ginecologi din GALATI / BRAILA (1)
Raspunsuri - Pagina 13
alintutza spune:
Merci, liliac1
pt. raspuns,daca nu sunt prea indiscreta cat te-a costat TORCH -ul ?ca sa fac un credit intre timp
-glumesc-oricum rad pe portofelul meu, pe mine m-au costat analizele hormonale 200ron, acestea se puteau face cu trimitere de la medicul de famalie da.....programarile erau facute pana in luna augut anul curent, asa ca, no comment.
Bravo Happymum

acum lista e completa si diversificata pe afectiuni specifice.
Eu am 2 sarcini oprite in evolutie si spre rusinea mea habar nu am de rh, asa ca sigur il voi include si pe acesta in lista analizelor.
larao, draga de tine ce sperietura!!!bine ca mai exista si oameni inainte de functii,lucru ff rar intalnit la medicii nostri, exista tratament pt. acest sindrom? eu am "romantism" si citeam pe undeva ca poliartrita reumatoida ar duce la aceasta boala.Sincer stii ce mi-as dori sa intru intr-o revizie capitala ca masinile, sa ma internez undeva si sa mi se faca toate analizele din cap pana in picioare.M-am saturat de incompetenti care isi dau cu presupusul pe pilea mea, sau sa fac pe"detectivul", sa imi fac istoricul bololor singura si sa ma duc eu sa cer anumite analize.Oricum ma voi opri cu analizele si in vara cand merg la Bucuresti ma duc cu lectia invatata si cer toate analizele.Am ajuns sa ma rog sa descoper ceva ca sa am un punct de plecare sa stiu ce tratez.Semne de nebunie?????
Sanatate multa va doresc fetelor si fruntea sus! e o vorba:"Zambeste maine poate fi mai rau!"
larao spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alintutza ....Am ajuns sa ma rog sa descoper ceva ca sa am un punct de plecare sa stiu ce tratez.Semne de nebunie????? " ![]() |
alintutza nu sunt semne de nebunie. Si eu pateam la fel mai ales cand am fost la Galati printre ginecologi. Doamne ma rugam sa-mi gaseasca ceva sa stiu ce am si ce pot trata...si cand vedeam ca toate imi sunt bune...ma apucau toti dracii. Toate astea pana am ajuns la Bucuresti. Cei drept nu sutn nici acum sigura ca am gasit ceea ce am, dar macar am gasit ceva. In urma TPC -ului (cine nu stie ce inseamna si vrea sa afle sa ma intrebe ca-i raspund cu placere)dr Anca Moisa mi l-a gasit pozitiv...asta ar fi o explicatie...si mi-a mai gasit si estrogenul scazut. So... una peste alta tot am gasit ceva in comparatie cu galatiul unde toate erau bune si frumoase.Singurul care mi-a 'gasit ceva ' a fost Botezatu..dar credeti-ma ca erau numai inveniti de-ale lui(cum ma si asteptam). Are desul obicei sa spuna ca ai una alta ca te mai duci sa-ti faca tot feluld e bazconii sa-ti ia banii. Stiam asta, de aceea nici nu l-=am crezut. Bineinteles la Bucuresti nici nu mi s-a spus de ovar polichistic sau alte bazaconii de-ale lui.
In fine...l-am criticat destul in ultimul timp .
Deci nu fetitza, nu sunt semne de nebunie...e disperarea din noi de a afla ceva concret...motivul ptr care nu avem un bebe...iar altii il arunca ...offf Doamne... oare chiar mai exista fetelor Dumnezeu?...ma-ntreb uneori...

