Prietenie la plesneala! - obrazu' halalalt
Raspunsuri - Pagina 2
misha71 spune:
Anina foarte frumoasa prezentarea

Multumim!
Cu verigheta, la fel am facut si eu, da' am avut io grija sa-mi scot pirleala
Mi-am cumparat vreo 4 inele de atunci, tot in contul aluia ![]()
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
Anina_n spune:
Misha, si nu-ti ajunge, tot mai vrei inelul de logodna ! ![]()
Eu, pana sa ne casatorim, am primit un inel cu o pietricica stralucitoare(dar nu, diamant!), pe care era sa-l inghit cu sampania ce o sorbeam dintr-un pahar la un Craciun. Si cand am intrebat de e inelul de logodna, a spus grabit si speriat ca, nu ! 
Dar tot ne-am luat, chiar daca mai tarziu. ![]()
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
kokiy spune:
Mai fetelor, Nina si Misha voi sunteti niste finute...eu l-am dus direct in magazin si i-am spus "daca ai vre'un gand nu vi la mine fara asta" ...si ca sa ma dea pe spate a zis "pai de ce sa asteptam pana te cer ,ti-l iau acum si scap atunci "...asa ca s-a conformat si l-am luat atunci,ne-am casatorit dupa 1an cand aveam si primul bebe pe drum ![]()
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
Anina_n spune:
Iulia, mama, unde erai pe atunci, sa ne deschizi ochii ? ![]()
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
misha71 spune:
Ce frumos! Inel in paharul cu sampanie! Mai ceva ca-n filme.
Io nu inteleg de ce sint atit de speriati barbatii astia cind vine si vremea "sa se lege la cap" cum se spune. Oricit s-ar fofila, ei chiar nu inteleg ca nu te poti pune cu femeia? ![]()
kokiy-uite asa-mi place: scurt, clar si la obiect. Numai ca eu m-am desteptat mai tirziu, chiar foarte tirziu-dupa 6 ani de prietenie 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Anina_n spune:
Misha, al meu s-a desteptat dupa 8 ani de prietenie si recent am implinit 9 ani de casnicie. 
Nina, mami de
misha71 spune:
Ehei! La multi ani, si sa fiti fericiti! Si noi implinim 9 ani de ca(z)nicie in februarie.
Dragii de ei, cit au putut rezista! ![]()
Multumim pentru nominalizare la "Gala Laureatilor"
Sincer nu ma asteptam. 
Si niste dedicatii pentru barbatzeii nostri:
Mesaj de la sotie catre sot:
-Trimite-mi bani, ca altfel incep sa calc "strimb"!
Raspuns de la sot catre sotie:
-Calca strimb, si trimite-mi si mie niste bani!
Din adinca cugetare romaneasca: Daca intr-o zi te simti inutil si deprimat, consoleaza-te cu gindul ca odata ai fost spermatozoidul cel mai rapid dintre toti.
gabriella1 spune:
La multi ani si sa va aduca Mosu' SANATATE,bucurii si impliniri.
Ma simt ...nu mai stiu,am facut endovaginala, instilatie siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii siiiiiiiiiiiiiiiiiiii siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
pot ramane insarcinata!
As sari in sus de bucurie.![]()
Numai ca tre' sa scap de amarata asta de infectie urinara si nu gasesc medicamentul.Doamne,asta-i tara lu' Papura Voda !

Va pup si va multumesc ptr tot !

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
misha71 spune:
URAAAAAA!!!!!! Ai vazut ce cadou frumos ti-a adus Mos Nicolae? 

Ma bucur mult de tot pentru tine. Din cite am inteles este calea cea mai sigura de a scapa de boala, fara ca bebe sa fie afectat.
Am vazut ca ai scris ca e corecta denumirea medicamentului, insa cind am cautat pe Google (cu ghilimele, ca sa-mi dea exact), postarea ta este singurul rezultat pe care l-a gasit. Daca a aparut, e imposibil sa nu fie mentionat pe nici un site, de asta cred ca totusi ti-a scapat ceva din denumirea lui. Eu cred ca e cel dat de anina_n la link-ul de la subiectul tau.
gabriella1 spune:
pai ala e postat de Anina ,dar NU SE GASESTE! Poti crede?!

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.