Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (39)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Elilov,Mihaelacg,florinela frumoase pozele

florinela mi-a placut patutul pt bebe de la ce firma e?
cureapai daca nasti la Ilfov poate ne vedem acolo ,stii ceva detalii despre ce ne trebuie in spital pt noi si bb sau scoruri la nasteri?

21+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Va pup mamicilor!
Si eu va citesc ca orbetele zilnic dar nu mai apuc sa scriu deloc, na ca atunci apare imprevizibilul la birou, ca acasa n-am timp sa respir.
Cu vergeturile stam bine, parca nu si-au facut pana acum aparitia, colostrul nici atat, cum ati spus si voi, e chestie de elasticitatea pielii si felul fiecarui organism de a reactiona la perioada asta sublima si atat de ciudata in acelasi timp.
Referitor la vaccinul antitetanos am impresia ca nu strica sa ni-l facem sa vad miercuri dr de familie ce zice, eu am 28 sapt, dar se face si in ultimele 2 luni de sarcina, deci sper ca nu e tarziu daca tot ne protejeaza de eventuale infectii.
Draga curea referitor cu ce deschizi programiorul pt a viziona frumusete de dvd, te sfatuiesc cu Media palyer, BSP, sau Winamp...le ai instalate? atunci e ok, dc ai vista ti le ia pe fragmente, stiu ca asta e cam ciudat. Lasa ca te descurci tu..Bafta in continuare!
Durerile de spate sunt si in programul meu zilnic, nu ma doare spatele cand stau in picioare fata de cand stau jos pe scaun, 8 ore la sv si inca 2-3 acasa...si vreau sa spun ca noaptea ma termina, deja dormitul pe spate e amintire, istorie, ca nu mai avem voie, dupa 28 de sapt, cel putin asa mi s-a spus mie...stiti de ce, ca s-a mai discutat.
acum pasiunea bebelinei mele este lovitul sub ficat si statul sub coaste, iar partea stanga o iubeste din suflet de cand a inceput sa miste dc stau pe dreapta in pat intinsa deja imi da un sut, ca parca uitasem, dar ma gandeam s-o mai pacalesc, n-am cu cine of course.
Deci la dureri spate si mijloc de acum incepe show-ul..Cat e treaba cu dunga-dunga, chiar era un reportaj duminika pe B1TV , in care un medic neonatolog explika totul despre igiena, alaptarea naturala si contactul sexual dupa 6 luni, nu este interzis, dar nici nu e chiar recomandat, deoarece se pot transmite eventuale infectii la bebei... personal am lasat-o mai moale o data - de 2 ori pe luna si atunci cu mari convingeri ca eu vreau..dar tati nu, ca are retineri fata de bebelina, insa nici nu as vrea sa exagerez, mai ales ca avem libidoul destul de ridicat in aceasta perioada.
Fete ma treceti si pe mine pe lista de ghiocei? UM: 29 mai 2008, DPN: 5 martie 2009. Multumim.
cam atatika, ah si sper sa-mi apara semnatura...

Feliictari celor care au mentionat de banana shake, este nelipsit, simt ca n-as putea pleka de acasa daca n-ar fi bautura asta magika, ma remonteaza la maxim, desi pusei 10 Kilos pana acum, wonderful, nu?
Take care!!!

28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Mihaela, subscriu la "poftele" tale. Ideea e ca imi sunt satsifacute atat de constant incat am ajuns sa "poftesc" dimineata, la pranz si seara! Si intre fiecare moment de cate 2 ori.

Nici in cele mai bune vremuri nu am "poftit" atata si... daca ne mai tine mult, nici nu ma mir ca am scandal cu locatara

Oricum, eu nu cred ca poate strica ceva... chiar daca el se mai teme uneori de cat de "denaturati" suntem. Dar, cum v-am zis nu am mai fost asa "denaturati" de muulta vreme...

21+ Brisees

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna dimineata!

Florinela: ce de lucrusoare frumoase ai luat! Patut ca al tau as vrea sa iau si eu ...presupun ca e demontabil, nu?!!!Ca mie imi trebuie unul pe care sa-l pot face mic si transporta la nevoie!

Mihaelacg:!burtica frumoasa ai!

Ilinca: "Manolica"zici...foarte frumos si ce privire are ( asa inocent si cuminte)!!!

Elilov: pupici tie si baietelului tau!

Noi maine avem control la d-na doctor, sa vedem ce mai zice! Pana acum am facut in fiecare luna control ginecologic ( pe masa)cu verificarea colului, bataile inimii, cantarit si luat tensiune.Maine in schimb am control cu obstetrica....oare cu ea ce se mai intampla???
Si pe 15 incep cursurile prenatale.
Vergeturile momentan nu s-au instalat, dar daca vin asta e ...cu toate uleiurile si cremele date.
Bebelina mea e si ea foarte activa, ziua ...noaptea, sa speram ca dupa ce se va naste ..va fi mai linistita, desi nu cred!Oricum am observat ca are personalitate inca din burtica .

fetele!

georgiana

25+ Daria sau Giulia

http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Va pup fetelor!

