ginecologi din GALATI / BRAILA (1)
Raspunsuri - Pagina 14
ank24 spune:
am vazut ca vb de sindromul antifosfolipidic.Eu am pierdut o sarcina la 8 saptamani prin avost spontan. Acum sunt iar insarcinata in 3 luni si merg la dr.Pop.Mi-a dat sa fac toate analizele care puteau determina un avort printre care si anticorpi fosfolipidici si anticardio parca(nu am analizele sa ma uit acum)Le-am facut pe ambele la protest si am dat 2 mil,au fost gata in 7 zile.Dna Dr.Pop mi-a spus ca dc rez e pozitiv exista riscul sa afecteze placenta si aceasta nu mai alimenteaza bebele cu sange si moare,adica de opreste din evolutie.Am vazut ca a intrebat cineva care e diferenta intre avort spontan si oprire din ev,sincer nu stiu sa raspund.
Eu va sfatuiesc sa ganditi pozitiv,sa aveti incredere in DD si sa lasati pe cat se poate stresul la o parte si o sa vedeti ca o sa vina mai repede o minune in viata voastra.
Va pupic si sa auzim veti bune

http://bd.lilypie.com/z5zup2.png
ank
12+
happymum spune:
ank24 
multumim.
fetelor, am o intrebare. pot sa scriu fiecare la ce doctor si spital merge? la ank24 deja am trecut. daca vrei sa nu scriu nimic, te rog sa imi spui si sterg.
astept parerile voastre.
-ici
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie 
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea
happymum spune:
ank ce fel a modificat cabinetul?
si cand zici ca ai dat 15o lei... pe ce mai exact? consultatia + eco? banuiesc ca eco e vaginala.
mersi.
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea
denisa220972 spune:
Happymum doctori de recomandat din Galati, hmmmm, nu recomand fiindca eu merg pe principiul, cine trateaza cel mai bine, este cel mai bun . Asa ca din Gl.i-am terminat pe toti( aproximativ). M-am mutat la Buc.acolo m-am dus la Giulesti i-am luat la rand, Marinescu, Bucur, Cocei,Moisa, Bechir, am scapat-o pe Dracea fiindca am inteles ca nu mai este in Giulesti.Acum am luat-o spre Ungaria sa vad ce fac si acolo.Ma duc si acolo nu iert nimic. Sa stiti ca nu am mintit cu ginecologii ma duc mai des decat la stomatologie
.
Copilu[/red] Draguta mea dar sa inventat si
ptr. doctori, eu cred ca asi facut un scandal cu ei de le-ar fi mers fulgii. Cine se duce la spital doar de dragul de fi acolo in spitat. Sper sa-ti dea DD sanatate si incet le rezolvam noi pe toate

Pupici la toate fetele
happymum spune:
denisa ai o lista serioasa acolo de doctori.
si tot nu ai gasit ce cauti...
Doamne ajuta!
? Repede sa vie...
Au nevoie de ajutor ACUM
liliac1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alintutza daca nu sunt prea indiscreta cat te-a costat TORCH -ul ? |
Nu e nevoie de credit. Pe mine m-a costat aproape 500 RON.
Liliana,
Andra-Maria &
16+Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
larao spune:
Wow Denisa si nu te-ai oprit la nici unul? Daca te rog sa ne zic ce nu-ti palce la fiecare e prea mult? Sau daca sunt offtopic te rog sa-mi raspunzi cu un mesaj privat despre acesti dr din Bucuresti , ce nu te-a multumit la ei . La Moisa la cine ai fost la ea sau la el?
popp 
larao spune:
ank24, si ce tratament ti-a dat doctoritza POP pentru aceasta problema? Vreau sa-ti spun ca cele mai evidente analize prind aceasta problema sunt cele de la fundeni. Si dr din Buc tot la Fundeni te trimit. Iar acolo este dr uscatescu care te poate ajuta sa-ti duci la sfarsit sarcina.Intr-adevar asta e efectual la AFS, si e determinat si de anticoagulantul lupic-LA. Iti va da un tratament cu clexane(care sunt scmpe dar la mamici si lauze se da gratuit) si aspenter. Cu ajutorul lor o sa duci sarcina la csfarsit ;). Sarcina usoara!!!
denisa220972 spune:
Offff,am inceput cu o banala analiza de secretie unde apareau modificari de celule,fiecare medic si-a dat cu parerea,ce ar putea fi.Am facut tratamente peste tratamente timp de 2 ani. Botezatul a fost cel care mi-a descoperit problema o rana pe col care nu se putea vedea cu ochiul liber. Dupa care am inceput ca, este timpul ptr. un copil. Si asa ma plimb la ei de 7 ani.Eu sunt omul care consider ca in momentul in care merg la o consultatie, nu ma duc de dragul de-a vedea medicul, merg fiindca am o problema si astept sa mi se raspunda, nu sunt multumita plec, bani sunt la mine. Multumita,hmmmm, am fost de Dr.Bucur a fost singurul doctor care mi-a explicat fiecare etapa la tot ce am facut.De la inseminare pana la FIV. Dar, ma intorc si spun cum se poate sa nu se vada o parametroanexita veche, care eu ma plangeam de fiecare data ca ma doare ovarul stang si mi se raspundea este din cauza ovulatiei.Si eu ovulez mai mult pe ovarul drept.Nu comentez gradul de experienta si cunoastere a medicilor ,doar comentez viteza cu care te consulta si spune ca totul este ok(privat si spital).Cu Moisa(ea)intalnirea am avuto din cauza sotului putini
si aici o alta povesteee eheeee.