Redoutistele fidele La Redoute France (154)
Raspunsuri - Pagina 4
Brigit spune:
Anne, solutia cu spatiul de depozitare suna bine. Trebuie inchiriat spatiul pe o anumita perioada?
Adica, eu cred ca pe perioada reducerilor ne strangem sigur sa comandam de un camion. Asta insemnand ianuarie si iulie (ca astea ar fi lunile pline, mai e si un pic din feb si un pic din iunie)
In celelalte perioade nu cred ca "facem" un camion -zic si eu
Insa sa stii ca e o munca imensa sa "distribui" un camion in toata tara.
Da' din Bucuresti pan la Pitesti nu-i mare branza, vin sa te ajute sudistele la descarcat si distribuit marfa in restul tarii. Facem o claca intr-un weekend
April
Brigit spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancasoare Fetelor, am si eu o intrebare... am dat o comanda pe 7 nov, mi-au tras banii pe 12 nov dar pana acum nimic, am fost si la posta. ce fac, mai astept sau...? Bad Dobby! BB Stefan Cristian http://community.webshots.com/user/sflorina24 povestea nasterii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115250 |
Anca, eu ultima comanda am dat-o pe 11 noiembrie. Si a ajuns la mine de multisor. Insa am vazut ca au mai primit fete colete intarziate, mai ales daca au comandat jocuri/trici/masa de activitati si alte chestii la genul.
Mai asteapta pana pe 7 si scrie-le. Nu cred ca o sa investigheze nimic daca nu trec cele 30 de zile. Unor fete le-au raspuns chiar sa astepte 6 saptamani.
Sper totusi sa ai noroc si sa vina coletul!
April
minunel spune:
Salutare ,
Mi-am facut timp sa citesc in continuare de unde am ramas ieri.
Din fericire mi-a ajuns avizul pt comanda de pe 20 - maine o ridic.
As dori ca cineva care are timp sa imi trimita un mesaj cu mail-ul unde se formeaza baza de date a fanilor lr.fr.
Am scris datele personale in capitolul trecut si nu sunt sigur daca au fost colectate, asa ca va rog sa trimiteti un PM cu adresa - mai un coleg de are cont si a facut comenzi !
Sa ne ajute Dumnezeu :)
mihaser spune:
Salut!
Fetele deci noi daca o facem pe asta cu camionu` aparem in Le monde...pe bune!
Mama ce ma seaca astia cu fraza asta de cumparator de discount....pe criza asta ce or vrea sa fim? Cate stiu ei despre comportamentul consumatorului...mama mama!
Si eu am facut comenzi si pe hainute si pe baby point...de la baby point inca nu am primit!
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
ane2200 spune:
April, am primit PM de la tine. Am trimis datele la Jasmine (apropo, stie cineva ceva de ea?) si asa cum am promis, am dat mai departe si la alte persoane care stiu ca obisnuiau sa comande de pe .fr.
Anne, misto ideea cu depozitul, dar asa cum a mai zis cineva, va fi rentabil in perioada reducerilor. Iar daca aparem in Le Monde... le dovedim ca ne descurcam in orice situatie si nu ne impiedicam de franciza lor.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
ancasoare spune:
April, pe comanda asta am si vreo 5-6 jucarii... oare asta sa fie motivul intarzierii?
oricum am depus si o sesizare pe site
danadc spune:
Nu imi vine sa cred ce ne-am mobilizat. Adica suntem doar vreo ...(cate zicea ca suntem? cateva...care nu sunt incantate de .ro).
Cand contabilizam totul ar fi bine sa trecem la vedere doar atat:total nr clienti si total euro din iunie pana in noiembrie.
Cred ca e suficient sa aratam ca suntem fidele ("fidei") .fr.
Ar fi bine sa continuam sa cautam cati mai multi clienti .fr carora sa le spunem despre demersul nostru.
Eu nu prea inteleg ...cum e cu fransciza si cumparatorul de discounturi?
ancasoare spune:
si eu sunt cumparatoare si mai am o prietena
n-am prea citit subiectul decat din cand in cand dar nah, nici eu nu vreau sa cumpar de pe .ro cu preturi romanesti obosite
si da, suntem cumparatori de discount-uri mai ales la hainutele pt copii pe care le schimbam des si la care cumpar de iarna asta pt iarna viitoare
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui april16 Anne, solutia cu spatiul de depozitare suna bine. Trebuie inchiriat spatiul pe o anumita perioada? Da' din Bucuresti pan la Pitesti nu-i mare branza, vin sa te ajute sudistele la descarcat si distribuit marfa in restul tarii. Facem o claca intr-un weekend April |
Mie prima data, mai precis pe 28.11.2008 , frantuzul mi-a spus: onorific, atunci eu am intrebat exact:"ce inseamna onorific, cand mi-a dat raspunsul astazi mi-a cazut tavanul in cap
Domnul vrea 1200 euro de camion de 20 to.
Mi se pare mult in continuare, dar m-am gandit ca este o solutie pana rezolvam problema.
Strategia mea:
Daca ne grupam cu comenzile in aceeasi perioada, costurile vor fi mici.
Am pus costurile maxime de transport nu pot sa spun aici variantele.
Pe mine una personal nu ma 'deranjeaza'sa facem "claca"la mine.
M-am gandit si la restul tarii.
Nu ma intereseaza sa obtin un profit
Ce-mi doresc , este: sa profita-ti toate/toti de reduceri, m-am saturat de preturi mari, doar suntem cetateni europeni.
Eu una personal, am relatii actuale in Spania, Anglia si Italia. Acolo poate costurile ar fi fost mai mici, nu stiu
Eu una personal ce pot sa promit, bazez asta este.
Daca voi gasiti alte solutii, nu este nici o suparare.Astept raspunsuri, solutii.