Gravidute si mamici de Constanta (37)
Raspunsuri - Pagina 21
ege spune:
multumim pt laude![]()
azi am fost la dr cu ege,se pare ca are o viroza.sper sa il feresc pe efe.nu am dormt toata noaaptea,s-a plans ege ca o doare gatul.sunt zombiiii
mav,admir pozele flacailor.
sa va traiasca
eu tr sa ajung neaparat la un psiholog ca nu mai stiu ce sa ma fac cu ege.este f alintata,plange imediat.nu ma asculta.
sapt viitoare o sa o duc la dr la buc la oftalmolog,credca are o conjunctivita urata.uite asa se strang in capul nostru.
ralina,bine ai revenit!
roxanaz,dar tu nu mai intrii pe aici?imi placea asa de mult cum scriai.sper ca esti ok.
atat deocamdata,sper sa vin cu vesti mai bune
pupici
fisun si
arzu ege (30.09.2005)
http://community.webshots.com/user/arzuege
Jadesy spune:
Buna fetele !
Mai am si eu aproximativ o luna si-mi vad fetita, de abia astept...
Mav !!!` Te rog, trimite si mie manualul lui Culcer, presimt ca o sa am mare nevoie de el, la adresa catallinnaa@yahoo.com, multumesc foarte mult !!!
lulu77 spune:
ina , eu mereu tratez diareea lui Luca ( multumesc lui Dumnezeu au fost doar 3 episoade scurte pana acum ) cu regim( gratar pui,mere coapte,banane, sticks,supa pui), fiole de Enterolactics( juma de fiola de doua ori /zi, IPECA-granule homeopate,3 de 3 ori/zi),lapte fara lactoza.
Daca faceti modificari la lista :
Eu 01 Mai
Luca 20 August
Daca aveti nevoie de ajutor, in sensul ca pot trece la cele cu copii mai mici sau care se deplaseaza mai greu sa iau pachetele ptr GEMENI.
Nu stiu ,parca deiutz ,intreba de stimulentul de 1 mil de la stat?
Se da acest stimulent in cazul in care mamica se intoarce la serviciu inainte de implinirea varstei de 2 ani a copilului.Acte- dosarul se face tot la Ecaterina Varga- parca,aici nu stiu, ca nu mi-am facut dosarul.
In continuare mai primesti alocatia copilului de 200 ron ,tot pana la 2 ani, deci 300 ron / luna.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
AndreB spune:
Ina, e o simpla diaree? adica stii precis ca i-ai dat ceva care a produs, vreun medicament nou cu efect secundar, ceva de mancare...? Ca daca nu, tre sa supraveghezi bine starea lui sa observi si alte simptome: mirosul scaunului, aspectul copilului (cearcane), pofta de mancare, stare generala (mutros sau nu) ...
Daca e usor poti sa-i dai linistita niste pliculete de Biotics Baby, daca e ceva mai uratel Enterol plicuri sau Ecoflorina.. Daca e aiurea de tot fa niste analize copro-uro-cultura si roaga-te sa nu fie infectie urinara...
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
Special Matei http://www.moblyng.com/watch/33Oo9nuMF1
Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf
mihaela77O spune:
interesant subiectul propus de tania!ce sa zic,cand sotul avea program de 8 ore era ok,de cate ori ii ceream ajutorul il oferea,dar acum,pleaca la 6 dimineata si vine la 20-20.30 sau pleaca la 6 seara si vine la 8-8.30 dimineata,cand sa ii mai cer ajutorul..oricum daca iese sa plimbe copiii,cand este liber,si eu imi fac treaba,eu sunt multumita!
noi astazi am avut musafiri,pe jojo,cu frumusica teo,ba mai mult andreea si-a vandut una din felicitari,era asa fericita ca a reusit sa stranga si ea un banut pt mihaita(50 ron)....cumparatorul?bineinteles jojo..
iata si pozici cu copiii...POZE
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
nastasie spune:
buna, fetelor.am reusit sa citesc tot.sunt la zi.
alina, imi place tare mult poza cu antonio.e un dulce.asa frumos doarme.
si eu ca si lulu cand sunt scaune moi il tin pe regim, eventual si un pilaf.
kris, cum mai e cu pupi.
acum nu ca ma laud, dar la noi totul e juma juma.adica el face curat si eu calc, sau el face mancare(mult mai buna ca a mea) si eu fac curat.de obicei eu fac curatenia ca am asa niste fixatii, dar cand e vorba de curatenie generala facem amandoi, aprovizionarea amandoi o facem.sunt seri cand nu are chef dar nu insist.cu 2 joburi si tot ma ajuta, dar nu trebuie sa-i spun, vine de la el.
nici eu nu am haine de gravida si nici haine mici dar daca e sa strangeti ceva bani particip si eu.daca imi stiam mai din timp luam de la soramea ca a are gemeni dar a cam dat din ele.imi pare rau.si oricum era cam greu ca le trimitea tocmai din germania, dar gaseam o solutie.stiu ca a dat londoul de gemeni
.
adina, si eu m-as muta undeva unde sa am teren si sa-mi pun eu in curte d
e toate.as invata chiar daca nu ma pricep.
am cam 1 sapt juma de la
.pot sa-mi fac test?imi arata ceva?de doua zile mananc , ca sparta.nu cred ca eu ca e ceva si ca mancatul ar avea vreo legatura, dar...merge facut testul barza?
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
mav spune:
neatza!
face cineva capitol nou? eu nu pot... anto plange, plange, plangeeeeeee... jeleste o ora intreaga pana face o basinuta... m-a epuizat... cand il vad cum se chinuie... imi vine si mie sa plang....
jadesy, sigur, iti trimit, putin mai tarziu, cand o sa pot.
Mami de baieti:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
nastasie spune:
offf, alina, dragul de el, cat se mai chinuie.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
ralina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mav ralina, ti-am trimis cursul de alaptare si ingrijire a copilului mic-by dr culcer. ![]() |
Mav foarte interesant cursul.Multumesc....acum am de studiat.Chiar imi prinde bine ,am senzatia ca am uitat tot ce am citit innainte de nastere.

mihaela77O spune:
mav,am vrut eu sa deschid capitol nou,dar nu ma pricep..
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!