IMI FAC CURAJ SA CONDUC (13)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
MadameBovary spune:
Eeeh, nu-i un capat de tara pentru mine. Cred mai rau ma enervam daca stiam ca am tocit la greu si nu am luat! Atunci chiar ca ma debusolam de tot , dar pentru ca stiu ca nu am dat tot ce am avut mai bun de dat, nu ma agit prea tare. Nu o fi acum, o fi data viitoare, ca nu ma las eu pana nu-l iau!
Delphinas, tu esti de coma cu peripetiile tale din parcari si de la volan !!
I never fake ... sarcasm
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Delphinas spune:
hmmm... eu la volan? singura sunt super relaxata...ma gandesc din timp pe unde vreau sa umblu, pe unde am treaba. cu sotu....stress tata. concluzia: singura
eu una mi-as plati un loc de parcare unde stau, dar stau cu chirie deci nu va fi locul meu permanent. ca asa le-as mai rade eu astora in nas, vai mama mea.
tocmai vin de prin oras. lumea asta a innebunit de tot. pe strasa masini, pe trotuar masini si pietoni. nu-i corect asat. nebunia sarbatorilor isi spune cuvantul. un loc de parcare nu ai. voiam sa iau masina...bad ideea
cat am stat 3 sferturi de ora si am asteptat pe cineva, 3 tamponari. scurt.
poze, Just Me
ambitioasa
alexandraaaa spune:
Azi a fost liber prin oras, in schimb acasa ma astepta o mare surpriza. Se circula pe strada mea ca pe bulevard. M-am chinuit sa imi gasesc un loc de parcare, si din disperare am intrat in parcarea cu plata. Am stat acolo vreo 5 minute, si cand am vazut ca s-a mai linistit putin traficul, am vrut sa ies de acolo, deh, sa nu-mi iau vreo amenda ca am luat locul platit al cuiva. Cand dau sa ies din parcare, surpriza, din cauza unui microbuz parcat aiurea aveam vizibilitate zero, nu puteam sa ma asigur. Acum ce era sa fac, doar nu ramaneam acolo, asa ca am dat cateva flash-uri (dar pe timp de zi oricum nu cred ca s-au vazut) am iesit usor usor, fix cand trecea o masina Nu ne-am atins, in schimb m-a claxonat fara oprire pana in clipa cand a iesit de pe strada mea.
MadameBovary spune:
Alexandra, bine ca nu v-ati "pupat" cand ai iesit tu din parcare. Nu stiu pe unde a fost liber azi in oras ca m-am fatait si eu cu masina si spre Plaza Romania era un haos... am facut vreo jumate de ora portiunea aia de drum (nici nu stiu cum se numeste bulevardul ).
Delphinas, sper ca tamponarile alea 3 de care ziceai nu au fost la tine!!
I never fake ... sarcasm
alexandraaaa spune:
Pai de dimineata am mers prin Militari, cam pana pe la autogara, si era foarte liber, mult mai liber decat e de regula pe acolo. La intoarcere am prins putina aglomeratie, dar nu ceva serios.
Cand reprogramezi examenul? Imi pare rau ca n-a fost sa fie de data asta. Eu raman la parerea mea, si anume sa pui mana si pe testele din carte. Nu zic sa le faci chiar pe toate, dar sa iti faci macar cateva seturi a cate 26 intrebari si sa vezi ce iese. Intrebarile de pe site-ul ala nu sunt gresite (din cate am putut eu sa constat), insa sunt diferite de ce mi-a picat mie la examen. In schimb cele din carte sunt destul de asemanatoare.
MadameBovary spune:
Alexandra, am facut si din carte, cam jumatate. Si le-am si reluat pe primele.. si la alea pe care le-am reluat am reusit sa scot chiar si 25 si 26 de puncte. Eram asa de mandra de mine !! M-au chemat din nou dupa 12 ianuarie... nu stiu de ce asa de tarziu pentru ca acolo scria ca dupa 15 zile dupa ce ai fost declarat respins poti sa te reprogramezi, iar pe foaia pe care mi-a dat-o cand am fost sa ma inscriu imi scria ca, in cazul in care iau sala, traseul este programat pe 6 ianuarie. Deci isi reiau activitatea pana atunci... nu am inteles exact, dar eram prea cu capul in nori cand mi-a zis ca sa mai pun intrebari suplimentare.
I never fake ... sarcasm
alexandraaaa spune:
Probabil ca au si ei o mini vacanta, si cand isi reiau activitatea incep cu reexaminarea celor care au picat inaintea ta. Cel putin, asa imi explic eu.
Craciun fericit tuturor, sa fiti inconjurate de familie si de cei iubiti!
Delphinas spune:
MadameBovary nici gand sa fie tamponarile la mine. eram pe jos...abia aveai loc sa circuli pe trotuar, pe strada haos infernal.
haideti sa va povestesc vitejia mea de azi. a nins la noi, toate bune si frumoase...
craciun cu zapada..perfect. aveam programata plecare la tara la bunici. dar amvelope de iarna..in pod la tata....cine sa le schimbe? singure nu se poate. si plecam....eu la volan....si conduc la tara la sot, si la mama sa ii luam la tara. numai bine am mers....la tara zapada ceva mai multa...am urcat cam vreo 500 de metri si masina imi fugea de sub fund....parca era sanie...sotu cu sfaturile din dreapta...sa nu accelerez tare...sa virez nu stiu cum...bun...dar masina nu ai voia sa urce 1cm...patina ceva de groaza...si ma gandeam eu asa frumos ce bine or fistand amvelopele mele de iarna in pod....
vad ca nu imi iese...zic sotului ca nu mai pot...sa urce el poate ii iese lui....
se chinuii el ce se chinuie....nimic. da cu spatele sa-si ia demaraj mai din vale....urca cat am urcat si eu...masina nu mai voia. zic in sinea mea...mai stai ca e bine...nici la el nu vrea mai mult decat a vrut la mine...deci sunt buna...
ne-am dat jos si da-i si impinge...am impins la masina sa o aducem intr-un loc cat mai bun sa o putem lasa acolo...si am mers pe jos ca nu se puteam....acum sa imi pun amvelopele de iarna ca nu se mai poate asa...
CRACIUN FERICIT SOFERITELOR!!!
poze, Just Me
ambitioasa
MadameBovary spune:
Delphinas, ! Hai ca sunteti o pereche minunata... pai sa aveti voi anvelope de iarna si sa nu le folositi?
Macar ati ajuns bine unde trebuia sa ajungeti?
Va doresc si eu CRACIUN FERICIT si multe clipse frumoase incununate de sanatate! Ah, si, bineinteles, cat mai putine accidente!
I never fake ... sarcasm
Delphinas spune:
pai daca lenea asta e mare si timpu asta zboara uite asa de repede cand sa le punem?...si la noi vremea a fost super buna, nu aveam motive sa le punem. nu ne-am asteptat sa fie asa zapada si sa nu putem urca.
am ajuns cu bine...pe jos, cu sarsanalele in mana ca am pus bunatati pt toti ca le ducem cu masina doar nu in spate.
acum tb sa astept sa treaca craciunu si sa se deschida service-urile sa le schimbam.
am mai patit o faza asemanatoare in martie....vineri am dat jos amvelopele de iarna, caci era extrem de bine la noi, zapada nu mai aveam de mult, si duminica am plecat la manastiti la neamt...si cand sa ajungel la sihla tb sa urcam un deal mareeee...si urca daca poti...polei, zapada multaaaaaa....asa mi-am intalnit o cunostinta pe care nu o vazusem de mult. var cu tatal meu caligar acolo.
poze, Just Me
ambitioasa