IMI FAC CURAJ SA CONDUC (13)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
ioana_p76 spune:
Am revenit ca am uitat sa zic ceva ref la intrebarile cu sanctiuni.
La examen, din cate stiu eu nu se dau intrebari de genul "cate puncte de penalizare primesti pt.." ci intrebari " cand se suspenda dreptul de a conduce (pt o anumita per de obicei 1 luna sau trei)" sau cand se aplica puncte de penalizare fara suspendarea dreptului de a conduce", deci, mai clar, cand se ia permisul si cand se da doar amenda+puncte.Eu asa am invatat sanctiunile, plus ca si toate intrebarile de sanctiuni din cartea si chestionarele care au fost valabile de anul trecut incoace(nu stiu daca mai sunt valabile acum, de cand cu mecanica, dar nu vad de ce n-ar fi) erau asa cum am zis mai sus.
Deci cred ca asa trebuie invatata partea cu sanctiunile - pt cele care nu pot sa retina si detaliile ref la nr de puncte, printre care ma numar si eu .
Plus, o mai iau si altfel: ma intereseaza ce nu am voie sa fac, nu cate puncte as lua daca fac chestia respectiva.
Pt cei care primesc puncte, daca nu stiu legislatia si li se baga pe gat mai multe puncte, asta e- ghinionul lor, dar nu era mai bine daca nu se ajungea sa-i opreasca politia pt nereguli?
Ioana
animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
http://.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alexandraaaa spune:
La chestia cu bagatul punctelor din burta nu m-am gandit. Dar daca descoperi ca ti-au dat mai multe puncte decat ar fi trebuit, nu poti face contestatie?
Si eu tot asa am gandit cand am invatat. Ma intereseaza ce am si ce nu am voie sa fac, nu ce patesc daca fac (gandindu-ma, evident, ca nu o sa fac nimic interzis )
Cu locurile de parcare sunt si eu stresata, mai ales daca am de mers undeva in centru. In general incerc sa gasesc parcarile cu plata, unde constat ca nu se inghesuie prea multi. Nasol e cand nu gasesc nici macar o parcare cu plata, sau cand n-au nici ei locuri. Ieri de exemplu n-am avut de ales, decat sa blochez doua masini ca sa pot parca. Am lasat un biletel in geam, cu un numar de telefon, in caz ca unul din cei doi vrea sa plece.
MadameBovary spune:
Ioana, felicitari pentru cei 1000 de km parcursi! La cat mai multi fara accidente si incidente si de acum incolo!
Saptamana viitoare banuiesc ca dau examenul pentru ca atunci ma duc sa depun dosarul si am inteles ca te programeaza repede - gen, de pe o zi pe alta. Nu mai stiu daca mi s-a raspuns (cer iertare daca da, da-s cu capul in nori la partea asta): cei/cele care ati dat sala mai mult de o data, in cat timp v-au reprogramat?
I never fake ... sarcasm
cllaudia spune:
Eu m-am dus prima data cu dosarul in Pipera pe 26 august si m-au programat pt examen pe.... 06 octombrie. Dupa ce am stat in asteptare atata timp am picat sala si m-au reprogramat pe... 20 noiembrie. Am avut ghinion ca am avut examenele in perioada aia. Acum se da sala in ziua in care te duci cu dosarul la ei, iar traseul este a doua zi, sau daca vrei poti cere mai tarziu cu cateva zile.
Deci MadameBovari, iti recomand sa te duci cu dosarul cand vei fi pregatita si pt examenul de sala, pt ca , dupa cum am zis il dai in aceasi zi. Sigur se poate sa ceri si mai tarziu, dar imediat le auzi pe alea de la ghiseu cu replici de genul "cum vrei tu sa dai pt permis daca vi sa-ti depui dosarul fara sa fi invatat nimic, si mai ceri si amanare"... Deci decat sa-ti faci nervi cu ele, mai bine te duci direct pregatita.
POZE
cllaudia spune:
A, si inca ceva, acum daca pici sala, te duci la examen dupa 16 zile de la data cand ai fost respinsa. Eu cand am picat, m-am dus din sala de examen direct la ghiseu pt reprogramare. Acum insa dupa ce pici, te duci frumos acasa, si mai revi cu dosarul peste minim 16 zile si maxim cate zile vrei tu, cu conditia sa nu-ti expire scoala intre timp.