alintutza spune:
Dumnezeu exista,laro sa nu te indoiesti, doar ca are modul sau de a ne raspunde,eu cred ca nimic in viata nu e intamplator,trebuie sa invatam din orice experienta cate ceva,sunt alte fete probabil care au suferit mult mai mult decat noi, dar stii cum e cand ti se intampla tie...parca e cea mai mare nenorocire, desi poate pt. altcineva e doar o chestie banala.Mie personal durerea suprema mi se pare a fi pierderea copilului (moartea acestuia) dupa 7,8,9 luni de sarcina,brr e ff nasol si probabil mai sunt o multime de exemple.Deci stii cat de cat un diagnostic, urmezi un tratament, si incerci sa ramai insarcinata acum?
M-ar interesa ce e cu TPC-ul acela,iar in legatura cu estrogenul exista bulinute.La mine nivelul de estrogen e f mare, raportul dintre LH si FSH e cam mare si el, asta indicand ovare polichistice,voi merge saptamana care vine la medic sa imi citeasca rezultatele, mai am si dureri de sani si tot asa...
.Tu iei un tratament si pt. dezechilibrul hormonal?
liliac1, tu ce analize urmeaza sa mai faci?
Sanatate multa!!!!
alintutza spune:
larao, pana la urma ce medic ginecolog din Galati imi recomanzi?-d-na Pop?
Si as mai vrea sa stiu daca are aparatura lui Botezatu, daca am nevoie de programare, daca stii un nr. de telefon?
Multumesc anticipat!
copilu. spune:
Multumesc din suflet fetelor pentru incurajari si cuvinte din suflet. Vreau sa va povestesc prin ce am trecut la spital. M-am prezentat dimineata la ora 7.00 in urgenta cu dureri abdominale f.f. puternice pe partea stanga. Abia la 8.30 a venit o doctorita sa ma vada, mi-a spus ca nu sunt insarcinata si s-ar putea sa fie o colica renala nimic mai mult. Ii arat rezultatul de la hcg , imi raspunde "ce este asta? nu ma intereseaza", ma trimite la salon unde sa fie cald si sa stau invelita si sa mi se faca un ketonal si un no-spa, vreau sa va spun ca pana la ora 14 am suportat durerile cat am putut dar apoi imi era din ce in ce mai rau , ajunsa la tensiune 7 cu 4 se solicita o ecografie sunt pusa pe targa si dusa la ecograf. La ecograrf alt doctor cand m-a vazut pe targa a facut criza de nervi zberand ca un isteric ca "fac circ gratuit" imi pune ecograful si imi spune ca nu am absolut nimic poate doar o criza de fiere, ii explic ca mi s-a facut analiza tis in spital si a esit pozitiv la care imi spune "zici prostii fetit-o nu ai nicio sarcina iar tis-ul nu ma intereseaza", sunt dusa inapoi la salon. Ajungand in salon mi se facea din ce in ce mai rau cu lesin in repetate randuri, pana la urma a fost chemat un alt doctor care m-a consultat , m-a dus din nou la ecograf si acolo a vazut ce am, ca sa se convinga a spus sa imi faca o punctie sa nu ma taie degeaba.Punctia a fost facuta pe viu si acolo s-a constat ca aveam sange si imediat dusa in sala.Cand am fost adusa la pat s-a constat ca mai trebuie sa imi coasa un fir , de catre doctorita care ma internase si care fusese mana a 2 a la operatie. Doctorita a fost iritata de faptul ca "am deranjat-o din jumate in jumate de ora" cuvinte care mi-au fost adresate prin tipete .Cam asta a fost dar sincer am ramas f socata de tot. Daca nu era cel de al 3 lea doctor care a luat initiativa poate ca azi nu va mai scriam. Faptul ca nu tipam de durere le dadea de crezut ca fac "circ gratuit".Dupa cum ati vazut nu am dat niciun nume pentru ca nu vreau sa le fac reclama .
copilu. spune:
Draga mea,Copilu eu te atentionasem de sarcina extrauterina pentru ca si eu am trecut prin asta..si cunosteam semnele...
