Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (116)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna!

Schimba cineva capitolul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

'neata!
am vazut si eu frumusete de fete si baieti de cafera si mikydutza si ma intorc in urma sa vad si baietii oanei (ghinetz) ca i-am ratat. adevarul e ca ilinca e o poznasa!
imi pare foarte rau pentru mamii. mie mi-e foarte draga si inchiderea contului ei mi se pare exagerata si nejustificata. poate totusi se razgandesc moderatorii si administratorii astia si ne-o dau inapoi.
carla eu pot sa-ti spun cum s-a intamplat la somnul de seara cand l-am intarcat pe denis. el nu vrea sa bea lapte praf asa ca incercam sa-i dau ori un iaurt inainte de culcare, ori masa de seara mai tarziu. apoi il luam in pat cu mine, dupa vreo 5 minute inchideam televizorul si el punea capul jos. se foia o multime, ne mai strangeam putin in brate, mai faceam umbre-animale pe perete si dupa vreo 30 min de frichineli din astea vedea ca nu-i dau san, il lua somnul si dintr-o data se linistea si adormea. acum am observat ca daca-l pun la el in patut se foieste cat se foieste, se mai ridica in picioare, mai mormaie putin si daca eu nu-l bag in seama se aseaza iar jos si intr-un final adoarme. cam 20 min dureaza procesul...
eu am crezut ca va sta treaz pana la 12 noaptea si va plange, ma gandeam sa-i cumpar suzeta, asa tare ma temeam de intracat. insa a fost cu mult mai usor decat am visat. iti doresc succes!
eu aseara l-am scos pe denis pe afara si l-am dus la un magazin unde era un Mos Craciun mare care dansa si canta si a fost foarte incantat; am stat o multime si ne-am uitat la el. si-n magazin era asa frumos ornat si rasuna de colinde...ah, ce frumos...si ne-am intors acasa cu nasul si obrajii rosii si cu aer curat in plamani.
cam atat...poate mai revin...
ne schimba cineva capitolul?

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza.
eu tot nu vad poze de mychy,oricum am probleme,v-am spus ca le deschid cu new tab...in fine,asta e.
va doresc zi buna.

Mergi la inceput

asta a scris administratorul la generale,concurs clipe...imi cer scuze,habar n'am sa dau link...cred ca e important,as vrea ca mamii sa se gandeasca la optiunea asta,daca nu ii respect decizia.

"Da, masura aplicata utilizatorului mamii a fost drastica. Da se putea da un avertisment dar in acest caz s-a ales varianta mai dura.
In cazul in care utilizatorul mamii isi va explica mesajul si intentia acestuia vom re-evalua si noi masura aplicata. Asteptam asadar explicatii pe mail"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza!
musso, mamii le-a dat mail inca de ieri...si vezi si tu ce rezultat a avut.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

Mergi la inceput

ce sa mai zic...poate reevalueaza situatia ceva mai mult timp fata de decizie de inchidere cont,cum mi s-ar fi parut corect.vedem ce o sa se intample.

ne deschide si nou cineva alt capitol..va rugam,stam pe marginea prapastiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulaug2007 spune:

incerc sa schimb eu capitolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Buna dimineata....
Vreau sa imi exprim opinia: "Sunt scarbita!", si acum incerc sa nu bag in seamna ca sa mai pot scrie si citi in continuare acest pe acest site! E adevarat ca nu ma obliga nimeni sa "fiu" pe aici, dar nici sa ma simt ....nu imi vine cuvantul..
Unde dracu e chestia aia care zice sa raportezi la moderator ca vreau sa le scriu si eu... vis a vis de mamii... ca nu mai gasesc nimic de nervi....
Primul impuls a fost sa va propun sa ne mutam pe alt site....

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
Un nou capitol va asteapta aici

Nici eu nu sunt de acord cu ce i s-a intamplat lui mamii. Poate deschide cineva un subiect unde sa ne spunem toate parerea.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput