Prietenie la plesneala! - obrazu' halalalt
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misha71 Nu stiu. Intreab-o pe Brigitte Bardot ![]() ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor ![]() |
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Daca tot e o moda cu nebunia ,sa nu zic prostia, ma gandeam si io ca ala care sta in varful sapei si se scarpina in partea "cu ata" , ca daca nici luna asta nu ies doo liniute, sa ma duc la mama Omida!una din ele.Cu doctorii n-a mers,cu pochii nu,sa vedem ce face sefa satrei.dupa aia ma duc si io la Haga.sa sustin cauza matzei impuscate.In coloana .
![](icon_smile_big.gif)
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela77O/mihaela77O.jpg)
mihaela77O spune:
una de week-end...tot autohtona
Ion si Maria gradinari... se trezira de dimineata sa plece
> la targ sa prinda loc pentru taraba, incarca caruta cu varza
> si castraveti si pleaca.
>
> Pe drum Maria: -Ioane opreste un pic caruta, da-te jos si
> vino de ma pupa ca nu mai pot! Opreste Ion, se da jos, o
> pupa pe Maria ...si plecara iar la drum.
>
> Dupa 10 minute Maria: -Ioane, opreste caruta de-te jos si
> vino de ma pupa ca nu mai pot!.... Ion: -Marie da esti
> nebuna! Nu mai prindem targul.
>
> -Hai repede Ioane, acu, acu, ca nu mai pot! Se da Ion jos
> si iar o pupa pe Maria. Dupa vreo 10 minute Maria incepe:
> -Ah Ioaneee, ah, opreste caruta si vino repede si ma pupa ca
> nu mai pot! Ion enervat: -Auzi fa Marie...da-te jos de pe
> castraveti si urca-te pe varza....
week-end placut ce a mai ramas din el....
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui umflatel una de week-end...tot autohtona Ion si Maria gradinari... se trezira de dimineata sa plece > la targ sa prinda loc pentru taraba, incarca caruta cu varza > si castraveti si pleaca. > > Pe drum Maria: -Ioane opreste un pic caruta, da-te jos si > vino de ma pupa ca nu mai pot! Opreste Ion, se da jos, o > pupa pe Maria ...si plecara iar la drum. > > Dupa 10 minute Maria: -Ioane, opreste caruta de-te jos si > vino de ma pupa ca nu mai pot!.... Ion: -Marie da esti > nebuna! Nu mai prindem targul. > > -Hai repede Ioane, acu, acu, ca nu mai pot! Se da Ion jos > si iar o pupa pe Maria. Dupa vreo 10 minute Maria incepe: > -Ah Ioaneee, ah, opreste caruta si vino repede si ma pupa ca > nu mai pot! Ion enervat: -Auzi fa Marie...da-te jos de pe > castraveti si urca-te pe varza.... week-end placut ce a mai ramas din el.... MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui misha71 Nu stiu. Intreab-o pe Brigitte Bardot ![]() edit: legal, femeia are dreptate. Nimeni nu are voie sa impuste un animal decit in conditii foarte clare stabilite prin lege. Acum, si pentru o pusca cu aer comprimat ai obligatia sa-ti faci permis de port-arma, chiar daca e de tir sportiv si nu e arma letala. Legile sint legi! ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor ![]() |
ba , da' ma lasi? S-au terminat matzele de pe planeta?
anyway,mai are inca vreo 4 !
![](icon_smile_big.gif)
![](bang.gif)
Gabriela
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
misha71 spune:
umflatel Pentru asta te-am ridicat la rang de "Client fidel" al clubului
gabriello ia da linku' sa vaza si ochiu' meu ce zici tu acolosha cu mitzele (poate are si poze si oi gasi nevasta motanului meu )
bey, www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">mi-am tras poze noi! Tot verde is...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
gabriella1 spune:
uite,doamna,linkul:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130545
plangi si tu,si eventual fa si niste masuratori balistice ,citeste raportul de necropsie al matzei si cand faci ospat de sufletul fiarei cheama-ma! Pomana ingrasa !.Din pomana porcului o schimbam in pomana matzei.Eventual masa si dansul sa fie pe o coasta.O prefer pe-aia de Azur!
Gabriela
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
misha71 spune:
citat din mesajul lui gabriella1 Eventual masa si dansul sa fie pe o coasta.O prefer pe-aia de Azur! ![]() |
Io cred ca pe aia de
![](drac.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Am citit repede prima pagina. O sa citesc si restul. Stiu ca o sa primesc roshii de la tine
![](icon_smile_big.gif)
Nu iau apararea nimanui, dar nici chiar asa, ca nu sintem in Bronx.
Adevarul e ca era frumos pisoiul.
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
![](icon_smile_big.gif)
gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
Io cred ca pe aia de ![]() ![]() Am citit repede prima pagina. O sa citesc si restul. Stiu ca o sa primesc roshii de la tine ![]() Nu iau apararea nimanui, dar nici chiar asa, ca nu sintem in Bronx. Adevarul e ca era frumos pisoiul. ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor ![]() |
bey,tu nu mai intelegi romaneste?ca n-aveaui voie asta e alta treaba.dar printre altele nici contraventie nu e! ia intreba-ti huzbandul.
pe mine ma distreaza "tragedia".
![](radtare.gif)
Gabriela
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kokiy/kokiy.jpg)
kokiy spune:
Mey Gabriela,
nu te lua de matze si de alte lighioane ca vin si te musc, si la cata turbare am in mine nu te mai vindeci never ...
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kokiy/kokiy.jpg)
kokiy spune:
Acu' serios vorbind, cand cresti un aminalut de mic il poti considera ca si copilul tau ...eu am un catel de 10 ani ,iar acum trebuie sa ma gandesc serios la eutanasiere ptr. ca e f. bolnav ...e destul de tragic pentru ca-l consider ca si copilul meu (primul meu copil)...cand investeti atata dragoste intr-o relatie e destul de greu sa te desparti ...nu-i acelasi lucru ca pierderea unui obiect...
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)