IMI FAC CURAJ SA CONDUC (13)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor!
Sper ca ati avut un Craciun frumos!

Delphinas, te admir ca ai mers pe zapada si ma mir ca sotul a stat in dreapta si te-a lasat pe tine.
Eu daca ninge nici nu ma gandesc sa mai scot masinuta din garaj, oricum sunt in concediu zilele astea si daca e nevoie de vreun drum mergem cu masina pe care o conduce sotul, are si cauciucuri de iarna , nu se compara cu Tico al meu. (desi am vazut destule masini tico - care mergeau zilele astea pe zapada)
Nu ma consider suficient de experimentata sa ies cu masina pe zapada (desi sotul m-a incurajat ca pot), insa mi-e teama ca masina poate deveni incontrolabila.
Am vazut si la stiri un accident chiar la mine in localitate - Agigea, intr-o interesctie in care n-as fi crezut ca se poate produce un accident mortal (au fost trei sau patru victime..) si ma tot gandesc la asta de atunci. S-a intamplat pe 27 dec, conducea o femeie si s-a bagat in intersectie fara sa acorde prioritate unui autobuz, sau poate a crezut ca are timp sa treaca, insa era deja zapada pe jos, masina n-a mai ascultat-o si s-a produs tragedia..
Nu vreau sa va intristez si pe voi..scuze..pe mine insa m-a marcat
Nu cred ca scot masina daca continua sa ninga, daca am nevoiesa plec pe undeva si sotul nu e acasa, voi lua autobuzul, asta e,ca doar nu m-am nascut in masina.
Va las acum, ne mai auzim la anul!

Va doresc un an nou mai bun si plin de realizari si bucurii!
LA MULTI ANI!
Si bineinteles, fara probleme in trafic!

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

http://.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandraaaa spune:

Fetelor, am iesit si eu pentru prima data din Bucuresti cu masina. Ei, ziceam eu ca imi place prin Bucuresti, dar acum nu-mi mai place deloc. In ultimele 3 zile am facut cam vreo 300 km, din care vreo 40 pe autostrada. N-as fi crezut ca asa ceva e posibil, eu care sunt cam vitezofoba, dar pe autostrada cand ma uit la vitezometru .... 140 !!! Si imi fusese frica, si ma gandeam ca fricoasa cum sunt nu ating nici 110, cat am voie. Cand am iesit de pe autostrada si am intrat in Bucuresti mi s-a parut ca am intrat intr-un cosmar.

Imi fusese tare frica sa conduc afara din oras, mai ales pe unde sunt drumuri cu o singura banda pe sens, unde se depaseste intr-o mare veselie. Eu ma tem de depasiri, mai ales cand ma pomenesc cu cineva pe sensul meu de mers. Dar a fost ok si mi-am dat seama ca nu e nici pe departe asa periculos cum mi s-a parut mie. Acum, abia astept sa mai ies.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

ioana am cerut expres sa conduc pe zapada, chiar daca eu am facut cateva ore pe zapada in scoala. mi-a fost o teama foarte mare mai ales ca eram si cu cauciucurile de vara....dar mi-am impus sa fiu foarte prudenta si sa nu fac bazdaganii...oricum pe sosea era bine....i-am dat chiar 90...dar in sat..nexam
legat de vizionarea stirilor cu accidente, eu refuz sa ma mai uit la stirile de la ora 17 sau alte jurnale....da de ce sa imi fac inima rea. stiu ca sunt inconstienti la volan, incerc pe cat posibil sa ma feresc de ei si ma rog la Bunul Dumnezeu cand plec in trafic sa nu mi-ii scoata in fata, sa ma fereasca de ei. acord prioritate, nu ma bag desi junghiu din dreata mai are un pic si mi-ar manevra el masina, stau cuminte in banca mea. zilele trecute veneam de la el de la tara si in drumul spre casuta noastra avem un semafor in panta...pe sosea zapada cu nisip, noi cu amvelope de vara, eu la volan,...pleaca.... din prima mi-a iesit...mi-a fost frica ca nu voi reusi sa plec, dar extrem, extrem de usor am plecat si atunci mi-am zis..."esti tare vero, deci se poate"
alexandra eu am inceput sa conduc in special in afara orasului...lejer, nu tu aglomeratie....mie mi-a fost teama de traficul din oras, ca nu ma voi descurca....eu am avut o extrem de mare incredere in instructorul meu...si nu puteam merge singura decat daca m-ar fi supravegheat el de undeva....si cum asta nu se poate...am plecat singura. si el e super mandru de mine ca i-a plecat blonda singura prin oras...asa imi spune el mie"blonda" desi eu sunt vopsita toata ziua si toata noaptea

