru foarte bun....ar trebui sa fiu optimista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Sarrah,am luat si nos-pa ,o sa treaca acum mi-am mutat ochii in chiloti,la cite zile de la ET s-au lipit puiutii in burtica?Vreau sa le pregatesc un un tort........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

Fetelor, voi unde ma sfatuiti sa fac testul maine? Vreau sa-mi dea raspunsul cat mai repede si sa fiu sigura ca lucreaza bine analiza. Parca v-am auzit de bios, pe unde au sediul?

Mergi la inceput