FIV 205

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Florela , Doamne ajuta.

Muffinuta - ok fara compatimiri, dar o floricica merge?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Va multumesc tuturor pentru urari, sunteti minunate!
Eu dupa ET mi-am facut "o mini vacanta" acasa, ce credeati?? Mi-am facut bradutul si am dormit aproape toata perioada asta. Nu am apucat sa vad nici macar un film cap coada, ca adormeam busteam. Dar de azi gata, revin si eu la un program de om normal, insa ma voi menaja cat mai mult.
Dariaioanaxx abia astept sa-mi trimiti si mie poza cu "floricica mea". Tu mai iei Medrol, ca eu nu stiu daca sa-l opresc sau nu?
21ali felicitari pentru puiuti, sa fie intr-un ceas bun transferul!
Medamaya multa bafta maine la transfer, sa vii cu vesti bune iubita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

florela, si eu scot majoretele pentru test pozitiv
Ioana, eu zic sa mai iei medrol mai ales ca nu se intrerupe brusc. Eu inca iau cortizol, nu medrol dar tot ceva de genul.
sarrah, cu ce dr. si la ce Clinica?
meda, tin pumniiiii
Huskiiii , hai la raport!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Muffinuta: Chiar daca tu sustii ca nu e.....cine stie...nu vrei sa mai faci betaHCG-ul? Abia atunci poti sa stii sigur!!
Florela, Huski:
Ioanatugs: Tinem pumnii stransi si pentru tine!! Presimt ca Mosul va fi darnic!!
Fetelor, credeti ca HSG ar fi contraindicata in cazul unei raceli puternice?! ( Bineinteles ca nu puteam scapa )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Buna ziua ,cum se simtproaspetele?pina la proba contrarie asa ne consideram ,nu?Ioana ,multumesc draga mea sa fie si puiutii tai sanatosi ca doar te-am miruit ,nu?si cum toate am avut cel putin 2voinici pusi in burtica sigur vom fi mamici cu gemeniCe viteaza sunt acum ,asa ca este a2zi de la ET vedem ce va urma.........Ioana mie medrolul mi-a zis dr sa-l intrerup in ziua ET,probabil ca nu este o regula sa-l luam la fel.O saptamina plina de 2liniute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Muffinuta eu stiu multe fete care aveau bhcg pozitiv si testul de urina iesea inca negativ.Fa bhcg neaparat si nu intrerupe tratamentul de sustinere pana la aflarea rezultatului.Tin pumnii!

florela bafta multa azi!!!!
Huskyyyyyyy cand faci testul?

Bafta multa fetelor in asteptare!!!!!!

Noi ( eu si sotul meu) mergem maine sa facem cariotipul, dupa care pana la aflarea rezultatului,in ianuarie,nu ma mai gandesc la nimic legat de fiv,abia astept sarbatorile!

Va pe toate!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Buna dimineta!
(Io sunt mai lenesa in aceasta perioada , profit cat pot de aceasta mini vacanta )

...deci, Moniland:iaca-ma la raport: cu moralul stau ....inca destul de bine, am ceva dureri de burtica, de spate iar sanii sunt usor durerosi si grei....o fi de bine?!?
te

Medamaya , bafta multa si sa fie cu lipici (super glue, cica dureaza 9 luni )

Ioana, sa stai cumintica si sa faci doar lucruri care iti fac placere cat despre Medrol, mie mi-au zis sa-l iau pana la testul de sange si sa nu mananc cu sare.

Maria multumesc pentru , , te

Florela hai cu II

Muffinuto, oi fi tu mai mare da sa stii ca vin cu la tine!
eu stiu ca Dumnezeu face minuni, cine stie, poate ca are una pregatita si pentru tine. Nu inceta sa speri, te roooooooooog!!!

Fetelor va pe toate si va multumesc pentru sustinere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Koricica, te dulce, mi-a fost dor de tine!
Bafta multa maine, tin pumnii stransi sa iasa totul foarte bine !

Eu fac testul joi dimineata la Giulesti. Am niste emotiii dejaaaaa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Fetelor eu inca iau Prezolon (Medrol). Iar la sarcina trecuta am luat pana in saptamana 14, cam asa....la fel si aspenterul. Practic asta se administreaza pt ca organismul sa nu respinga embrionii asa ca nu vad logica sa se opreasca in ziua ET.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Fetelor pe hirtia data de la Giulesti scrie ca utrogestan iau 2cps/D+P+S,medrol 4 zile se intrerupe dupa ET,ASPENTER 1/ZISI ACID FOLIC,am scris toate astea ptr ca nu m-am uitat prima data pe hirtie si ma gindeam ca oi fi gresit.Eu mai iau si LOKREN pentru tensiune si poate de asta,nustiu daca e bine sau rau ,fetelor voi cum stati cu sinii?ma dor sfircurile si burta pe la ovare parca ar fi la menstruatie si mai nou ca am ameteli stind in pat

Mergi la inceput