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandraaaa spune:

In oras e nasol traficul, iti trebuie un pic de indemanare sa te strecori si sa-i feresti pe unii care uita sa se asigure. Dar se merge cu viteza relativ mica. Majoritatea accidentelor care se produc sunt chestii minore, un far spart, o aripa indoita sau infundata etc. In afara mi-a placut si mie ca am putut sa bag viteza, ca am putut sa merg constant, fara sa calc frana o data pe minut, insa ma depaseau unii cu viteza luminii, si tre sa recuosc ca nu e prea reconfortant cand se apuca sa depaseasca in rampa, si te gandesti ca poate si pe partea cealalta unde n-ai vizibilitate, mai face vreunul la fel. De asta mi-a fost frica la inceput. Din fericire sunt putini care fac asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Am revenit si eu cu codita intre picioare .
M-am retras si eu de tiptil de la subiect mai demult pentru ca ma certam tot timpul cu prietenul cand conduceam si n-am mai condus pentru ca efectiv ma scotea din minti si nu era deloc placut . Eu nu am masina si conduc pe a lui. Dar la un moment dat atata comenta si nu avea nimic bun de zis ca am zis ca intr-o seara il astept la mine cu o tigaie... dupa usa !

Totusi, in urma unei discutii serioase (in care i-am scos ochii evident ) a inteles ca nu e ok sa ma "persecute" atata pentru ca voi renunta la condus din cauza lui. Asa ca acum conduc iar, am grija si sa-i ascult indicatiile (nu plec niciodata fara ochelari la condus - altfel vad semnele doar cand sunt in dreptul lor :-))), el ma lauda cand fac chestii bune gen ocolit gropi, incetinit frumos, fara frane bruste si toata lumea e fericita.

Imi place tare mult sa conduc, sunt un pic speriata cand e multa lume pe sosea pt. ca trebuie sa conduc un Logan van, deci n-am nici oglinda din mijloc, nici geamuri in spate sa vad ce se intampla.

Cand faceam scoala eram experta la parcat cu spatele super rapid, acum skillurile mele s-au dus ca e tare greu cu un van mai ales pentru un incepator ca mine .

Sper insa sa ma perfectionez si poate in anul ce vine o sa am ocazia sa conduc mai mult... visez si eu in secret la o masinuta .

Am scris un roman :-)) dar acum promit sa revin pentru ca mi-era dor tare de subiect!

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Am uitat ceva - pentru fetele speriate sa urce la volan - eu nu am condus luni bune pana sa ma reapuc si imi era frica ccc ca o sa fiu varza si nu o sa ma descurc. Nu a fost deloc asa! A venit totul asa natural si cu sustinere de la cel din dreapta a fost minunat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

fetele soferitzele, va doresc sa aveti un an nou fericit, cu sanatate si plin de bucurii!!!! si , evident, cu drum bun, fara evenimente!!!!
deianira, trebuie sa ne intilnim sa imi dai lectii

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! si de la mine. Noul an sa ne aduca mai mult curaj, carnetul - celor care il asteapta si cat mai multe masinute !

Katik, care-i problema si la tine? Stresata? . Eu mi-am facut curaj datorita unei prietene care conducea jalnic cu instructorul in masina (era foarte nesimtit, nu o incuraja deloc etc) si a luat permisul din prima si a si inceput sa conduca imediat singura singurica si conduce superb. Am zis ca daca ea poate, pot si eu ce naiba :-))!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

LA MULT ANI dragi soferite. Sa va aduca Noul An numai bucurii, sanatate, cat mai putine incidente in trafic, reusita la examen celor care dau de permis. Sa va lumineze Dumnezeu mintea voua si celorlalti participanti la trafic. Sa va fereasca Bunul Dumnezeu de accidente.
LA MULTI ANI!!!!

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Am condus singura din prima zi a anului !!! Trebuia sa intru sa ma laud. A trebuit sa merg acasa singura (plecand din afara orasului) si a fost super!

LA MULTI ANI!

Mergi la inceput