Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (116)
Raspunsuri - Pagina 20
musso17 spune:
brazuca,nu cred ca sunt sanse de izbanda,asa dam noi treburile urate,la spate,ne convine sa ingropam...ce sa facem?!intrebare,eu nu stiu,sunt mai noua,i se da pauza sau i s-a interzis for ever accesul pe DC,sigur ca membru.
brazuca25 spune:
Din cate am inteles de la mamii i s-a spus ca definitiv.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
musso17 spune:
valeuuuu...exagerat,nu stiu ce sa mai zic....ma duc sa spal faianta,poate imi trece...oricum,am senzatia ca vorbim in van,nu cred ca ne asculta cineva...sau cine stie,poate daca folosesc un emoticon...
brazuca25 spune:
Nu mai merge nici subiectu' ala. As folosi un emoticon...da' aku mi-e frica.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze
CarlaV spune:
Evident ca vi s-au sters mesajele, ce nu e normal la asta pe DC? Evident ca aici fiecare taie si spanzura dupa cum are chef, e site-ul lor, fac ce vor cu el. S-a dovedit ca in 30 minute se fac 10 conturi diferite folosind proxy-uri, dar intrebare este: merita? pentru ce?
Am multe de zis, dar n-am chef de alte polemici cu adminii.
Musso, hai ca merge spre bine, bravo, m-am tot gandit la voi.
Carla, s.12 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
musso17 spune:
multumesc carla de gand
sunt convinsa ca avem de'a face cu multe culise
brazuca,stai cuminte...ce facem,te pierdem si pe tine?!...
eu nu mai vad subiectul,ce s-a intamplat,am scris acolo acu cateva minute.
CarlaV spune:
Fetelor, haideti sa revenim la oile noastre, va rog mult, putem sa o sustinem pe Mamii pe mess, nu va mai ganditi la emoticoane ca si-asa lista mea de mess e prea lunga .
Eu ce sa mai zic, vomit zilnic si in public daca ma apuca, nu mai pun emoticon ca se intelege altceva .
Haideti ca am intrebari:
1. - cum adoarme un copil abia intarcat? Saby face pasi mari spre a se intarca, dar de noapte nu stie cum sa adoarma decat sugand
2 - care dintre voi a avut placenta anterioara si inserata foarte jos la 12 saptamani si totusi a nascut natural? Sau macar s-a ridicat placenta si cand?
3 - cine mai alapteaza, cum arata laptele? Al meu este foarte gros, ca laptele la cutie condensat, e din cauza sarcinii sau aveti si voi asa?
Carla, s.12 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
brazuca25 spune:
asta ziceam si eu ca a disparut si subiectul ala.
brazuca25 spune:
carla, nu am nici eu solutii pentru adormit copilul fara tzitzi. La noi asta e singura varianta acceptata la orice somn. Laptele nu s-a schimbat in cazul meu, deci poate o fi de la sarcina in cazul tau.
musso17 spune:
carla,la mine a mers usor,eu i-am dat mixt,cand a renuntat la san,seara ii faceam laptele,il puneam in biberon si i-l dadeam cu lumina stinsa,iar eu langa el,apoi cand termina arunca sticla si adormea...si acum la fel...daca sabina nu bea din biberon,incearca cu canuta...eu altfel nu stiu si gandesc ca e cea mai usoara metoda de dezvatat,la o adica.