Gravidute si mamici de Constanta (37)
Raspunsuri - Pagina 7
daniela76 spune:
buna ziua si de la noi
am fost plecati la tati la bucuresti, si cu ocazia asta am vizitat si kidsexpo, o mare sfaraiala, nu am putut cumpara mai nimic, niste prostii ca sa nu zic ca am plecat cu mana goala.
Adina cum va descurcati cu premergatorul? nu a inteles inca ce poate face cu el?
Mav imi pare rau ca nu te pot sfatui nici eu, nu am experienta decat de sora mai mare si vreau sa spun ca si eu am suferit , diferenta dintre mine si sora mea este de 5 ani, destul cat sa-mi aduc aminte de trairile mele de atunci, eu fiind si un copil lipicios si mamaosa nevoie mare. Sunt convinsa ca vei trece cu brio de acesta problema, cred ca totul tine de instinctul de mama.
Eu imi doresc sa il fac pe bebe doi cat se poate de repede, imi fac curaj sa incep procedura pentru fiv ,dar mai astept putin, am auzit ca in doua luni se va deschide prima clinica de obstretica ginecologie particulara din Constanta unde se vor face si fertilizari in vitro. As vrea sa vad exact pe ce proceduri merg doctorii de aici si nu in ultimul rand, ce scoruri vor practica.
As vrea sa ma laud si eu cu puiul meu cel drag, vorbeste destul de mult , zic unii, pentru varsta ei. Face deja propozitii din doua cuvinte: haide pa, da-mi apa, uite piti, taie papa si multe altele, nu ma mai lungesc. Stie deja cum face catelul, pisica, puiul, masina, calul, e fascinata de toate animalele, ii plac foarte mult cartile, stie sa imi "citeasca" imaginile, stie care este 'tita'(fetita), ce face ea, daca face nani, daca papa, daca pleca pa pa.Dimineata la prima ora isi scoate caciula si fularul din sertar, si le pune pe cap si la usa e, zice "haide, pa pa ".E o dulceata, imi vine sa o mananca.
gata ,m-am laudat destul, mai lasam si pentru data viitoare.
Jojo da am fost la aceeasi odisee, doar ca eu nu prea aveam timp sa intru sa scriu, citeam doar.Eu ti-am urmarit evolutia sarcinii,stiam ca ai avut probleme si iti tineam pumnii sa treci cu bine si sa nasti fara probleme.
Doc ma intrebai de mot. Nasa nu prea a avut de unde sa taie, dar am pus pe un banut ceara topita si am lipit cele cateva firicele taiate cu greutate din crestet, peste care am mai pus un pic de ceara .
www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/?saved=1" target="_blank"> AM IMPLINIT 1 AN
Asa creste Ala
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)
Mirela79 spune:
Tania, nu stiu prea multe detalii, insa stiu sigur ca talpicii s-au realizat la Munca si Arta cu ajutorul unui tamplar de acolo in colaborare cu sotul meu care este mare meserias.
Andicu, ma bucur ca imi studiezi blogul.
Jojo, ti-am admirat si eu bradutul si printesa. La anul pe vremea asta o sa admiram doua printese langa brad, nu? Sau poate o sa fie un baietel nazdravan.
Doc, te-ai obisnuit cu bona?
Isidora, nu stiu cum reusesti sa gasesti timp sa scrii, mai ales cu doi copii. Mi-a placut si m-a emotionat povestea nasterii lui Ioan.
Alina, in cateva luni deja nu o sa ti se mai para atat de greu.
mihaela77O spune:
ai dreptate alina,imi este foarte greu...si-mi este si mai greu cand avem zile de nastere,sarbatori....imi doresc sa stie si el ce se petrece in jurul lui,sa caute si el in ghetute,sa caute si el in pachetele de sub brad...pt mine de vreo 3 ani incoace sunt momente de tristete,sarbatorile,zilele de nastere,as vrea sa treaca timpul fara ele,daca s-ar putea....
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
mihaela77O spune:
fetele care aveti bloguri,voiam sa va rog,daca nu va suparati,nu vreti sa puneti banner-ul lui mihaita pe blog-ul vostru?ne faceti un fel de reclama....multumesc!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
Mokika spune:
Pe fuga, scriu si eu repede....
