Redoutistele fidele La Redoute France (154)
Raspunsuri - Pagina 6
nushulica spune:
buna fetele ! eu am ceva pb cu bebelushul si nu pot sa urmaresc ce scrieti ...vad ce se trimit mailuri la jasmine imi scrie si mie cineva pe pm ce trebuie sa trimit in mail?
claudia cand am putin timp vb pe mess
Mamica de bobocel David-Mihai
anne16 spune:
'neata
Nu sunt "visatoare".
Am expus aici care ar fi costurile cele mai mici/kg.Sunt solutii de transport si cu alte tipuri de de masini mai mici, dar costurile sunt mai mari.Ex: la o masina de 3,2 to= 40 mc costul ar fi de 0,86euro/kg, iar la o masina de 1,2to=14-17mc costul ar fi de 1,34euro/kg.
De logistica m-am ocupat 5 ani, asa ca stiu ce implica.
Am cautat o solutie mai ieftina si avantajoasa pentru toata lumea.
madau spune:
..am intrat si eu rapid de la mama, ca la mine nu merge netul...sa va pup si sa va multumesc din suflet tuturor celor care isi sacrifica din timpul lor pt a face ceva pt noi toate. Multumim fetelor, jos palaria in fata voastra
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Brigit spune:
Neatza!!!!
Are cineva vreo veste de la Jasmine?
Am trimis PM-uri catre cele care au mai cerut. Va rog sa va activati PM-ul : octopusu, minunel, crislunca-nu pot sa va contactez. Intrati in sectiunea profil personal din partea stanga a ecranului si de acolo faceti modificarile.
Chris, eu nu am anuntat-o pe saddie, nu stiu daca altcineva a anuntat-o.
April
canda_h spune:
April
Am primit PM si trimit imediat toate datele ...
Sper ca Jasmin e ok dupa amnio, tinem pumnii sa nu fie nici o problema.
Angi de motanel (5.02.2006)
ralu80 spune:
anne nu te supara, esti o draguta ca ai incercat sa gasesti o solutie pentru noi toate, dar e un pic cam dificil sa reusim sa ne adunam pentru acelasi transport...cine stie ce poate sa intervina...lipsa bani, lipsa net si pana la urma vor ajunge cateva sa suporte pierderile.
Uite ca sa-ti treaca supararea.
Raluca si Riana(2 iulie 2006)