Imi pare rau pentru ce s-a intamplat, dar vreau sa te si incurajez, eu dupa 2 luni de la scoaterea trompei (eu am fost in soc hemoragic, daca nu eram operata la urgenta....) am ramas insarcinata si azi am un baietel de aproape 5 ani, sarcina fara complicatii si nastere normala. Deci se poate! Multa sanatate si bafta!
Rapsody, si eu am fost in soc hemoragic , dupa operatie mi s-a scos 1.300 ml de sange din abdomen.Vorbele tale mi-au dat curaj ca poate va fi bine si la mine. Tu chiar ai ramas f repede insarcinata dupa operatie. In momentul asta mie chiar imi este frica dupa cate s-au intamplat , sincer.
larao spune:
am s aincerc sa raspun pe rand...astfel poate reusescsa spun tot ce am de spus.
In primul rand, Copilu...ceea prin ce treci tu, asa cum spunea si alintutza..e o dovada pentru noi toti ceilalti ce inseamna chinul si durerea...Nu stiu cum s aprocedez inasemenea situatii. Eu una cand mai trecea o luna si-mi venea menstra, si constatam ca nu am ramas nici ina cea luna insarcinata...nu suportam sa-mi spuna nimeni nimic, nici un cuv de consolare, credeam ca nimeni nu ma poate intelege...si intra-devar poate nimeni nu poate inetelege princ e treci decat cei care au trecut prin asta...imie greu sa-ti spun uncuvant de concolare, imi e greu saspun ceva...la tot prin ce ai trecut.
Si stiu alintutza...ca at cand ti se intampla ceva tie ,ca persoana(nu ma refer la tine, cila modul general), ti s epare ca e ff grav si ptr altii e un nimic. Stiu ptr ca de 2 ani tot va dlucrurile astea si mi s-a spus de prieteni apropiati ..at cand incercam s aplang s ama racoresc ..ca fiecare are probleme lui...desi acea pers poate avea doar probleme finanaicre...sau chestii la ordinea zile. Lucruri ptr care plangea ...si i se pare sfarsitul pamantului...
Timp de doi ani intotdeauna am zis, maia les prietenilor ... imprtanta e sanatatea...dar ei netracand printr-o problema de sanatate ii simteam cum o spun"da..normal ca sanatatea" cu un pic de nonsalanta inocenta, neapreciind ceea ce au. Toti suntem la fel , nu apreciem ce avem...de aceea de doi ani de zile... de cand am trecut prin ce am trecut.. am inceput sa apreciez mai mult ceea ce am..parintii , sotul, prietenii -care mai sunt si aia,ptr ca fiecare isi vede doar pielea lui- si sanataea(atat cat mai e din ea).
Desi uneori mai sunt suparata si pe D-zeu, mai ales cand vad ca unii oameni isi vand copii sau le vand organele...atunci sunt cel mai suparata pe El, pentru ca mi se pare o nedreptate...o mare nedreptate.
Copilu...crede-ma ca-mi apre rau, fff rau caai trecut prin asa ceva, dar cred ca orice consolare si orice regret nu te face mai bine...stiu ca e greu, dar ai sa vezi ca tot raul spre bine..si cu mult curaj vei avea un bebe sanatos.
Fetelor va doresc mult curaj si incredere in D-zeu sa va de-a putere sa mergeti mai departe...macar la sfaturi sa fiu buna, ca eu una sunt tottal descurajata.
larao spune:
| citat din mesajul lui alintutza larao, pana la urma ce medic ginecolog din Galati imi recomanzi?-d-na Pop? Si as mai vrea sa stiu daca are aparatura lui Botezatu, daca am nevoie de programare, daca stii un nr. de telefon? Multumesc anticipat! ![]() |
Fetitza nu-mi pot asuma raspunderea sa-ti recomand un dr din Galati.E prea mare riscul. Da, intr-adevar Botezatu are cea mai performanta aparatura, dar la ce folos? Il poti verifica s avezi ca ai ce spune el ca ai?
