Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 25
Raspunsuri - Pagina 20
luminita2008 spune:
Laraa, .
Nici eu nu puteam sa stau deloc pe spate. Cel mai bine e sa stai pe stanga, pe dreapta fetele risca sa apese pe vena cava inferioara si risca sa ajunga in suferinta fetala... sigur, nu e neaparat sa se intample asa, dar sunt riscuri. Asa ca cel mai bine e sa stai pe stanga. Nu-ti face griji ca stai pe ele, isi gasesc ele loc astfel incat sa fie totul bine.
Eu stau pe langa Dristor/Nicolae Grigores, deci fff aproape, poate ne vedem cu gemenutii si gemenutele sa facem senzatie! Poate ni se alatura si Eliana, si ea e din cartier!
Noi suntem mai bine azi, temperatura mai mica, adica la normal... mami nu mai e trista!!
V-am pupat!!
Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
Ce nu te darama te face mai puternic!
CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci
povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Blog personal
elyanne spune:
Laraa si noi in titan Poate ne plmbam impreuna... cand e momentul Sunt o gramada de gemeni in parcul de langa policlinica... si mai nou si tripleti
Eu am nascut natural... deci nu stiu sa-ti zic despre anestezii... am facut epidurala... dar pt. nastere naturala
alexa_teo vazut pozele... mandrele. Va trec imediat si in listuta.
Noi ne-am plimbat putin pan' la tara... cu trupa... baietii au fost fooooarte incantati si f. mancaciosi... au mancat orice, incontinuu... profoitam de perioada cand sunt bine... ca acu' trece luna si o luam de la capat cu virozele ca asa-i modelul la noi... deja m-am obisnuit
Hai ca deschid repede capitol nou
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
laraa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexa_teo aaa am facut anestezie locala,am fost constienta toata operatia,mi-am vazut fetitele dupa 30 min cand m-a dus in salon,dar am avut stari de voma si dureri de cap o sapatamana si ceva..oribilll...nu puteam manca nimic si trebuia sa-mi alaptez si bebelinele...asta a fost cel mai nasol.. In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty. http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/ |
superbe gagalicele tale..sa-ti traiasca si sa se faca mari si sanatoase.....multumesc mult mult de detalii...deci la 36 de saptamani nu a fost prea devreme sa nasti..au fost ok fetele...dar ce recuperare grea ai avut...de ce oare...? o fi fost anestezia proasta ?.. te pup
http://s453.photobucket.com/albums/qq253/laraa_photos/