FIV 205
Raspunsuri - Pagina 13
Moniland spune:
Muffi, nu stiu in a cata zi dupa ET esti, dar un test de urina mai repede de ziua 10 este sigur negativ. Pe teste mai scrie si cat de sensibil e. am citit pe unul ca depisteaza hcg cand valoarea acestuia e de cel putin 100. Pai valoarea asta o ai ~in ziua 12 de la ET si poate mai tarziu.
Kora,
Delia21 spune:
Mufinutza,stai cuminte in varful patului si nu mai debita,...dintra-stea,te rog!Testul de sarcina nu se face la intamplare,iar testul de sange este sfant.Deci nu te grabi cu concluziile!!!
claudia79 spune:
am o intrebare mai de incepatoare in legatura cu testele de ovulatie! dupa ce a iesit pozitiv ramane pozitiv pana la ciclu sau se negativeaza, pt ca din cate inteleg eu principiul este ca detecteaza crestrea hormonului luteinizant LH, dar ala ramane ridicat deci ar trebui sa iasa tot teste pozitive . sau se negativeaza dupa peakul de LH care indica ovulatia?
Ati mai avut intarzieri de ciclu dupa fiv, deci nu in luna cu fiv ci luna imediat urmatoare, este normal sa nu ovulezi luna aia si de aia intarzie???
dariaioanaxx spune:
Ali, Ioana - pupici fetelor !in legatura cu medrolul mie mi a zis sa mai iau doar pana in ziua ET ului, inclusiv; nu stiu care i faza de se da diferit; Ioana- sper sa pot descarca poza, am sa incerc acum, ti am zis ca nu am instalat CD ul pt cablul USB pt telefon si eu nu ma pricep prea bine, o sa incerc insa; azi am avut si eu ceva dureri in zona ovarelor, dar f, slabe, asa ca la un inceput de menstra, dar mai rau parca ma durea mijlocul, dar n am lasat sa ma doara, la prima crampa, gata nospa;sanii nu ma dor absolut deloc si nici pe timpul stimularii nu m au durut decat spre sfarsit f. f. putin(fata de data trecuta cand ma dureau si erau grei); eu de azi am inceput sa conduc, pt. ca am fost nevoita, dar f. putin am condus;in rest stau acasa la caldurica si astept si sper ca sa fiu binecuvantata cu miracolul vietii !
pupici si bafta si valori cat mai mari
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
21ali spune:
Buna seara,Daria ce-ti fac puiutii mici?dar cel marut?Ioana ce fac puiutii tai ,merg la gradinita?Ai mei cred ca-si cauta culcus,am asa o stare de disconfort in burta si imi este foame tot timpul,poate si de la statul in casa.Nu cred ca sunt astea simtome de sarcina numai Bunul Dumnezeu stie dar imi place sa ma cred insarcinata.
dariaioanaxx spune:
Ali- iubita, cei mici se lupta pt. viata cred,si sper sa fie invingatori amandoi si cel mare l am dus la meditatie, duce o alta lupta el, cu meditatia !
Ioana - am reusit sa descarc poza dar cum ti o trimit? de obicei nu ma las usor, am reusit , asa pe stiute, pe nestiute !
pupici
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
medamaya1 spune:
Am ajuns si eu acasa, am 2 embrioni, unul de 6 cel perfect si unul de 5 cel cu mici fragmentatii...concluzia dr nu raspund bine la puregon....
Ceilalti 3 au toti fragmentatii...cam asta e...
Acum incepe calvarul celor 10 zile.Va pup si va multumesc frumos ptr sustinere
Florela, doamne ajuta,
oanademunck spune:
Revin si eu desumflata!
Azi am avut intalnirea cu doctorul si am aflat ca am avut DOAR 1 ovocit (nu 5 cum evident aiurea au scris pe hartie.....INCREDIBIL)deci 1 ovocit doar . Apoi doctorul care a facut transferul embrionului a mentionat ca a fost f greu sa patrunda pana in uter si ca i se pare suspect si a cerut investigatii mai multe. Si in final i-am adus eu la cunostintza medicului ca am un chsit endometriozic (NU STIA NICI NAIBA NU ERA NICAIERI SCRIS;;;s-a uitat mirat la mine nu pot sa cred bai nu pot a crede cum este posibil sa nu dai detalii asa importante sa nu scrie in dosar imi venea sa ii omor pe toti azi...a chemat ditamai echipa erau vcro 5 in birou si la telefon sa gaseasca ce nu se leaga la cazul meu, eu care venisem acolo cu problema la sotzu meu nu la mine.....)Bon una peste alta m-au programat pe 13 ianuarie la operatie sa vada ce este in uter de-mi ucide ovocitele (cum plastic s-au exprimat ei) am ajuns la doctorul clinicii s-a mai uitat si ala la mine prin ecograf foarte mirat dar a zis ca daca depisteaza ce este in uter apoi va fi ok...de parca nu puteau vedea asta acu un an jumate!!!!Si daca nu le ziceam eu de chsit ma programau frate pt al treilea fiv + icsi.....le-am cerut o copie a dosarului si peste doua sapt am a doua intalnirte cu alt medic de la alta clinica sa vedem ce zic si aia!
pusici
claudia79 spune:
Oana da i-ai mobilizat ceva nu gluma, trebe sa imi zici si mie cum de ai facut, ca si eu am avut cam aceleasi pb, bine nu chist endomentriozic, dar nici eu nu am histeroscopie facuta. In schimb dritei mele nici prin cap nu i-a dat sa se gandeasca sa imi mai comande alte teste! probabil ca se gandeste ca dupa al 3-4-lea failed cycle...inca nu e cazul....si eu merg la second opinion joi ...auzi, tie ti-a venit ciclul dupa luna cu ciclul esuat?
nu primul ciclu, ci al doilea?mie inca nu mi-a venit dupa 5 zile...nici semne nu sunt ca o sa vina in curand
LucaLuca spune:
Oana, patesti ca mine: infertiliate masculina in principiu si de fapt descoperi (tardiv) ca si tu ai probleme. Oricum, un ovocit e putinel rau la 30 de ani ai tai (poate au colectat cinci ovo si doar unul era matur, dar asta nu scuza incoerenta in informarea pacientei)! Ceva nu e in regula clar, practic aveai aceleasi rezultate daca faceai fiv pe natural, la ce naiba au bagat atatia hormoni in tine, unde e diferenta?! La faza cu chistul si lipsa de comunicare, i'm speechless!
Si eu tot pe 13 ianuarie merg la clinica, dar la mine doar pentru consultatie postoperatorie si ca sa pregatim urmatoarea operatie. Tu ce tip de interventie o sa faci, histeroscopie?
---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/