Teo este un neastamparat si deja nu pot risca sa il scap din priviri. Seara este un cosmar daca stam in casa si nu plecam pe undeva. Am luat locurile de joaca la rand .... din pacate aproape in fiecare seara sunt petreceri si nu putem intra. Intr-o seara am incercat locul de joaca de sus de la tomis mall. Dar am fost dezamagita... parca de la departare... de pe hol se vede altfel. Caci inauntru, erau si copii ... stiti voi ... sa nu zic aici sa fiu acuzata ca fac ura de rasa ... dar zau! cum sa imi las eu copilul sa se zbenguie in bile alaturi de copiii lor care aveau lumanari la nas ... de mi s-a facut si sila? Ma rog... Si uite asa colindam prin oras cautand locuri de joaca ... de intr-o seara am ajuns in parcul din Tomis I-II la ora 20.00 .... si ce sa facem ... ne-am dat pe tobogan, am calarit animalutul...... in bezna, asa.... asa ca nebunii. Dar macar nu am stat in casa si copilul a avut activitate, a obosit si a adormit la o ora rezonabila ... nu la 12 noaptea ca de obicei! Deci, va rog sa imi mai dati sugestii de petrecere a serilor .... si noi locatii de joaca pentru copii. Ca la Domnul Girafa, unde am fost si in seara asta este foarte aglomerat! Si am observat si copii care tuseau! Deh! Ne riscam, ce sa facem!
Teo cel neastamparat... (purcelul cum ii spunem noi) face numai prostioare. Nu mai merg telecomenzile, un telefon deja a ajuns la reparat ... si celelalte il vor urma la cate trante au fost supuse.... apoi, ne inchide televizorul, se mai trezeste ca trage cate una si in ecran ... de ne vine rau (si tati are planuri mari ... de Craciun vrea sa ne luam plasma!) Nu mai spun de toate caietele si pixurile Crinei dupa care este moooort! Acum mai trecem si printr-o perioada de regres ... nu mai spune cand face kk... adica, daca ne nimerim sa il punem noi la oala, e bine ... daca nu, face pe el... purcelul! Iar ca vocabular .... nu prea .... mamaia este mamaaa, mami ..... mai, gata .... data, nu-i .... iiiii, si restul ... baba, mmmm, aaaa si tot felul de onomatopee. A! si face si precum cateva animalute: gasca, purcelul, si mai si numara: tei, tei, tei .... (ma aude pe mine cum numar masurile de lapte cand ii pregatesc biberonul - intr-o seara numaram in gand si el pe langa mine ... tei, tei! de imi venea sa il mananc!)
Despre Crina, ce pot sa spun .... in afara de trecerea asta pacatoasa de la copilarie la adolescenta.... are foarte mult de invatat si mai are si diferite activitati pe la scoala care ii iau din timpul de invatat! Ce sa mai vorbesc de practicarea unui sport! Este foarte mare concurenta la scoala.... anul trecut de-abia a luat mentiune cu media 9,69.
Andicu ... si eu am dureri de sani si sunt foarte ingrijorata. La Crina nu am patit asa. Si daca strang inca mai iese lapte. Si ma chinui sa ajung si eu la medic si nu mai reusesc... of! Ma palpez tot timpul in oglinda dar nu simt nimik. O colega mi-a spus sa merg la endocrinolog dar eu cred ca mai bine merg intai la ginecolog, nu? Voi ce spuneti?
Jojo - felicitari! ce ma bucur! Bradutul vostru este foarte frumos! Eu inca ma mai gandesc unde sa pun bradutul .... sa nu ajunga Teo sa-l traga peste el!
Prin magazine este foarte incantat cand vede bradutii si globuletele...
Hai ca va pup ca nu mai suport galagia de pe langa mine! Trebuie sa fac putina ordine ca zici ca balamucul s-a mutat la noi acasa! Urla Crina, urla si Teo.... alearga Crina, alearga si Teo .... sa-i vedeti cum alearga unul dupa altul! Pe dupa fotolii mutate in mijlocul camerei .... se ascund si cand se prind ... maaaamaaa ce iese! Si eu pe langa ei ... stranut de nu mai pot ... of! si astmul asta!
Pup fetele!
irina81 spune:
Alina, , super ii vine costumul lui Matei,abia astept serbarea.L-a vazut si tati ieri ca ne-am conversat si ne-am vazut pe camera.Spune-i lui Sebi ca il inapoiem cu grija.
Menuet,e o dulcica Ana,ce ochisori frumosi si ce nasuc.
