Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (95)
Raspunsuri - Pagina 5
ttenzika spune:
am schimbat si noi astazi semantura
33+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi
Doamne ajuta!
Selene_Bunny spune:
Eu stau cu bunica, stiti voi, ca de obicei, si ma prapadesc de ras de ce poate scoate din ea, desi e mai mult tragic decat comic, avand in vedere ca asta dovedeste cat de mult a afectat-o accidentul vascular...
Le multumesc de incurajare si fetelor "mai in varsta", de pe la alte odisei, care au mai intrat pe aici. Nu numai pentru mine, ci pentru tot grupul nostru.
Ce nume cu rezonante de alta data... Hera... Frumos...
cu Daria Nandini
http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
Selene_Bunny spune:
bebelusi, activeaza-ti PM-ul...
cu Daria Nandini
http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
Leditia spune:
Eu am spalat toata ziua,am avut o zi mai ceva ca-n filmele cu prosti..mai intai am zis ca iau si eu rufele noastre si le-am pus initial pe canapea,cand vad un gandac pe o bluza de-a mea..dau sa-l omor fuge,eu dupa el..intra printre marginile de la canapea,eu dau sa ridic de o parte a canapelei,era intinsa(cred ca am uitat ca nu-s hercule),pac se varsa ultima gura de cafea cu tot cu zat pe canapea(imi lasasem cana langa mine aiurea pe canapea langa laptop),ia repede lenjeria,curata repede canapeaua..pandeste gandacul cu sprayul in mana,de nu l-am alergat toata casa
..Intre timp masina mea spala lenjeria lui bb,paturici si cosmonautul..bun,kilaresc gandacu in sfarsit si ma pun in pat ca ma luasera niste dureri si eram si transpirata toata de atata alergat dupa gandac
..Vad ca termina masina si ma duc sa-i dau o extraclatire si stau si stau si nu mai termina odata masina sa bag lenjeria proaspat patata cu cafea
...Pe la 2 si ceva deja ma invart pe langa ea si ma intreb ce naiba clateste atata..imi dau seama ca-i dadusem inca un ciclu de spalare
,asa ca a spalat lucrusoarele alea de la 11 si ceva pana la 3,cred ca mai curate de atat nu exista :)))))
Abia acum am terminat de spalat cu toate..offf..si tot mai e pilota,dar nu incapea si aia cu restul,asa c-o spal singura,insa sapt viitoare ca nu mai am nici pe unde le pune..
Acum trebuie sa-i calc mogaldetei hainutele minuscule,ca si fierul de calcat e mai mare decat lucrusoarele alea..
V-ati pregatit ghetutele?Ca eu ma gandeam sa-mi pun si papucii de casa pe langa ghete,cizme,etc.
Weekend placut tuturor si sa vina Mosul cu daruri pe la toate.
POZE CU NOI
Minunea mea
34+ cu David Christian
sau
David Gabriel

AMR- CEL MULT 6 SAPT.
bebelusi spune:
Selene am PMul activat, daca nu reusesti vezi ca ti-am trimis eu un PM.
Ledi, ai fost mortala
, mi te si imaginez alergand dupa gandac prin toata casa.
Si mie imi place numele de Hera

, nu m-as fi gandit niciodata la el.
Alina, sper ca ai incheiat ciclul cumparaturilor acum, ar trebui sa le faci poze sa ni le arati. Eu am vrut sa va rog pe una din voi sa imi luati si mie de la targ lenjerie si aparatori, dar am uitat 

. In Sibiu am gasit doar cu 2 mil - 3 mil....poate acolo au fost mai ieftine. De pe net parca nu as comanda ca daca e materialul naspa

.
Eu m-am pregatit pentru mosul azi. Am pus ciorapeii la usa (avem din aia mari rosii mumosi), am facut un pic de curat si acum il asteptam pe mosul, care stiu eu ca vine pe gaura cheii. Dragul de el....are casa grea la mine....ca sunt in vizita si mami si tati si cumnatu-meo.....dar ce sa ii faci....asta e

31+
Vlad Mihai
AMR 9 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
lisa79 spune:
inca o noapte greu dormita.
ceva vesti de la Dalma??? oare ce face Dariuta noastra??? sper ca a mai crescut si e voinica. tare mi-ar palce sa ne mai puna tati niste poze
bebelusi,PMul tau nu e activat.
si eu merg la cumparaturi azi,sa caut nuiele(un brat pt cristi),eu tare cred ca el va uita de mos,ca nu le prea are cu datele.
,asta e! eu l-am ales
.
si eu i-am cumparat termometru din ala de ureche ce citeste intr-o sec,ca eu nu cred ca am sa pot sa pun in fundic termometru
,nici mie nu mi-a placut,deci ce mie nu imi place,altuia nu ii fac.
mai am de cumparat:inca un set de biberoane,2 suzete,bouncer,scutece pt noi nascuti(nu le iau la cutie mare pana nu vad cum reactioneaza),servetele uscate(din ales umede am cumparat deja) si cam atat,cred![]()
voi ati auzit de asta: copilul de spala in musetel pt a curata bine bine pielea???
32S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 8 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
bebelusi spune:
Lisa, am activat PM-ul chiar acum am primit unul de la Selene, dar nu stiu de ce nu apare acolo....Rox nu poti face nimic sa imi apara????

31+
Vlad Mihai
AMR 9 saptamani 
Carmen_Marieta spune:
Alina ce putin mai ai si tu!! De unde ai luat carucior, ne poti arata?
Cami ieri m-a durut toata ziua capul, m-am trezit cu durerea de cap, iar azi am facut si eu putina mancare, si am obosit...
si nu mai pot de cald, am caloriferele date incet dar e o caldura in casa, transpir, si ma enerveaza asa de tare..

Ledi ai fost mortala!! 
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
28+ 
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
bebelusi spune:
Alinuk
multumim frumos pentru informatiile despre mos, foarte fain. Sa inteleg ca si tie iti plac sarbatorile...
31+
Vlad Mihai
AMR 9 saptamani 
cris30 spune:
Naty ultima data cand am fost la eco adica luni avea 2080g, doctorul mi-a zis ca e bine.Atata timp cat procentul de crestere este de peste 10%, asta e bine.Acuma ma gandesc ca daca e sa nasc pe la 38 de saptmanai are timp sa mai creasca, poate face 3kg.
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
34+
Doamne ai grija de bebelina mea.