Sezatoarea canadiana (118)
Raspunsuri - Pagina 11
Dragaica spune:
Lorelaim eu ma plangeam ca a trebuit sa invat franceza dar tu cu limba asta .......mama doamne
Fata nasei mele e in Olanda de 10 ani si tot se plange ca are probleme cu limba te admir ca inveti o limba atat de grea.....
Mie acum mi s-a pus pata pe spaniola....mi-am propus sa invat spaniola, am cunoscut la cursurile de franceza, anul trecut, o columbianca care era la ea in tara profa de spaniola , iar acum a reusit sa prinda un posta la o scoala din asta de limbi si preda spaniola, as vrea sa fac cu ea cateva ore pe saptamana ....
Am sa vorbesc cu ea sa vad cam cat imi ia pe ora.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
oanagabriela spune:
La multi ani! celor care se sarbatoresc de Sf.Nicolae (cu un gind special pentru Nicoleta )
Dragaica, La multi ani! pentru miine, sanatate, bucurii si impliniri pe tarimul canadian
Lorelaim, succes la suedeza si curaj la coabitarea cu mama
Ange, eu scap putin mai ieftin cu cadourile, Antonia are doar 4 profesoare Prea multe alternative nu ai, ca sa ajungi la un pret rezonabil. Ideea cu biscuitii mi se pare f.buna, daca ar face Maia si o mica felicitare cu dedicatie la fiecare, cred ca va face placere la toata lumea...
A venit si la noi Mos Nicolae. Daca ne luam dupa dimensiunile cadourilor, bunica a fost cea mai cuminte,ca a primit o cutie mare de bomboane .
Diseara mergem la party de Craciun cu compania mea, la hotelul Hyatt Regency.
Antonia a facut pina la urma un inceput de otita si acum este pe antibiotice
Ktrinel spune:
LA MULTI ANI SARBATORITLOR DE SF NICOLAE!!
noua mosu' ne-a adus o infectie urinara .saracuta, era tare rau vineri, avea 39 non-stop. era bleaga. suntem pe antibiotic si deja e muult mai bine. de fapt , e chiar in forma .
Dragaica spune:
La mine Mos Neculae a venit pe la ora 3 cu un brad superb
A fost sotul cu niste amici la o pepiniera in La Chute, cica e superb acolo, a fost cu tractorul pana la lotul de unde puteau taia, si-a ales bradul.....erau o gramada de copii care se jucau in zapada...veselie mare...cantece de Craciun, dupa ce le-au dat brazii i-au servit cu ciocolata calda, imi pare atat de rau ca nu am fost si eu......am ramas acasa sa invat...cica.....numai chef de invatat nu am avut....am stat toata ziua pe calculator
Abia astept sa-l impodobesc .....sunt mai rau decat copiii mici, mi-am pus colinde, o cafea calda...am uitat de examene.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
Ica 1975 spune:
La multi ani cu sanatate si bucurii celor ce poarta numele Sf Nicolae !!!
Am citit mai mult pe diagonala
Dragaica, La multi ani cu bucurii si tot ceea ce-ti doresti Succes la examene
Ktrinel, sanatate Juliei
Dana, recuperare rapida dupa operartie (daca ca am inteles bine)
Andy, imi pare rau de incident, noi stim si pers care locuiesc la condo si-au patit-o ziua in amiaza mare, noroc ca au venit copii mai tarziu de la scoala, altfel ... Sarcina usoara pe ultima suta de metri si nastere rapida
Ange, si pe mine ma interes cu sist de larma, cu cine si alte info, imi trimiti Pm te rog
Soricelul meu nu-i nici el in cea mai buna forma, de ieri are scaune apoase, insa fara alte simptome, am inceput deja cu orez fiert + morcovi . Nici nu stiu macar cum se manifesta gastro, insa nu are alte simptome si-ii destul de vioaie, acum isi face somnul de pranz ca asa doarme de pranz la sf de sapt, spre 6-7
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
Ica 1975 spune:
Lorelaim, am ascultat primul cantecel frumos nimic de zis, te felicit ca poti invata o limba ca asta, eu una nici nu disting cate cuvinte spune-n vers
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
DanaMario spune:
Ange in legatura cu cadourile incearca la Winners sint foarte multe cadouri de pe la 7 CDN la 10 CDN
Eu de acolo am luat anul asta niste cismulite cu bomboane sint 7.99
Uite ceva de genul asta
http://good-times.webshots.com/photo/2356128600073092564GIvGqz
Sau
http://good-times.webshots.com/photo/2525517090073092564dJLNSQ
Si noi avem vreo 9 profesoare
mikiion spune:
Dragaica La Multi ani!!!
Angeeu pentru fosta gradinita, la plecare, le-am luat de la Pharmaprix niste cutii de bomboane in forma de glob. Foarte de efect. Si in general gasesti la farmacii gen jean coutu pharmaprix cutii de bomboane foarte bune si mai ieftine. Chiar si la Zeller am vazut multe reduceri zilele astea.
DanaMario chiar sunt frumoase cadourile. Mi-ai dat o ideee sa ma uit si eu.
Loreilam spor la invatat.
Lui Marc i-am cumparat joc, pentru ca am prins o oferta la Toyurs cu doar 34 cad. Oferta de 3 zile.
Si am fost si i-am luat si doua cartusuri la zellers. Pentru ca saptamana asta este ofereta cumpari 1 si iti mai da unul gratuit. Poate va intereseaza sa luati jocuri. I-am luat cu Diego si cu Melodiosii( nu mai stiu cum e in engleza)(3-5ani). Acum ma abtin sa nu-l deschid. Sa vedem cand o sa-l aprecieze acum. S-ar putea sa-mi placa mie
Oricum cadoul de la ziua lui , din banii trimisi de bunici, nu i l-am dat nici acum. E un sevalet . Nici acum nu cred ca l-ar interesa cu adevarat. Plus ca m-ar incurca prin casa......
Nelia ce firma e ciocolata cu surprize ? Alta decat Kinder?
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
nelia spune:
Mikiion, tot Kinder este. M-am pacalit eu, am zis ca e ciocolata cu surprize, dar de fapt in seara asta mi-a spus Agata ca erau tot oua, doar ca erau ambalate intr-o cutie in forma de bradut. Iti dai seama in ce viteza am cumparat tot si dimineata ele s-au trezit inaintea mea sa-si verifice ghetutele... pina am facut eu ochi, papasera tot. Eu atit am vazut scris: ciocolata cu lapte si surpriza...
De fapt eu am intrat sa-i urez Dragaicei la multi ani! Si multa bafte la examene, si eu am si n-am uitat deloc de ele. Ma doare stomacul de stres... Dar astazi dupa-amiaza am dormit, toata familia, apoi ne-am uitat la Scubidoo cu copiii... si la 10 i-am culcat... si noi ne-am pus un film... ca doar suferim impreuna, Octav are miercurea asta inca... eu abia saptamina viitoare. Sa vezi in stres intra de miine, si eu la fel. Saracii copii...
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
simi spune:
Nelia, ti-am promis ca te tin la curent cu concertele. Am primit pe mail o oferta de bilete la Festivalul de Jazz 2009 la mai multi artisti, printre care (cei pe care eu ii iubesc literalmente): Pink Martini, Madeleine Peyroux si Susie Arioli. Eu nu pot merge ca plec in Romania, dar la Madeleine Peyroux zau c-as merge, chit ca plec mai tirziu! E preferata mea- asculta pe youtube, daca n-o stiai deja! La Pink Martini am fost in 2007, sint mortali!
Te pup! Succes la examnene!
Smile,tomorrow could be worse!