Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 25

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa_teo spune:

buna dimineata!
abia am descoperit acest forum.
ma numesc adina am 21 ani si sunt mamica fericita a 2 gemenute de 5 luni.
ne primit si pe noi in clubul vostru?

dorim sa uram la toata lumea un an nou fericit,cu sanatate,bucurii si mult noroc.

suntem mandriile lui mamy si taty.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

alexa_teo bine ai venit. Spune-ne mai multe despre voi

Dalina cam asa procedam... ii spalam pe Elena si Andrei la un loc... si e o balaceala acolo... Mihai vine curios, se utia... fuge inapoi in sufragerie, iar vine, se uita... la a doua baie asa chiar urla ca vroia o jucarie din cada, i-am spus ca o primeste doar daca intra in apa... Apoi, cat ii imbracam pe Elena si Andrei, tati sta cu Mihai si se joaca... Pt. ca am obs. ca Mihai "fugea" de mine prin cada... io's aia rea care-i spala la pute, pe cap, pe dinti ... In prima seara l-a spalat doar in partea de sus, a doua seara am reusit peste tot... chiar si pe dinti (mai mult in joaca) iar a treia seara a trebuit sa le fac singura baie si nu a mai fugit de mine... chiar l-am spalat pe cap Deci suntem pe drumul cel bun... Dar tot urla cand stie/aude ca urmeaza baia...

Gata... incerc sa ma intru mai incolo... acu ma duc sa fac cremsnit (din care nu o sa pot manca... ca-mi face rau )

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Dalina ! Cu siguranta vor veni alte momente, care mai de care mai frumoase.... noi chiar ne intrebam ce o sa facem la ora 0.00... atunci puiutii sigur dorm... cred ca o sa-i pupam usor si cam atat... eventual apoi sa mergem si noi la somn.... nu cred ca o sa reusim sa sarbatorim cumva... mie mi-a fost rau azi noapte, am avut niste dureri de stomac ingrozitoare , deci nu prea am dormit, tati a stat planton cu bebeii... deci suntem praf, gata de Anul Nou....

Alexa_teo, bine ai venit! Felicitari, la 21 de ani deja mamica si cu doi puiuti... mai ai timp de inca unul... nu?

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

Ce nu te darama te face mai puternic!

CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci

povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput

nu mai e cazul de inca unul..suficient cu astea 2 gaze

sa va spun mai multe despre noi...pai le-am nascut la 36 sapt...au avut 2500g respectiv 2300g...am facut cezariana,la 4 lunite jumate deja aveam 6 kg...am fost putin bolnavioare,am facut cateva injectii...dar acum multumim lui DD ca suntem bine.
sunt gemene identice...seamana fff mult..desi prima nascuta(Alexandra)e mai pufoasa iar (Teodora) e mai micuta...au aceleasi kg,doar inaltimea difera putin..Alexa avea la 4 luni 64 cm..si Teo 60 cm.
daca mai vreti sa stiti ceva ma puteti intreba.

Mergi la inceput

La multi ani 2009!

Sa aveti un an nou mai bun decat cel care tocmai s-a incheiat!

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

alexa_teo sa ne spui si data nasterii gazelor... sa va trecem in listuta

Noi am fost prin bloc... la niste prieteni... Am luat mandra cu noi pana pe la 1 noaptea... am coborat la baieti (ei au ramas acasa cu bunica) l-am facut baita pe la 11... si erau tare nedumeriti de ce sunt in pijamale dar inca nu-i culcam... Au ramas si ei sa vada artificiile de la balcon In schimb Elena ne-a scos pe strazi...

Acum sunt chiauna... ca n-am reusit sa-mi conving soata sa megrme acasa pe la 2... asa ca am dormit doar cateva ore... Nu mai zic... ca el a dormit 2 ore maxim... azi e la munci
Abia astept sa mai creasca un pic si baietii, sa plec in lume cu ei de anul nou ... ca, de cand s-a nascut Elena, numai asa am facut revelionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

LA MULTI ANI, 2009!
Cum spunea o prietena buna: In pariul cu viata, am mai castigat un an. Am decis sa raman la masa de joc si am ridicat miza la 2009! Sa nu te dai batut niciodata! (... frumos, nu?...)

Eliana, ce fain de voi! (ca ati facut revelioanele in lume, vreau sa zic! ) Dar n-ai precizat: cu Elena sau fara, mergeati in oras dupa ce s-a nascut ea?

Noi am stat acasa, cum ne-am propus, ne-am luat in brate unii pe altii si iar ne-am pupat la gramada si am aruncat fetitele in sus de cate trei ori si le-am urat sa creasca maaari, maaari! Dupa care am inceput sa cantam si noi (cu televizorul) "Multi ani traiasca!", iar ele strigau mai tare decat toti: "taiaaaacaa!!... multi aaani taiaaaacaa!!!" Apoi ne-am mai inins cu papatul, iar de adormit au adormit pe la 1, drept pentru care azi au dormit pana la 1 fara 10, la pranz... Nu le-am mai culcat dupa-amiaza, asa ca asta seara la 9.30 erau in patuturi deja; vreau sa va spun ca la ora asta nu s-au mai culcat de cand erau mici! Tot dupa 10.30 - 11.00 noaptea se culca, de obicei... (dar si dorm dimineata tot asa, pana pe la 10 - 11.)
Na, cam atat despre noi..

Luminita, sa stii ca m-ai pus pe ganduri cu durerea ta de stomac! Nu vreau sa te sperii, dar eu te-as sfatui sa te duci la un internist bun sa-ti faca o ecografie. Eu m-am operat de fiere (in primavara se implinesc doi ani) din cauza ca am facut pietre din cauza sarcinii. Asa mi s-a spus: ca, din cauza ca s-a modificat pozitia ficatului si sarcina a fost destul de mare, vezica biliara n-a mai functionat cum era normal si s-au format pietre. Asa ca, in ziua in care papusile mele implineau 9 luni, eu eram pe masa de oparatie. Ar fi trebuit sa ma duc mai devreme, dar am tot amanat, din cauza fetitelor, sa nu le las fara mine. Asa ca am ajuns la urgente, cu pancreatita acuta, din cauza ca niste pietricele infundasera canalele si astfel nici sucul pancreatic nu s-a mai putut varsa in voie. Si nu mai e nevoie sa spun ce am aflat in spital ca aprox 80% din cazurile de pancreatita ajung la deces, pentru ca pancreasul e singurul organ din corp care se autodistruge cu sucul propriu. Ma rog, nu mai fac anatomie acum si, repet nu vreau sa te sperii, dar vorbesc cat pot de serios (si e valabil si pentru celelalte mamici!). Du-te si fa-ti un control amanuntit, chiar si niste analize de sange! Si la mine tot asa a inceput, cu dureri de stomac. De fapt nu sunt dureri de stomac, sunt "raspunsuri" ale suferintei vezicii biliare (fierea). Eu am stat o luna la reanimare, dupa aceea, din care 10 zile doar cu perfuzii, nici macar un strop de apa, ca trebuia sa se refaca pancreasul. Daca ma duceam la timp, o rezolvam cu o operatie laparoscopica, iar in 5 zile eram acasa. Dar eu am vrut sa nu lipsesc de langa puiutele mele, de-aia m-am ales cu exact o luna de lipsit... Asa ca... mai bine la timp, decat sa risti sa fie prea tarziu!
Sa-mi spui ce rezultate ai avut!

Adina(alexa_teo), BUN VENIT! Si felicitari pentru minunile tale! Sa le dea Doamne-Doamne viata lunga, sanatate si noroc cu carul!
Si te rog si pe tine, pune si tu la semnatura numele fetitelor si data lor de nastere, ca sa ne vina si noua mai usor sa ne facem cate-o parere cand scrii cate-un mesaj.

tuturor!

Mergi la inceput

elyanne fetele mele sunt nascute pe 4 august 2008!
si voua sa va traiasca puiutii

daianaincerc sa ma descurc pe aici mai am de cautat pana dau si de asta..fetele se numesc Alxandra&Teodora si sunt nasute pe 4 august

Mergi la inceput

dalinaimi cer scuze te-am si botezat sunt gata cu mielul:))

Mergi la inceput

poate imi spuneti si mie cum se procedeaza cu profilul,nu reusesc sa pun poza

In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.

Mergi la inceput