Andicu,magazinul este vis a vis de farmacia din Piata Grivitii, iar farmacia este in rand cu magazinul alimentar Max.
Chryssy,succes la control.Dar cand ai DPN?
Daniela,spor la facut bebe2!
Mokika,de cand ai intrerupt alaptatul? E normal ca o perioada sa mai iasa lapte. Poti merge la ginecolog,dar poti face si o ecografie mamara.
Va pup,fug si eu la culcare! O saptamana frumoasa sa aveti!
Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si 25+
poze
roxx spune:
Multumim inca o data pentru urari.
Mav, da, are zulufei, la ceafa are numai ineluse. Si eu si ta'su avem parul ondulat, acum...sa vedem.
Bb Antonio imi aduce aminte de bubu meu, ca si Luca la nastere a fost dolofan (4200g).
Jojo, ce bradut frumos aveti.
Eu anul asta as vrea sa fac brad natural, ca de vreo 6 ani am unul artificial, si m-am cam plictisit de el.
Azi am avut cativa musafiri. I-am luat tortulet lui Luca, i-am cantat si l-am dansat.
_
Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)
ina78 spune:
Andicu ideea ta a fost tare buna. Am chemat-o pe mama la noi si apoi am mers impreuna la ea. A fost o zi mai grea dar a trecut.
Menuet si Mav va multumesc pentru urari.
Menuet... ai schimbat nick-ul... era sa nu te recunosc. Legat de Navodari... e un oras frumos, am stat si noi cam 1 an acolo. Cind ajungem in zona ... te sun. Dulcica foc domnisorica ta.
Mav esti modesta ca de obicei... bebe Antonio e si dolofanel si ager. Ridica capsorul si este fff vioi. Mie mi s-a parut ca e cam ca Gabi la 4 luni... Sa fie sanatos.
AndreB te astept... cind poti tu. Si pe Doc la fel. Daca voi sinteti plimbarete... eu sint pe baricade.
Tania multumesc mult pentru gest. Am gasit mai "in zona", la Carrefour. Legat de preturi.. nu prea am cu ce sa fac comparatie. Incerc sa ajung si pe unde mi-au spus fetele... in cursul saptaminii asteia vreau sa dau comanda... am de facut "citeva".
Va pupam pe toti.
Eu sint obosita. Am fost harnicuta la mama, iar Gabi ma ia de proaspata. Cu somnul stau cam rau... dar ma reglez eu.
De saptamina asta... va provoc la intilniri sau vizite... sint numai eu cu Gabi acasa. Si avem timp de craierit sau de primit musafiri... in special ziua.
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008
Chryssy spune:
Irina81 Am DPN pe 1-2 ianuarie :D
dar am fata si toata lumea zice ca o sa nasc inainte
AngeliquedeS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui umflatel fetele care aveti bloguri,voiam sa va rog,daca nu va suparati,nu vreti sa puneti banner-ul lui mihaita pe blog-ul vostru?ne faceti un fel de reclama....multumesc! MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! |
Sigur ca da, numai sa imi dai link-ul ca sa pot sa il postez.
Despre noi, ce sa va spun: suntem bine, avanseaza tot mai mult cu mersul, azi a strabatut de unul singur o distanta apreciabila repede repede ca sa nu apuce sa cada, imi venea sa-l pap tot. Miercuri dimineata plecam la Busteni pentru trei zile, abia astept.
Mokika, bine ai venit. Si Pupicu adoarme tarziu, am zis ca nu il mai las sa doarma ziua ca daca imi doarme 2-3 ore asa ca azi, sigur nu mai adorme inainte de 11, azi a adormit abia la 12. Despre teo, e un scump de cand il stiu. Dar e intreb ceva. nu te-ai grabit prea tare cu olita? E normal sa regreseze din cate am mai citit si eu. Inainte de un an jumate eu nici nu ma gandesc sa il bat la cap cu asta. Cel mai bine e sa mergi la ginecolog intai si acesta iti va spune dc e cazul de endocrinolog sau nu.
Daniela, mi-ai dat o idee foarte buna cu motul, pt ca nici noi nu avem prea mult par.
ANdicu, Jojo, m-ati speriat cu pretul la controale la gineco, in ian tb sa maduc si eu ca de la controlul de 6 sapt nu am mai fost....
Chryssy, ma bucur ca te-ai liistit in privinta locului in care vei naste
Mai vroiam sa scriu dar am uitat.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!