Nici mie nu mi-a curs inca nimic, dar nu ma ingrijorez.

Novus, stai linistita ca si bebelina mea tot asa misca, seara in pat, dar nu sa nu ma lase sa dorm, no way. Eu nu dorm de cosmaruri si alte trasnai, nu din cauza fetei.

Cat despre pofte, v-am zis ca eu am la greu, dar am si interdictie, asa ca mi le pun in cui.

Florinela, imi plac achizitiile. Si noi am fost la Kidex si am luat cateva prostioare, lucruri serioase va lua sotul (alesa mari gen camera, carut), abia am reusit sa il conving sa luam cate ceva, ca e superstitios, nu vreau sa intind coarda.

Mihaela, esti tare draguta

Hai sa pun si eu cateva poze cu burtica, ca am beneficiat de sedinta foto de Mos Nicolae. http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/25Saptamani#

Pupici pe burtici

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

alina N. uite cand m-am hotarat unde si cu cine sa nasc am cautata impresiile fetelor care au nascut acolo http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103207&whichpage=1 ma voi mai interesa, eu pana acum nu am fost pana acum in spital ci doar odata la camera de garda.
Multumesc pentru sfaturi cum sa deschid filmuletul dar am incercat cu toate programelele posibile, nu am vista, ma gandeam sa nu fie din cauza codecurilor. Voi suna la clinica sa intreb cu ce program imi recoamanda.
Toate cele bune
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf
Referitor la vaccinul antitetanos am impresia ca nu strica sa ni-l facem sa vad miercuri dr de familie ce zice, eu am 28 sapt, dar se face si in ultimele 2 luni de sarcina, deci sper ca nu e tarziu daca tot ne protejeaza de eventuale infectii.

Vaccinul antitetanos nu poate proteja pe nimeni de "eventualele infectii", ci doar de tetanos. Pericolul era real pe vremea cand se nastea pe camp si se punea pamant pe bontul ombilical, ca sa se inkida. Stiu ca acum pare ingrozitor, dar se pare ca asa se facea... Daca pamantul respectiv continea spori de Clostridium tetani...
Pe de alta parte, rapelul antitetanic este recomandat o data la 10 ani, ceea ce multi dintre noi probabil ca nu am facut (recunosc ca nici eu), probabil ca acesta este motivul pentru care se recomanda vaccinarea de catre unii MF...

Denisa-Madalina 20+ cu Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

MIHAELA, PISIK, sunteti doua frumoase. Si vad ca nu s-a depus decat pe la burtica. Chiar eram dornica sa va "cunosc" si prin imagini, nu doar prin scris; asa ca sunt incantata de cunostinta

Fetelor am vazut ca de cateva zile tot este adus in discutie vaccinul antitetanos. Eu nu l-am facut la nici una dintre sarcini. Si nici nu l-as face. Mi se pare absurd. Doar nu ne taie cu ciobu'

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 21+
Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gessy spune:

buna fetele
din cauza serviciului am lipsit din mijlocul vostru si nici nu am avut timp sa citesc.

TT test a iesit foarte bine de la ambele cabinete, adica SD risc scazut.
Miercurea trecuta am fost la morfo fetala si mi-a spus ca bebe este sanatos si dezvoltat normal pentru varsta lui si ca este baietel, asa ca acum stiu cu siguranta culoarea caruciorului.
fetele, pe mine ma cam inteapa sanii, in special cel stang. credeti ca este normal?
in rest ma simt ok...
de maine sunt in concediu de odihna pana la sf lunii, dar din pacate nu am net acasa pentru ca am zis ca este destul ca am la serviciu si acum imi pare rau. poate o sa rezolv problema asta. o sa va citesc in weekend-uri cand vine sotul cu laptopul si are el net.
va pup dulce si sa aveti grija de voi si de bebei

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Hai ca de joi tot tin sa schimb semnatura si am uitat, acum este schimbata.

In legatura cu colostrul, mie nu mi-a curs inaite de nastere, insa dupa ce am nascut...a avut bebe ce papa.

Cat despre vergeturi, eu am folosit crema speciala antivergeturi doar la prima sarcina si tot au aparut cateva, doar pe fese, fiindca acolo le ea lor "scris" sa apara. La a 2-a sarcina si acum nu am mai folosit, dar nici nu mi-au mai aparut, nici macar pe fund ca prima data. Mi-am dat seama ca este vorba de mostenire genetica pana la capat. Si oricum s-au estompat destul de repede iar acum nu se mai vad aproape deloc; decat asa niste dungulite foarte subtiri de culoarea pielii aproape care se vad doar daca te uiti de foarte aproape si foarte atent.

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 22+
Poze la albumul dc

Mergi la inceput