Gravidute si mamici de Constanta (37)
Raspunsuri - Pagina 9
jojo_miha spune:
In primul rand Angi imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva,e groaznic cred,insa pt copii ce nu face o mama.Crede-ma ca stiu ce inseamna sa te neglijezi pe tine,eu am niste durerei groaznice de cap insa am zis sa fac si bebe 2 si apoi ma voi trata si la "cap".
Referitor la anunt,Cristinei ii va fi groaznic de greu singura cu 3 copii.Eu dupa ce am nascut-o pe Amalia am aruncat toate lucrurile de gravida,si aveam destule ca v-am zis cum e treaba cu neuronu meu gravid,imi place sa fiu cocheta,mereu ziceam ca daca sunt gravida nu trebuie sa fiu cu sacul pe mine.Citind astfel de situatii ma gandesc cat rau am facut,puteam sa le dau cuiva care avea mare nevoie.Referitor si la lucrurile de copil,la vechea adresa nascuse o vecina de la alta scara si intindea niste rufe de bebe pe sarma de latrau cainii la ele.Teo crescuse un pic si in plus aveam lucruri cu eticheta primite dar care mie nu mi-au placut.Am facut o triere in hainute si am facut o geanta imensa.Acum cum sa procedez,cu doamna respectiva doar ma salutam ,ca vecinii,imi era rusina sa ma duc la usa(nici nu stiam apartamentul) si ce sa zic?Nu vreti niste hainute de copil ca eu nu le mai vreau?Aiurea nu?Insa v-am zis ce intindea pe sarmele de afara.Intr-o zi am iesit cu "sarsanaua" afara si am pandit-o.Am intrebat-o daca ar primi ca lui Teo i-au ramas mici si mi-a zis ca are mare nevoie,tot ce are a primit e de la o alta vecina.Insa mai fetelor eu daca daruiesc niste hainute purtate unui amarat nu-mi bat joc.Imi multumea de fiecare data si mi-a zis ca unele lucruri sa nu le fi scapat din greseala ,ca erau cu eticheta.
Este multa lume amarata si multi oameni cu nevoi speciale,de exemplu Mihaita.Eu tot nu am depus la banca bani ,mi se pare aiurea sa ma duc si sa pun 500.000 d-aia am si propus sa adune o persoana si sa depuna una la banca.Sa pun ban peste ban si sa ma duc o data la 2 luni sa pun 1 milion nu reusesc ca dau banii pe o groaza de porcari,cum a zis si Adina.
Eu nu mai am multe lucruri de bebelusi ca am tot dat insa daca strangeti o sa mai fac o triere ca saraca are doi,am si o cadita clasica daca nu se gaseste un carut de gemeni poate ii facem noi un cadou de sarbatori,macar acum sa fim mai buni.Lucruri de gravide nu am decat subtirele,de la Teo.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja
AngeliquedeS spune:
Jojo, ai spus foarte bine. Eu haine de gravida am frumoase dar nu se potrives marimile ca la juma de buletin cum sunt eu.... Eu le-am dat pe ale mele prietenei mele dar ea va naste zilele astea si le voi prmi inapoi, dar degeaba ca sunt micute. Cat despre lucrusoare de bebe daca ne strangem mai multe ma bag si eu. Si la fel ca tine, nu pot sa dau decat hainute care arata f bine, nu vreau sa-mi bat joc.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
daniela76 spune:
DOAMNE CATA LUME AMARATA si ce va mai fii de acum incolo. Daca se strang hainute pentru bebe, aduc si eu.Nu am dat din ele pentru ca nu voiam sa ma despart parca de perioada aceea, dar mai bine se foloseste cineva de ele decat sa stea dosite bine. Haine de gravi nu mai am, le-am dat deja.
Angi imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat, te admir pentru sacrificiu, eu a trebuit sa renunt la alaptare cand avea Ala 7 luni, am facut un tratament cu antibiotic pentru o nenorocita de chlamidia luata in spital, la nastere.
www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/?saved=1" target="_blank"> AM IMPLINIT 1 AN
Asa creste Ala
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)
mav spune:
Neatza!
Noi am implinit ieri 6 saptamani. Am uitat sa-mi fac programare (de acu' o luna) la dr si ma gandesc ca este tare aglomerat in decembrie...
E musai controlul acesta? Probabil ca e o intrebare stupida... Da' si 250lei ar sta mai bine in buzunarul meu, mai ales acum, inainte de botez si de Craciun....
Andicu, bine ca esti ok!
Chryssy, asa-i inainte de nastere... Vrei bb ba in burta, ba in brate, ba nu-l mai vrei deloc... sa poti sa dormi... Lasa ca intri tu in priza cat de curand! Si da, si mie mi s-a "patratit" burta in ultimele saptamani...
Menuet, si pe mine m-ai pus in dilema cu poza... Am zis "ia uite Anuta asta seamana izbitor cu Anuta Rozaliei (florin-a), frumoasssssaaaaaaaaa fooooooc!"
Jojo, foarte frumos bradutul vostru!... Dar cea mai frumoasa podoaba este... chiar Teo! Nu facem botez mare, doar cu familia si cativa prieteni foarte apropiati... vreo 40-50 de persoane maxim. Daca vreti sa veniti la biserica (Sf Maria, bdul 1 Mai, dupa slujba de duminica), ne-am bucura sa va avem alaturi!
Daniela, ce vesti proaste mi-ai dat... PAi si Sebi are aproape 5 ani... E clar ca o sa-si aminteasca anumite momente... Acum am ajuns la faza: "Mai, mami, tu n-auzi ca plange ALA MICU'?! Ma duc eu sa-i dau suzeta, eu sunt SALVATORUL!" sau "Du-te imediat la el si ia-l in brateeeee, cred ca vrea tzitzica!!!!!!!"
