Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (39)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

salutare fetelor!

gata , am scapat de audit, mai stau un pic si plec acasa, ca am venit de dimineata la servici.

am avut timp sa va si citesc un pic din urma.

georgiana, nebunatica mica ce esti....n-as vrea sa fiu vecina ta, as spune ca este cutremur zilnic, de 3 ori pe zi
grija mare la pat, ce daca o0 sa-i cumperi patut fetei trebuie sa-ti schimbi si tu neaparat patul?

Ilinca, sotul meu stie de voi, ca-i mai citesc asa cate ceva, ce vreau eu sa auda, insa n-ar strica daca l-as da un pic pe mana voastra. poate intru la negocieri cu el .

pisik, shasa, georgyiuli, alina, mititica, ma bucur ca va place burticata mea cu bb la purtator.
mititica, poate ne intalnim in februarie la cumparaturi.

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl

poze "calde" cu mine si fata mea

mitzica24+ sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Buna ziua mamici!
Ma bucur tare ca v-a placut patutul la bebe al meu , intradevar este multifunctional: este portabil, se strange usor, are gentuta pentru transport (strans ocupa putin spatiu - sus pe dulapul de haine), deasemenea are 2 niveluri pentru salteluta (daca folosesti nivelul de sus pentru copil, dedesupt il poti utiliza ca spatiu de depozitare),este si fix dar dedesupt are si optiune de balansoar(il poti legana pe beeb cand plange)si mai are masuta de infasat, mai poate fi folosit si ca tarc, bebe are o usita cu fermoar pe care o poti lasa deschisa sa intra si sa iasa , fara a fi pericol ca o sa cada. Noi stam momentan in garsoniera si deasta ne trebuie ceva multifunctional. Ne-a costat 2,6 mil (fara salteluta de dormit care este 1,5 mil - optional)si are 2 ani garantie, firma este din Constanta: WWW.DOUCEUR.RO
La fel am ales si caruciorul, cu o multime de optiuni, poate fi utilizat 1-3 ani si a costat 6,3 mil.
Curea, eu am DVD de la Sanador si l-am vizionat cu: VLC.
Despre vergeturi, mie mi-a aparut pe solduri si pe glezna (in spatele genunchilor), la sub brat - deci exact unde se vede in splendore.
Cheful de sex, in ultima vreme mi-a revenit - dar nu ma simt bine daca ma agit se agita si bebe in burta si apoi ma doare burtica si simt contractii, asa ca mai mult ma stresez si .....ma uit toata ziua in chilot sa nu fie ceva ...
Intradevar suntem si mame dar si sotii...si tatici saracii trec testul de foc.
25

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Fetelor am pus si eu cateva poze cu mine si baietii mei aici. Ca sa vedeti si voi cu ce se mandreste mami
http://picasaweb.google.com/shasa18/PozeShasa?

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 22+
Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

ei, miha, nu am zis ca prestez de 3 ori pe zi... ci numai ca poftesc - cam de 5x/zi!

de prestat, nu mai zic ca mi-e rusine... ma simt intr-adevar cam depravata.

si ce cuminte eram, serios!!!

21+ Brisees

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Pentru fetele din CLUJ: Joi, eu si inca o prietena, mergem la cursuri pentru gravide (pe motilor). mai sunt interesate ?(sa mergem in )

Maria 28+ Casandra-Maria

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

buna fetele
shasa, pune albumul pe PUBLIC, ca nu ne lasa sa le vedem. pai tu ne faci pofta, si dupa aia nu ne dai?????? am vazut oricum pozele din albumul DC, si sunt deliciosi baietii tai

diana 22+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Dragelor va multumesc pt. urarile de ziua mea. Sa vi se intoarca inzecit, va pup pe toate! Si scuzati-ma ca va raspund tocmai astazi, in week-end nu sint activa.

Mady21+ si Mihai - (1-aug-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

salutare fetelor
am schimbat si noi semnatura - si crestem vazand cu ochii
am fost sambata la eco- fetita mea- ca tot fetita a ramas- e bine mersi, e in grafic, creste, colul e ok si inchis
asa ca toate cele bune
eu sunt un pic obosita- dorm mai greu noaptea, ziua fac naveta la servici, si dupamasa nici vb de odihna ca mai am feciorul meu foarte mamos de care trebuie sa ma ocup
asa ca ziua mea e destul de plina
as vrea sa urez La multi ani !!!! cu intarziere la Madyn si la Cureasi de asemenea La Multi Ani si Nicoletelor si Nicolailor.
in leg cu vergeturile eu vreau sa va zic ca la prima sarcina m-am uns cu de toate numai sa nu imi apara vergeturi- si tot mi-au aparut- si pe coapse, si pe sani si si pe burta
acum nu mai imi fac atatea griji ca tot degeaba- daca e sa apara tot apar.
mihaela si pisik- sunteti f frumoase si chiar ca nu v-ati ingrasat decat burta creste

24+Iulia Petra si de Daniel(05.03.2006)

bb 2

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Scuze
Hai sa mai incercam o data, sper ca acum merge

http://picasaweb.google.com/shasa18/PozeShasa?#

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 22+
Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Fetelor, va multumesc de complimente. Din pacate, si eu tot cu aprox 10 kg ma laud in plus, asa ca va spun eu ca s-a pus si prin alte parti, numai ca am noroc de conformatie cat de cat, am conformatie de Shakira asa, cu solduri si mai putin cu grasime prin alte parti. La mine se pune pe solduri, fund si pulpe

Shasa, ce frumosi sunteti, o familie de blonduti

25+

Mergi la inceput