Gravidutze si mamici de Cluj - 102
Raspunsuri - Pagina 5
anca.b spune:
Alex, eu zic sa mergi dimineata sau la prinz, in cursul saptaminii. asa e mai liber si poti merge cu Tiadris.
Adriana, mi-a placut mesajul tau. stii tu care....
Stefan se joaca singur in patut de o jumate de ora...record...sint curioasa cit il tine...cred ca pina ma vede...
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
mami_alexia spune:
Stiu care , Anca Am simtit ca trebuia facuta putina dreptate, prea eram luate peste picior.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
puisorul spune:
LA MULTI ANI NICO!!!
Sper ca ati fost cuminti si ati primit ce ati dorit de la Mos
Noi vrem sa mergem azi la expo si apoi poate la restaurantul chinezesc de pe Calea Turzii. Ati fost careva, e buna mancarea?
Ellenuta, ce este Casa lui Mos Craciun? Ca ne-am duce si noi maine.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
mami_alexia spune:
Explicati-mi si mie va rog , cum vine treaba cu aerosolii? Am inteles ca se fac la Pediatrie 3 dar se merge cu trimitere de la medic? Si cate sedinte se fac...detalii...va rog...
POZE ALEXIA
mami_alexia spune:
Elena, stiu ca te-am tot stresat cu preturi de medicamente...cand mai suni acolo, intreaba te rog si cat e Oscillococinum.
POZE ALEXIA
sara2007 spune:
salutare la toata lumea..
LA MULTI ANI IN PRIMUL RAND NICOSI CAPUL SUS..
sper si eu ca mosul v-a adus tot ce va doriti,si Sara a fost f incantata azi dimineata cand si-a gasit cadoul in cizmulite.vroia sa pape tot,sa se joace cu toate..
elena pt cucuiul lui dragos..ii plac bilele?si eu ma gandeam intr-o perioada sa-i cumpar sarei..frumoase poze
alex si eu ma gandesc la brad.ma gandesc sa cumpar unul mic natural si sa-l pun sus pe mobila,dac ase poate sa nu ajunga la el si sa miroase si in casa a brad.
meli si eu zic ca-s ok cele digitale si cu infundatul nasului e normal dim.sara se trezeste aproape in fiec dim cu nasucul infundta.il aspir doar ca la spray sau ser numai sta deloc.
amalia bine ai veni,sper ca nu ti-am incurcat numele.si eu am auizt de d-na doctor num alucruri bune,e cea in varsta?eu stiu ca mama mea m-a nascut cu ea.de clinica in schimb n-am auzit nimica.
ioana13 super ursuletul..
ancab sa ne spui cum e la expo si daca merita mers
acuma am vb cu o prietena care spune ca nu i-a prea mancat fetita si a dus-o la dc.era putin palida.din strat i-a zis dc ca e anemica,i-au facut analize si are viermisori.doamne feri...acuma ma cam pune pe ganduri.a zis ca poate de la caini,ca au acasa caini.ma gandesc ca la bunicii sarei unde-o duce taica-so tot timpul au si caini si pisici.sper din tot sufletul sa nu pateasca ceva.
ioana...mami de sara
elenuta23 spune:
alex noi o sa mai luam anul acesta bard natural, vroiam artifiical insa mai asteptam un an . cel mai frumos e cel natural , mirose frumos, simti cu adevarat k e sarbatoare
am fost putin pe afar la o plimbare mai lunga cu caruciorul ,a fost tare incantat Dragos, k nu am mai iesit cu el de vreo 4 luni
iar acum doarme puiutul meu, e ok nu se mai vede lovitura la capusor, insa si acuma sunt sokata , sper sa nu faca ceva reactii
+adriana stai linistita k nu ma stresezi insa ma mai scris si poate nu ai ciitit, numai de la plant extract aduce tipa
ioana sa ii spui la tati lui sara sa aiba mare grija si sa o spele pe manute de fiecare data cand se joaka cu animalele, apoi totul va fi ok, nu ii regula sa pateasca si ea la fel, un pt sara
ani casa lui mos craciun , ns ce este am primit mesajul si dupa cum vezi am scris edit, insa ma gandesc k e un fel de caracana unde vine mosul si copii primesc pachetele, cadouri
alex te rog cand ai timp sa imi mai dai odata nr de tel de la tipu cu covoarele, msms
chair daca e urat afara si intunecat e tare placut aerul pt pitici
va sarut
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
arghirmonica spune:
Salutare, multam de sfaturi..o sa iau si io din produsle enumerate de voi da de reusesc sa scot chestiile alea.Am incercat cu Cif da prca nu-i de nici o treaba pt cuptor.
Adriana aerosolii ti-i indica dr daca e nevoie.Iei fain frumos fata te duci la Pedi 3 si acolo o va vedea dr.Io am nimerit numai dr cumsecade.Si mai departe itit zic ei ce si cum.
Asera am fost la Hrusca..tare mi-a placut.
Azi de 18 iara e la Polus ceva cu Mos Nicolae si la Cora la fel.
O zi buna
Ioana13 spune:
Si noi singuri de acum... pina deseara
Ce mutrite dragute a facut azi dimineata P, cind si-a gasit ghetutele: si bucurie si curiozitate... foarte fain. Toata ziua l-as chema pe Mos Niculae sa il vad pe P, dar m-as cam ingrasa
Iesim afara, intradevar e foarte placut. Pare urit, dar e placut aerul
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
ploscariu spune:
Buna fetelor! La noi a venit aseara mosu' in carne si oase, Ioana a fost suspicioasa la inceput, apoi am reusit sa o convingem ca e chiar mosu', a fost tare fericita, i-a spus poezii si l-a pupat, dar Ionut, saracu, el a inceput sa planga, s-a speriat foarte tare.
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004
poze cu Ioana si Ionut