Mokika, si eu mai aveam in sani o secretie care semana cu laptele, la 6 luni dupa ce l-am intarcat pe Sebi, apoi a disparut... Cred ca nu e anormal, da' ce sa mai zic.... nu-s eu dr....
Roxx, felicitari pentru primii pasi ai lui Luca!!!!!!!!!! Ce frumoooosssssss!!!!
Tania, e talentata, isteata dra Anduta si merita mai des laudata! ...Dar despre Bibi nu ne zici nimic? Cum merge gradi, va pregatiti de serbare?
Creem, eu nu pot sa ma pronunt despre menajera inca, astept sa vad ce treaba stie sa faca...
Angi, pe de-o parte, ai alaptat destul, ti-ai facut datoria de mamica. Pe de alta parte, daca nu esti pregatita pt intarcare, de ce sa nu mai continuati? Acu'... numai tu stii ce si cum cu alergia/astmul tau... daca mai suporti sau nu sa stai fara tratament... Insa ma enerveaza teribil persoanele astea care s-au "luat" de tine pt ca inca alaptezi la 1 an, de parca ai face ceva rau!
Eu as folosi linistita Olinth, un singur puf in nas, nu cred ca otraveste laptele din tzitzici... sa nu exageram...
Tre sa inchei aici, iar m-am lungit... Mai scrieti despre copilasi, imi place tare mult sa citesc despre evolutia puiutilor vostri (chiar daca uneori nu am timp sa comentez sau/si sa-i laud)!!!!
Pupici la mamici, bebiti si burtici!
Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
daniela76 spune:
MAv la multi ani pentru bebe, controlul este important pentru a urmari evolutia , dar se poate face si la 2 luni, daca tu consideri ca nu sunt probleme. La mine nu venea nici un doctor acasa, pentru ca stau la tara, si a trebuit sa ma duc cu copilul in fiecare luna la control, la masurat si cantarit, pentru ca a mea nu a luat foarte bine in greutate in prima luna si m-am speriat un pic(paranoia) In legatura cu amintirile din copilarie... si eu am avut mare grija de sora mea, chiar o schimbam de scutec, o spalam la chiuveta si ma lasau si sigura cu ea cand avea cateva luni, pentru o ora sau doua.Deci cred ca este bine sa se simta folositor in ingrijirea fratiorului si va trece mai usor socul locului doi...
www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/?saved=1" target="_blank"> AM IMPLINIT 1 AN
Asa creste Ala
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)
nastasie spune:
neata si de la noi.
jojo, imi place tare mult bradul.am zis ca in we asta il fac si eu numai sa fie si razvan acasa ca mama tot trage sa i-l las tot we.atunci aman in cursul saptamanii.eu am artificial si il fac numai in galben si rosu.
roxx, felicitari pentru mers.minunat.
kris, offf ce de probleme.drum bun la busteni sa va distrati.astept poze la intoarcere.
dady, de karate vroiam sa te intreb.eu am gasit la clubul tomis, in spate la flamanda insa la ora la care am fost nu era nimeni.incepea la 8 seara.in fiecare seara de la 20-21.30.mi s-a parut totusi tarziu.nu am reusit sa ajung sa vorbesc cu cineva sa vad daca la 4 ani pot sa-l dau, sa vad daca il atrage.voi unde ati gasit?
despre noi:muci, tuse, putin de tot rosu, ieri cand l-am luat de la grdi se vaita de ureche asa ca am dat o fuga la doctor.l-a palpat si nu era nimic.nu ne-a dat antibiotic sa vedem cum evolueaza urechea azi.dar urla pana am intrat la dr ca il doareee, iar seara daca il vedeati cum sarea, tipa, se juca, de parca cu cateva ore inainte nici nu se vaitase de ea.si m-a bagat si in panica.in rest a primit de mos o macara cu telecomanda si niste dulciuri, nu a fost insa asa incantat de macara cat de biscuitii cu crema.cine il intreaba ce i-a adus mosul spune ca biscuiti.pai nu?intai matul plin si dupa aia jucariile.are un sertar plin de dulciuri, nu prea mananca insa face provizii serioase acolo in sertar.
eu trag tare sa scap si sa fiu linistita de sarbatori.am facut grosul la curatenie.mai am ceva perdele, covorase, etc.
suntem in continuare axati pe "conceperea" lui bb2.acum vroiam sa va intreb daca pot sa fac vaccin antigripal.daca sunt pusa pe bb2.pot?
gata, m-am intins mult.va pup pe toate.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
jojo_miha spune:
Nastasie artificial este si bradul nostru,spor la bebe ,eu nu sunt adepta vaccinurilor.
Mav eu la 6 luni am fost la primul control,m-am simtit bine nu m-am dus,ma asteptam sa ma certe ca nu am fost insa a fost ok.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja
mav spune:
daniela, ma refeream la controlul la 40 zile dupa nastere, la ginecolog. in niciun caz n-as amana consultul daca ar fi vorba de copil.
adriana, nu stiu ce sa zic cu vaccinul...
creem spune:
Alina, referitor la control, depinde si de cum te simti tu...daca mai ai ceva scurgeri si daca vreti si ceva activitati conjugale mai bine l-ai face. Pote ca te primeste dr. si fara progamare daca insisti. Eu fara ok de la doctor nu m-am incumetat si sotul nu prea mai vroia sa astepte asa ca la 6 saptamani fix m-am prezentat la cabinet
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
mav spune:
Fisun, am vrut sa scriu de ieri, dar m-am luat cu treburile si-am uitat: Bairam fericit!