LMA Clopotei de ian-febr 2008 (154) in sarbatoare!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Am invatat-o si eu pe Ioana sa imi arate unde e Doamne, Doamne, nu imi arata cu degetul (inca) ci intoarce capul spre icoana, asta o face de vreo 2 saptamani.
Dana referitor la siropel si eu tot cu seriga de la Nurofen ii dau. Sanatate multa lui Albert.
Referitor la ore de somn si Ioana doarme toata noaptea 21-22 (cateodata si de la 20)pana la 7-8 chiar 9 dimineata, ziua doarme 12-14 si 16-17 cateodata pana la 18. Pe zi doarme cate 3-4 h.

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 37 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Mai fetelor, facusem si io un blog acum cateva luni pt niste prietene, publicam corespondenta de pe mail si alte nebunii. L`am mutat pe vre`o 2 situri ca nu mai reusam sa intru in el.... exista vre`o posibilitate sa il mut iar, aici cu voi pe blogspot? Ca as vrea sa va fac comentarii si nu pot pt ca nu am cont acolo . Si stiu ca o data l`am mutat direct (asta a 3a oara ) fara sa mai fie nevoie sa mut post cu post.
Daca nu se poate, o sa incerc sa`mi fac cont la voi si sa va am la preferate.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

fetelor , mai stiti ceva de Darene nu am mai vazut-o de mult sa scrie pe forum

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

AMR 37 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Multumim lui Shose pt urari de bine si pupam boticutzul dulce al pipetei.

Eu va citesc :)) de scris mai greu, pt ca baiatul meu nu ma lasa deloc si daca vede ca pun mana pe laptop zici ca il apuca damblalele. Asa ca dupa ce adoarme el abia atunci am timp pt mine. Pana pe la vreo 2-3 noaptea.... Cu cat adoarme mai repede cu atata am mai mult timp pt mine. SI azi a adormit la acum 15 minute

Si pe mine chiar ca ma puteti citi pe blog. De blog mi-am impus sa ma tin cat de cat ca prea uit multe, nu numai fapte cat mai ales senzatii. Zicolorata - la semnatura

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Angi! Si io tot dupa ce adoarme Pip intru...zici ca ma trezesc la viatza, ma spal, ma uit la tv, vbesc la tel, navighez... Norocul meu e ca ea adoarme pe la 8 juma, 9 cel tarziu.
Am vrut sa iti postez un comentariu si cerea sa fiu logata.... asa mi am amintit ca am si io un blog...dar mama denaturata fiind nu e prea mult prezenta Pip pe acolo. Comunicam mai mult cu niste prietene.
Dar acum l`am gasit si e tot pe blogspot...URA!
Il cosmetizez si las in el doar `postarile de mamica` si ma alatur voua. Numai sa ma tzin de treaba.

Sper sa reusesc sa va adaug la favorite.
Acum intru

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Va citesc si eu blog-urile, sunt f frumoase , imi plac , acum am citit blogul lui AngeliquedeS cu zicolorata.

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 37 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Nu reusesc sa va adaug

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shose

Nu reusesc sa va adaug

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Intra la tine la profil personal si ai acolo optiunea cu Gestionati blogurile pe care le urmariti

Inimioara mea
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

Citat:

Nu reusesc sa va adaug

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Intra la tine la profil personal si ai acolo optiunea cu Gestionati blogurile pe care le urmariti

Inimioara mea
zicolorata

Saru`mana!
Am descoperit America....asa a fost de complicat.

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

Citat:

Nu reusesc sa va adaug

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Inimioara mea
zicolorata

Saru`mana!
Am descoperit America....asa a fost de complicat.

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Sau pe blogul care iti place si vrei sa il urmaresti ai un link : urmareste acest blog . Apesi pe el si ai 2 optiuni : urmareste anonim sau vizibil. Apesi una din optiuni si in tabloul tau de blog vei vedea ce posteaza nou proprietarul blogului.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Aventuri cu 2 pitici!

Mergi la inceput