Mie cu toata aparatura lui...mi-a zis o gramada de chestii care nu au fost adevarate...ovar polichistic...perturbatii la trompe(desi toti dr mi-au zis ca sunt ok trompele...pareri pe aceeasi radiografie. Aceeasi radiografie, citita de mai multi dr). Ma baga la instilatii si laser, instilatii care sunt ff periculoase. Ideea e ca el iti spune ca ai una -alta ca sa capete incredere int ine, si sa-ti faca tot felul de analzie costisitoare.
Imipare rau fetitza, dar chiar nu-ti pot recomanda nici un dr din galati...eu iti recomand bucurestiul...ca tot cheltui bani aici..ai cand ai sa te saturi de ei ai sa ajungi la Bucuresti ca mine, si ai
sa mai dai odata bani(aceasi bani sau chiar mai putin ca in cazul meu). Atunci ai sa regreti ca nu ai mers din start la bucuresti ..sa stii una si buna si nu mai pierzi: timop si bani ...in galati.
Te poop
larao spune:
| citat din mesajul lui alintutza ....Deci stii cat de cat un diagnostic, urmezi un tratament, si incerci sa ramai insarcinata acum? M-ar interesa ce e cu TPC-ul acela....Tu iei un tratament si pt. dezechilibrul hormonal? .... |
Da, incerc de mult timp sa raman insarcinata, dar din pacate nu reusesc. Momentan dr d ela Bucuresti nu mi-a dat nici un tratament pentru dezechilibrul hormonal..avand alta problema, TPC.
TPC -ul se face exact la ovulatie. Adik s everific dak 'gandacii lui' trec de secretia mea.
Sa-ti explic...la ovulatie, organismul produce o secretie care este cea mai favorabila'gandacilor' de a inainta spre trompe . In acea secretie, ei se simt in largul lor ...si inainteaza mai usor. Tot atunci ei traiesc cel mai mult. In restul perioadei acea secretie fiind mai putin favorabila lor. Cu cat de apropii de ovulatie cu atat secretia reprezinta conditii mai bune pentru ei...si ii ajuta sa inainteze mai repede. (De retinut ca dupa fiecare menstruatie corpul se pregateste pentru o noua sarcina. la menstruatie el se curata ...pregatind corpul de o noua sarcina.)
Ei TPC-testul postcoidal- se face exact in ziua ovulatiei. In maximum 4 ore de contact trebuie sa te prezinti la dr petru a vedea dak acea secretie despre care am vb mai sus este atat de favorbaila 'gandacilor' cum ar trebui sa fie. Din pacate la mine nu a fost... au supravietzuit doar 1, desi eram chair in ziua ovulatiei. Ziua ovulatiei se depisetaza cu teste de ovualtie si monitorizari. Un folicul ajunge la maturitate de minim 18 mm... iar un teste de ovualtie pozitiv(adik cea de-a doua liniutza este mai pronuntata decat linia de control). Din momtnul in care testul este pozitiv , nu inseamna ca atunci ovulezi, ci ca ovulatia se va produce in 12,24-maxim 48 ore, depinde de organism.
Deci eu am ajuns la dr la bucuresti in 4 ore de la contatc... intr-o zi in care foliculul urma sa se sparga. Astfel sunt sanse 1 la 10 ani sa pot ramane insacnata normal, doar prin contact. pentru asta merg la inseminari ...bineinteles tot la Bucuresti.
Ei fetelor toate astea le-am aflat numai si numai al bucuresti...aici dr imi gaseau alte bazaconii ;;)
Dak va mai pot ajuta cu mare placere
larao spune:
Datele dr ioana POP le gasesti si pe prima pagina
Cabinet D-na doctor Dimitriu Rodica si D-na doctor Pop Ioana, tel. 0374004993, 0755125535
Locatie cabinet: Piata Micro 19, in gangul de langa gogoserie.4
Si iti rebuie programare...nu te ia altfel decat dak e monitorizare...o recomanda ea sau vii cu recomandare din alta aprte(ca in cazul meu).
Bafta!