Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (116)
Raspunsuri - Pagina 19
cafera spune:
Mamii m-a rugat sa va transmit ca i s-a inchis contul si nu va mai putea intra pe forum. Cine doreste sa tina legatura cu ea, o poate face pe adresa de mess: lipstick_kissy.
Mamii.
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brazuca25 Tocmai am vorbit cu mamii care m-a rugat sa va anunt ca i s-a inchis contul. Motivul ?? http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130163&whichpage=1 Cumva in Romania nu mai exista democratie???? E penibil! mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit |
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
brazuca daca mergi pe pag 2 vezi postarea ta si a mea?
O fi luat-o razna compu meu sau au fost sterse postarile??
musso17 spune:
vaaai,imi pare rau de mamii,mi se pare pueril motivul,doar pentru atata lucru?!si cum stam cu dreptul la libere exprimare?????????????...nu-si poate deschide alt cont?noi nu putem face o cerere,ceva?
musso17 spune:
acum ma gandesc,poate asa au patit si luna si simo,caci nici ele nu au postat de foarte mult timp.
brazuca25 spune:
Timi nici eu nu le vad...si m-am gandit la acelasi lucru. Nu ma doare mana sa mai scriu o data. Dar deja incep sa ma enervez.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
brazuca25 spune:
E suspect ca tocmai ultimele 3 mesaje de la subiectul respectiv, toate care ii luau apararea lui mamii, au disparut.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze
musso17 spune:
pe mine ma....voiam sa pun o intrebare sau mai bine zis sa fac o propunere,mi-e ca o iau ca pe un afront si ma vad si eu exclusa si chiar nu-mi doresc,astea se umesc compromisuri sau plecat cap...gravvv...fina mea era la scutece de 2006 au intervenit niste probleme cu niste colege si s-au mutat.
musso17 spune:
carla,iarta-ma,fii-miu face mult mai bine,nu a mai facut febra,au inceput sa -i curga mucii,sunt buni,ca sa zic asa,adica nu copti,tuseste productiv,dar rar...e bine,vioi,putin cam plictisit,dar maine iesim,dupa 4 zile
brazuca25 spune:
Am mai scris unul sa vedem daca dispare si asta. Poate ma vedeti si pe mine "banata".
brazuca25 spune:
Am fost informata ca raspunsurile noastre au fost mutate
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130622
adik acolo unde nu intra nimeni sa citeasca, sau foarte putini, si unde nu vede nimeni ca sa se faca valuri.