Prietenie la plesneala! - obrazu' halalalt

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Apropo,eu si cand se taie porcul plang ...oricum nu-s chiar ca XIO, care protejeaza gandacii,tantarii,furnicile si mustele

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Gabitzule, husbandu' meu nu e unde e al tau, asa ca il intreb degeaba.
Am inteles perfect ce anume te distreaza pe tine, insa de data asta, cu toate riscurile de a mi te pune in cap, nu pot fi de acord. Cine a avut sau are animalutze prin casa gindeste cu totul altfel. Tu ai avut vreun animalutz, sau ti-ai fi dorit cindva unul?
Stiu ca tu gindesti asa: e un animal si nu e cazul sa dramatizam atita pentru ce i s-a intimplat. Da, dar acel animal a fost luat de mic, crescut, educat, vaccinat, vitaminizat, deparazitat si nu in ultimul rind IUBIT. Se rupe ceva in tine cind pateste ce a patit acel pisoi si de fapt orice ar pati rau. Pina la urma chiar ajunge cu timpul sa faca parte din familie si e normala o asa reactie. Oricum mie dramatizarea mi s-a parut mai intensa in comentariile ulterioare si nu in postarea initiatoarei topicului.
Nu-i asa ca nu te-ai suparat prea tare ca nu pot fi de acord cu tine aici?

kokiy ce mai face Bruno?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

misha 71,multam de rang...nu ma asteptam! si spre rusinea mea,de abia acum am vazut in listuta link-ul catre cazul lui mihaita!,multumesc din suflet!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

misha71 ...din pacate Bruno nu e asa bine cum mi-as dori eu...starea de bine se pare ca a fost pe perioada administrarii de antibiotic...din pacate nu poate trai doar prin injectii ... saptamana viitoare sper sa-si faca sotul timp sa-l duca la Facultatea de med.veterinara ... cred ca starea mea blegoasa si de inactivitate pe forum se datoreaza si acestui incident ...

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

umflatel nu ai observat link-ul pt ca nu a fost pina acum. Spre rusinea MEA nu a ta. Dar acum s-a remediat.
Si mai am de facut ceva link-uri....
Stiu ca e putin, insa sper sa ma redresez financiar si sa pot ajuta mai mult. A fost o perioada cind am intins coarda mai mult decit puteam duce, dar va trece si va fi bine, sint sigura.

kokiy imi pare tare rau. Oricum a fost cel mai fericit catel in familia voastra si sa speram ca va fi bine in continuare.

gabitzule sa nu fugi acum de noi Uite kokiy promite reclame super , nu-i asa?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Mey,nu-s chiar atat de cretina pe cat ma credeti ,normal ca iubesc animalele si nu m-am gandit niciodata ca as putea face rau.
Dar la cate variante de "rezolvare" a mortii matzei i s-au dat doamnei in cauza,sincer,m-am bucurat ca sunt altele mai duse cu capu' decat mine !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Citat:

m-am bucurat ca sunt altele mai duse cu capu' decat mine !

...sincer...ma indoiesc....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Citat:

m-am bucurat ca sunt altele mai duse cu capu' decat mine !

...sincer...ma indoiesc....

bey,io nu ma duc la Haga sa sustin cauza matzei impuscate.In coloana.si nici idei de necropsie si masuratori balistice n-am ! Asa ca ...par mai pamanteana !
Oricum,ti tin minte

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Umflatel, am primit mail-ul tau!
1.NU M-AI SUPARAT CU NIMIC!
2. Am sa incerc,dar NU PROMIT NIMIC,ok?
Lsa-ma nitel si fac tot posibilul.Ai cuvantul meu de om!
3. Sanatate multa !
pup ptr Mihaita !

Gabriela

Mergi la inceput

Cruello,da' ma rog de ce mi l-ai pus pe gica in dreptul numelui?.Ba' da sadica mai esti

Gabriela

Mergi la inceput