Redoutistele fidele La Redoute France (154)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

20 tone nu se vor stange....cate kg tb sa comande fiecare persoana?! Nu e o propunere realista...

de comentat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Clau, si mie una presonal mi s-a parut mult.
daca in perioada reducerilor ne grupam si din cate observ suntem destul de multe, reusim.
Ideea este sa comandam toate in aceeasi perioada, de doua, trei zile.

Se pot gasi si solutii pentru perioadele in care nu sunt reduceri si sa nu fie nevoie de un camion de 20to=90mc.

Din experienta: poate coletele nu vor fi de 20 to greutate, dar ca si volum vor fi 90 mc, tot aia este.Inca o data, am spus, costul maxim la trasport este 2700+TVA.

Ca si, verificare prin rotatie una dintre voi(eu cu franceza sunt varza) poate merge la Lyon( binenteles, costurile le suportam toti, aviounul este ieftin+cazare) si asista la incarcare. Eu cred ca este cel mai bine sa nu existe suspiciuni. Se pot forma echipe de cate doua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Anne,

tot dificil este. Numai daca te gandesti la restictia de a comanda intr-un anumit interval de 2-3 zile...Plus ca intr-adevar trebuie sa ai garantia ca nu se pierd colete, pentru ca nu are cine sa plateasca despagubiri.

Apoi, dificultati de ordin logistic legate de distributie. Nu e usor sa trimiti o gramada de colete peste tot in tara.

Stiu ca te zbati foarte mult, insa e o varianta care presupune f mult efort si coordonare

Mie varianta Ubidoca mi se pare mai fezabila. Asta pentru ca semnezi un contract cu ei, te atentioneaza prin email cand ai primit corespondenta si cand a plecat de la ei, cat cantareste..etc.

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unique spune:

Pentru ca s-a reamintit de Ubidoca cateva precizari:
-abonamentul pentru Reexpedition Eco este de 9,8 euro/ luna (pentru inceput se plateste pe 3 luni)
-in contul de la Ubidoca se va plati si costul transportului (prin posta colissimo international : 1 kg- 15,60 euro ;
2 kg- 17,15 euro; 3 kg- 20,75 euro; 5 kg- 27,95); se poate opta pentru un transportator privat
-sunt incluse 2 transporturi lunare la 15 zile
-banii din cont care nu sunt cheltuiti in luna in curs se reporteaza luna urmatoare, deci se poate plati si in avans
-contul trebuie realimentat inainte de a se intra in luna urmatoare
-plata se face prin virament (am inteles ca sunt comisioane mari) sau mandat cash ( cred ca e acelasi lucru cu mandatul postal si nu stiu cat e tariful ). Am vazut pe site-ul Postei Romane ca au ceva de genul mandat Eurogiro cash international care este 3% din suma, dar nu mai putin de 10 USD
-cei de la Ubidoca percep si un comision de 1 euro pentru mai putin de 51 de euro trimisi prin mandat cash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

anne...esti o mare visatoare! noi nu am reusit sa ne intalnim la o cafea....daramite sa facem ce propui tu.

de comentat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Si, in plus fata de ce s-a spus mai sus, ar trebui sa se aiba in vedere si faptul ca atractia LR.fr era ca stateai dimineata in fata calc cu o cafea/un ceai si dadeai clic, se umplea cosul, introduceai datele pt comanda si gata. Era f facil. Cel putin asta ma atragea foarte mult pe mine. Pt ca, let's face it, hainele ieftine de pe LR nu sunt extraordinare, iar hainele scumpe le cam gasesti si in RO. Dar ma scutea sa mai merg prin magazine si sa caut. Desi a existat o perioada, inainte de Mara, cand imi placea sa fac asta. Oricum, eu va doresc succes in gasirea variantei celei mai convenabile pentru voi.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu in mijlocul drumului".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Neatza...puteti sa-mi dati si mie adresa pe care sa-mi trimit datele?
Mersi.

Raluca si Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crislunca spune:

Vreau sa trimit si eu datele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

'Neata !

Mihaser, si pe mine ma seaca exprimarea cu "cumparatorul de discounturi", dar n-am mai vrut sa comentez . Am impresia ca porumbelul i-a iesit pe gura unui operator, pentru ca in mod oficial nu cred sa afirme LR asa ceva...

Graviduta, aceeasi calitate a hainelor ieftine de pe LR o gasesti si in Ro, dar la preturi duble ! Spre exemplu: anii trecuti luam hainute din Dragonul Rosu, de la doua buticuri care aduceau din strainatate (Gagou Tagou, Gymboree, Vertbaudet), dar in toamna trecuta mi-au cerut 45 ron pe o rochita, si 35 ron pe o helanca -> pe care am gasit-o ulterior pe Vertbaudet (croi si calitate identica), cu 5 EUR

I-am dat azi PM si Florentinei G. Pe Saddie a anuntat-o cineva ?

Va doresc un sfarsit de saptamana frumos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missdeutza spune:

Buna dimineata!! April am activat si eu PM-ul. Astept mail-ul Jasminei sa trimit datele

Mergi la inceput