POZE
MadameBovary spune:
Claudia, mersi pentru informatii si lamuriri! Deci daca pic sala, pot sa o dau din nou dupa 2 saptamani, eu asa am inteles. N-ar fi un capat de tara daca intr-adevar functioneaza asa, macar stiu ca nu trebuie sa astept 3 luni pana la urmatoarea incercare. Hai ca revin la testele de pe incepator.ro ca mai mult de 19 pct nu sunt in stare sa fac!
I never fake ... sarcasm
kay spune:
hai ca nu pot sa dorm, asa ca scriu pe unde mai am si eu idee...
la mine a fost super tare cu examenul. am luat sala cu 25, dupa doar 1 zi de invatat. nu ca ma laud dar de mica am intrebat de semne, de reguli pe oricine conducea... si am bagat la cap
si la traseu nenea ala mi-a zis sa trec pe rosu... eu nu si nu, el du-te, du-te... si dupa 1 min m-am dus... m-a tras pe dreapta si m-a picat ca am trecut pe rosu... a doua data am picat sala cu 21 parca... a treia oara
fiid, si stiind ca e ultima mea sansa, am fost atat de relaxata.... si am luat 26 si traseul... si acu conduc de n-am treaba. bine e sa am si unde, ca in Bucuresti mergi 2 m si stai...
morala e sa fiti atente la politistii aia, sunt foarte vicleni
spor !
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
alexandraaaa spune:
kay, nu mai au acum voie sa te puna sa faci lucruri pe care n-ai voie sa le faci. Nu au voie sa te induca in eroare, sa iti spuna sa intri pe strada cu sens interzis, sau sa te puna sa treci pe rosu, etc. Inainte de examen am vorbit cu instructorul meu despre asta, si el asa mi-a zis, ca nu mai au voie.
Eu cand m-am dus cu dosarul, m-au programat o luna mai tarziu. Ma bucur ca acum se prgrameaza mai repede.
MadameBovary, incearca sa iti notezi intrebarile la care raspunzi gresit, si sa gasesti logica din spatele lor (si evident sa o retii). Eu la unele capitole asa am invatat - faceam testele, la urma ma uitam peste intrebarile gresite si incercam sa imi dau seama de ce am gresit, daca am retinut un lucru in mod eronat.
Eu tocmai am avut un mic accident, a dat unul cu spatele fara sa ma vada. Acum am tabla indoita. In curand plec spre mecanic. Uf...
MadameBovary spune:
Alexandra, sper ca nu e grav si ca e doar un pic indoita tabla!
Eu am trecut sa ma laud cu faptul ca am facut si eu IN SFARSIT doua teste consecuive de pe incepator.ro la care am luat 22 de puncte!!
Si ce frumos scria acolo ADMIS
Perseverez ca incep sa vad imbunatatiri! Poate la examen nu or fi intrebarile asa de grele... sau sa fie din astea de pe site, ca am inceput sa le invat
I never fake ... sarcasm
ioana_p76 spune:
Ce mai faceti soferitelor?
Cam liniste pe la acest subiect..
Cum va descurcati acum cu vremea rea? Mi-e imi e mai greu cand ploua, se intuneca devreme, e si mai aglomerat atunci, nu vad bine in oglinzi ca sunt ude..nasol..se aburesc geamurile..asa a fost azi, de exemplu..off.. abia asteptam sa ajung acasa, am mers incet, in afara localitatii nu cred ca am depasit 70. Insa cand ma depaseau altii pe mine, imi aruncau pe parbriz apa si desi stergatoarele mergeau pe rapid, imi ingreunau vederea..oricum, cu toate acest conditii mai grele, m-am invatat cu masinuta si parca n-as mai merge in statie la autobuz. Evit insa sa fac drumuri in plus pe vreme din asta.
Insa am zis ca atunci cand va fi polei sau zapada, voi lasa masina acasa, atunci cred eu ca trebuie sa fii un sofer f bun si experimentat sa iesi in trafic.
Madamebovary ce-ai facut, te-a programat pt examen? sa ne tii la curent si pe noi! Bafta multa!
Alexandra imi pare rau! Din pacate, se poate intampla oricui. Insa e multa alergatura..stiu asta pt ca si noi am avut odata probleme, ne-a intrat cineva in spate si ne-a stricat bara, insa alergatura a fost mare, stat la politie cateva ore, apoi drumuri la asigurari, service, nasol..sper insa ca tu ai rezolvat deja problema. soferitele mele!
Ioana
animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
http://.