Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (116)
Raspunsuri - Pagina 18
mychydutza spune:
diana...mi-au inghetat cuvintele....bine ca ati trecut cu bine peste eveniment. nici nu vreau sa-mi imaginez unde ti-a fost inima in momentele alea. of, si zici ca-l trimiti la cresa si e in siguranta. alea ar merita spanzurate de limba. ok, pedepsesti copilul , dar simbolic. nu-l lasi sa se invineteasca de plans. asta e........
cafera, frumoase poze, dar ca de obicei nici urma de tine. si asa zici, ca ti-ai trimis sotzu in toiul iernii in camasa cu maneca scurta/??????????/ mamicutza lui stie?????????
brazuca, nici eu nu l-am putut convinge sa doarma la el in pat, asa ca l-am si facut cadou......
noi suntem ok, e ger, ziua e mai cald dar noaptea e ........brrrrrrrrrr.
azi a tot stranutat, i-am bagat un oscillo. sper sa nu fie raceala.
am si niste poze
fluierul piciorului este un dispozitiv de gasire a mobilei pe intuneric:)
arhdy spune:
Multumesc mult pentru gandurile bune. Nu va doresc si nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu. Bine ca acum este bine.
In ceea ce priveste CM, deja avusesem in luna noiembrie o saptamana, si acum cu spitalizarea am mai avut una. As fi putut sa mai stau, dar nu erau tocmai bune consecintele. Mai ales ca sunt nou angajat aici.
In ceea ce le priveste pe cele de la cresa, in rest sunt ok, adica se ocupa de copii, au curat, au tot felul de jucarii, fiecare copil este cu patutul lui, etc. Ele nu mi-au spus ca mi-au pedepsito, dar mi-am dat eu seama cum a stat situatia de fapt. Din pacate nu am ajuns acolo sa lamuresc eu mai multe. Sa vedeti ce ma sunau pe urma. Se simteau cu musca pe caciula cum se spune si nu mai puteau de frica. Abia astept sa ajung acolo in ianuarie sa discut serios cu ele. DIn pacate nu-mi pot pune bona, pentru ca in primul rand nu-mi permit si in al doilea rand este una singura, nu am incredere, si intr-o situatie de genul la ce am patit din toate se gaseste una mai desteapta care stie cum sa actioneze cat de cat.
Diana si Cristiana Maria (30.07.07)
poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/
musso17 spune:
si eu sunt tare revoltata,mai ales ca ma gandeam cu optimism la varianta cresa in detrimentul bonei,ce-o fi de facut nu stiu...
mychy,eu nu vad pozele.
brazuca25 spune:
Diana sunt ingrozita de ce ai patit! Multa sanatate Cristianei!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
mychydutza spune:
nu-mi dau seama de ce , ca l-am facut public
fluierul piciorului este un dispozitiv de gasire a mobilei pe intuneric:)
CarlaV spune:
arhdy, am citit cu groaza, sunt total de acord cu ce a spus Georgiana. Stii ce nu inteleg eu, cum adica au gasit-o in tarc, si daca era pedepsita, nu statea nimeni sa o supravegheze? Normal ca sunt cu musca pe caciula, daca D-ne fereste, era ceva mai rau, puteau face inchisoare. Plus ca eu nu inteleg cum vine aia sa-mi pedepseasca altul copilul .
Cafera, , ti-am admirat printesele.
Corina, , da, azi am primit coletul si inca intoarcem pe toate partile minunatiile de acolo. Plus ca prietena mea, desi este criza financiara in SUA si ea sta rau de tot cu banii, ne-a pus si o multime de cadouri, imi vine sa plang cand ma gandesc cat a cheltuit pentru noi.
Carla, s.12 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
violetan spune:
Carla, 2 chestii: pune poze si da-i un poop mare sabinei si unul la fel de mare burticii
Mychy, iar ti-ai schimbat semnatura?
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://good-times.webshots.com/album/565597806AagfVt
musso17 spune:
si mie imi place semnatua lui mychy...vedem si noi poze??????
eu sunt rupta,de raceala,cred ca e virusul lui fii-miu,acu o trag cu ceai,compot cald,aspirina,ca altceva n-am,si bag un coldrex,apoi ma duc sa ma afum si sa spal faianta si frigiderul..superrrr,nu?!
CarlaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violetan Carla, 2 chestii: pune poze si da-i un poop mare sabinei si unul la fel de mare burticii |
Saru' mana pentru tot, o sa pun poze dupa ce le fac si-mi inving lenea. Dar tu poze cu Laurash cand mai pui?
Musso, ce-ti face flacaul?
Carla, s.12 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
brazuca25 spune:
Tocmai am vorbit cu mamii care m-a rugat sa va anunt ca i s-a inchis contul. Motivul ??
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130163&whichpage=1
Cumva in Romania nu mai exista democratie???? E penibil!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit