Campina la apel! (2)
Raspunsuri - Pagina 14
devoska spune:
Mishule, cred ca soacra ta ti-a inodat firul la internet
. Cum sarbatoriti, fetelor? Asteptati pe Mosu'? Dar cuminti ati fost? Din partea mea multi pupici si imbratisari! Va doresc sa vi se indeplineasca toate dorintele, sa fiti fericite si sanatoase!
Andrushka, multa sanatate si lui Andreiutu! Sa ne povestesti cum a reactionat la cadouri! 
Mishule, tot ce iti doresc eu tie este un bebe! 
kokiy, distractie placuta si un Mos cu sacul plin! 
Craciun fericit!
andruskandu spune:
Dev, deocamdata nu-mi vad capu' de treaba, ca de-abia am ajuns sa aranjez foile pentru sarmale...
Mai am de facut salata de boeuf, adica taty face maioneza, iar eu voi taia legumele...
Dup-aia sa dau cu aspiratoru'...
Ai tel mobil? Iti voi da PM cu nr. meu.
Mishu, tu stii ce-ti doresc eu mai tare? Cand te muti la Campina, sa aiba Andrei cu cine se juca!
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA, in 24 Decembrie, ora 13.00!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
misha71 spune:
Ce bine ar fi sa fie cit mai repede asa, Andreiuto!
Pina atunci incerc sa descurc firu' de la net!
Asa-mi trebuie daca am cintat "Moshule, ce tinar esti..." iar fii'su (huzbandu') nu se mai poate mindri cu asta ![]()
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
kokiy spune:
andruskandu sa vi si la mine o tura cu aspiratorul
... a plecat bona la 16.00 si m-a lasat cu treaba pe jumate ...copii se bat, ala micu are mucii pana'n gura
...vai de zilele mele
Sa-mi dati si mie un bip vineri... ma fofilez eu cumva ![]()
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
misha71 spune:
Io zic ca mai pe dupa amiaza, undeva pe la 4-5. Da' va bipui io cind o fi sa ajung!
Usor cu aspiratoru' bre, sa nu va ia lumbag-o ![]()
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
kokiy spune:
andruskandu sa-mi spui si mie pe PM exact unde tre' sa ajung...la spital ajung eu,da sa nu fie ala cu nr.9, Balaceanca
,nu de alta ,da sigur ma opresc aia acolo
Fie ca aroma de brad,portocala,colindele,cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste.
Craciun fericit !
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
misha71 spune:
kokiy daca ajungi inaintea mea sa-mi opresti si mie un loc la geam (da' sa te asiguri ca are gratii) ![]()
andruskandu spune:
Din pacate n-avem gratii la geam... dar facem rost de catuse..![]()
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA, in 24 Decembrie, ora 13.00!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andruskandu Din pacate n-avem gratii la geam... dar facem rost de catuse.. Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA, in 24 Decembrie, ora 13.00! Poznele lui Andrei Nasterea lu' Andrei www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006 |
perversa mica ce esti....
kokiy spune:
S-aduc si 2-3 Mosi Craciunei
de vreo douaj' de ani ...
Fie ca aroma de brad,portocala,colindele,cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste.
Craciun fericit !
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)