Sezatoarea canadiana (118)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Ica si ktrinel multa sanatate pentru fetite

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Simi, dar cind anume sint spectacolele? Dar indiferent cind, da-da-da! Pe Madeleine Peyroux o stiu, am ascultat-o de multe ori, imi place. Pink Martini nu-i stiu, dar i-am ascultat acum si imi plac! Sper ca voi mai libera decita acum, ca am tot vrut sa ma duc la una-alta si nu mai reusesc sa le pun in program, pica mereu in zile in care deja e programat ceva. Astept detalii daca le stii. Multumesc!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

LA MULTI ANI Dragaica, sa ramii mereu asa tinara!!!
sanatate bolnaviorilor!
Noi am fost astazi la cinema, la Madagascar2; a fost Mos Craciun la sotu'la job, a primit Tudor un joc, noi toti galeti de popcorn si suc si filmul; cind am plecat arata sala aia ca dupa porci ; erau vreo doi copilasi pe scari culegeau popcornul de pe jos, cind il mincau, cind il calcau! astia-s imunizeaza copii serios, nu ca in Romania
Simi, aceeasi "distractie"cu plecatul din partea lui fiu'meu, cred ca-i dau un somnifer inainte de a pleca la aeroport

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Nelia, specatacolele sint asa: Madeleine Peyroux pe 03.iulie 2009, Susie Arioli pe 4 iulie, iar Pink Martini pe 7 iulie. toate se tin la Place des Arts, primele doua la teatrul Maissoneuve iar al treilea la Wilfrid Pelletier. toate spectacolele sint seara incepind cu orele 19.00 cel mai devreme (asta n-am verificat, dar in general cam asa e ). Biletele incep cam la 40$ si urca pina la 85$ (atit au fost la Pink Martini). Daca vrei scrie-mi pe privat si stabilim ce si cum. Eu, ti-am zis nu merg, ca plec in Rom.

Ana, culmea e ca o sa-i placa in Romania (probabil, eventual...) Abia astept sa ne spui cum a fost, in orice caz!

Sanatate la copilasii bolnaviori!

Ati vazut ce "tampeta" se puse afara? Fiica-mea sare in sus de bucurie ca miine nu-i scoala (a anticipat ea...)! Iar eu deja am o migrena teribila!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Simi, si noi am fi mers macar la un spectacol la festivalul de jazz la vara, dar avem in plan sa mergem tot in Romania. Poate ne intilnim in avion

In ziarul de azi au pus un site internet f.interesant, unde puteti sa urmariti cele mai bune oferte de vacanta (bilete de avion, all inclusive, hotel, masina) gasite de pe diverse alte situri. Puteti sa va inscrieti si la lista lor de alerte si o primit miercurea pe email. Sint liste pe regiuni (Quebec, Ontario, Vancouvre etc), in engleza sau franceza.
De exemplu:

http://www.travelalerts.ca/top-travel-deals-from-montreal.html sau

http://www.travelalerts.ca/top-travel-deals-from-toronto.html

Noi am fost la gala de opera azi, am stat la prima parte (o ora si un sfert), pentru o prima initiere a fost f.bine. Au fost arii celebre interpretate de deversi cintareti (inclusiv o soprana romanca) si deci spectacolul a fost destul de dinamic. As vrea sa o duc o data pe an, sa se obisnuiasca. Daca ii va place, cu atit mai bine, daca nu, macar am incercat

Vedeti ca miine dimineata atunta f.frig, sa va imbracati bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Oana, multumim pentru site-uri! Mi-ar place mult sa ne intilnim in avion! Inca n-am stabilit perioada, dar in principiu plecam la inceputul lui iulie si ne intoarcem pe la 1 august. Seful meu inca n-a aflat ca eu plec o luna Il las sa-si petreaca sarbatorile in liniste si-l "atac" in ianuarie, sper sa nu-l apuce vreo depresie (sau sa nu ma apuce pe mine)

As vrea sa merg si eu simbata viitoare, la 8 seara, la biserica de pe St-Croix e un spectacol de muzica clasica, arii celebre. As duce-o pe Alice, sper sa-i placa. Bilete se gasesc la intrare, asa am citit in ziarul romanesc.

Da, haine groase miine! A venit iarna! Iar eu am constatat ca pantalonii de zapada ai fetei s-au rupt in amindoi genunchii. Ma duc s-o scot din baie ca are pielea incretita deja! Iar apa mi-a ajuns pe hol de-atita balaceala!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Dragaica, La multi ani! si petrecere frumoasa

Oana, Nelia,
Si la noi Mosul a venit cu o "mica urgenta" la St Justine unde ni s-a confirmat un inceput de otita, motiv pentru care suntem pe antibioc.

Miine in principiu ar trebui sa plece in excursie la o cabana a sucre, sper ca vremea sa nu le incurce planurile ca acasa nu-i dau voie sa se intoarca .

Ana, te invidiez ca pleci acasa, chiar daca Tudor nu este pe moment incantat de idee.
Sa aveti un drum linistit si fara peripetii iar sarbatorile sa fie asa cum va doriti.

Ica si Ktrinel, sper ca fetitele vostre sunt mai bine acum, sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Dragaica, la multi ani si numai bucurii!

Multa sanatate bolnaviorilor!

Brrr, am vazut si eu ce frig o sa fie maine...

O saptamana frumoasa va doresc!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Fetelor va multumesc din suflet pentru urari pot spune cu lacrimi in ochi ca nu am mai avut de mult asa zi de nastere.......parca anul asta toti cunoscutii si-au adus aminte de ziua mea de nastere, am primit la flori cat pentru toate aniversarile.....cadouri o gramada sotul meu a fost extraordinar (nu stiu ce l-a apucat anul asta ) mi-a facut surprize peste surprize.
Daca anul care vine o sa fie la fel ca ziua asta .....
nu-mi doresc decat sanatate si aceeasi prieteni an de an.
Va pupicesc dulce ma intorc la impodobit bradul......stiu ca este cam devreme dar.... v-am spus ca sunt mai nerabdatoare decat un copil.
Un pentru copii bolnaviori dar si pentru mamicile lor

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Dragaica, la multi ani fericiti. Sa ramii asa deschisa si haioasa toata viata.

la multi ani si tie Nicoleta, si de asemenea la toti Niculae si Nicolete.

Simi, copii mei au miine zi pedagogica ptr ca in scoala se voteaza. Eu nu stiu cu cine sa votez inca

oana, merci de site dar nu vad unde ma pot inregistra ptr alerte.HELP

cine vrea sa vada semineul sa-mi trimita adresa de email

Mergi la inceput