Gravidutze si mamici de Cluj - 102

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

...si LA MULTI ANI NICO!
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

poze cu Ioana si Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

oare unde gasesc costum de Craciunita pentru Ioana, ii trebuia la serbare.

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

poze cu Ioana si Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Salutare, salutare!!!!

INca o data La MUlti Ani pt Nico, si sa treaca supararea!!!

Ce frumos a fost de moshu, Sara a primit o gramada de cadouri si de la bunici, si de la nasi si de la noi, desigur!!! Cel mai tare s-a bucurat de caruciorul de bebe d care nu se mai desparte. Maine revenim si noi acasa si postam pozle de la peterecere plus cele de la mosh.

Va pupam si va dorim o seara frumoasa!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Merci, Monica. Astept sa vad cum evolueaza si maine si in caz ca nu suntem pe drumul cel bun, mergem la Pediatrie 3. Cat costa o sedinta cu aerosoli (daca e cazul)?

Mai fetelor, tot ziceti de dulciuri..Alexia chiar daca o vedeti mai zdravana , sa stiti ca nu mananca dulciuri, nu e amatoare. Nici macar dupa portocale nu se omoara. Avea o perioada in care mai gusta Milka pt copii dar acum nici de aia nu mai vrea. Tati (Mosu') ne-a adus niste turta dulce ABSOLUT DELICIOASA (glazurata cu ciocolata si umpluta cu gem) dar nici macar n-a pus gura domnisoara.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

ploscariu-am vazut costume de mos in carrefour.

mersi fetelor de raspunsuri, dar vroiam sa spun ca ea toata ziua e infundata de la raceala, si asta e a 7-a zi. e normal? am sunat-o pe doctorita ei si zicea ca daca nu tuseste urat sau nu are febra e normal, dar deja de atatea zile??????

Mergi la inceput

mami-alexia-nu merita mai bine sa iei tu aparat cu aerosoli sa ai acasa?ca oricum o vei folosi.chiar, stiti careva unde se gaseste si care e ok ca si eu as lua.daca vrei, iau eu si-ti dau s-o folosesti pt piti.

Mergi la inceput

Nico, la multi ani cu intarziere si de la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Meli, P a avut 2 saptamini mucisori, ca sa nu zic muci asta vara. Numai dupa ce am ajuns la mare i-au trecut. De la cite scufundari a facut acolo

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Meli,Alexia are muci de 2 saptmani. Cu o pauza de 2 zile. Dar nu e infundata, pur si simplu curg.M-am gandit la o investitie de genul asta dar intai as vrea sa fac la pediatrie ca sa vad cum reactioneaza.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

LA MULTI ANI NICO!!!!!!!!

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput