LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (140)
Raspunsuri - Pagina 5
Jasmin012 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Sa-i ajut la spalat masina sau sa pun ceva pe ei sa nu raceasca? Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
furtunul cu apa...

te ajut si eu...
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an
Ank83 spune:
Jasmin... Uite cine gandeste "practic" ![]()
![]()
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR ..11 zile pana vine

adinag spune:
Vad ca am ajuns numai bine... 
Miha, are si al meu barbat una bucata mama din categoria asta. Nu mai au contact de vreo 13-14 ani, asa ceva.... Si inainte de anii astia tot ani buni nu au avut, el si-a dat silinta atunci si dupa unele intamplate nu mai vrea deloc. Asta e...
Jasmin012 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinag Vad ca am ajuns numai bine... ![]() Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
Adina, bine ai venit!!!

Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an
Ank83 spune:
Adina stiam eu ca ne bazam pe tine la dezmat ![]()
![]()
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR ..11 zile pana vine

popbianca spune:
am revenit si eu!
roxxy, pai Matei e super...ca adoarme asa!aaa ...credeam ca sunt mai lungi...ca de ex. Anei mai mult de 4 animale nu pot sa-i prezint
nu stiu ce sa zic, daca e normal sau nu...dar mie mi bine asa, nici nu-mi inchipuiam alt fel...asa am timp si de mine, de sot, de prieteni....o duc pe Ana la prieteni nostri, stau cu ea pana la 22 sa zicem, apoi o duc la parintii mei acas, o imbaiez, o culc...si eu pot sa ma intorc la prieteni...e chiar asa rau?
conteaza la mine si faptul ca aproape toti prieteni mei nu au copii, sunt oameni cu care ma vad tot la 2 zile de mai bine de 10 ani...asa ne-am obisnuit sa ne vedem ba cu uni, ba cu altii...iar la sfarsit de saptamana ne reunim ...sunt si ei parte din viata mea de zi cu zi
daca nu e obisnuit cu bunici, cu alte persoane, cand vei merge la servici cum o sa faci...nu crezi ca schimbarea brusc de regim il va afecta mai puternic?
la cap. atentie si grija fata de copila mea... eu pot sa o las fara nici o grija cu fratele meu, cu tatal meu,de bunica ce sa mai zic...am incredere deplina in ei...fratele meu de ex. stie de toate, mai putin sa o schimbe, dar ar face si asta daca ar fi nevoie, o inveleste noaptea cand vine acas, ii pune suzeta daca maraie...de toate
adinag, stiu ca sunt normale...inteleg, dar dupa ce mai sta cateva zile la bunici, cu fratele meu, cu prietena acestuia e mai relaxata...ii face bine sa fie cu mai multi oameni decat cu mine toata ziua
crede-ma ca atunci cand am venit inapoi de la Sinaia si 3 zile nu m-am putut duce la ea...eram deja in prag de depresie...stiind-o asa aproape de mine si totusi asa departe...
poate nu m-am facut eu inteleasa...eu stau cu ea si cand e la parintii mei, toata ziua sunt acolo, eu ii fac baita, eu o culc...doar asa ca tre sa ma duc undeva mai repede de ora ei de culcare, dar numai unde e obligatoriu...in rest sunt acolo cu ea si ma simt si eu ff bine cu fam mea , cum sa ma explic...ca si cum as locui acolo...dar noaptea sunt libera sa ma duc la prieteni, la petreceri...si acum oricum nu se mai trezeste in cursul noptii...
pussi, deci si ele vor avea 2 locuri de dormit...unul la cresa, unul acas...asa am crescut si eu...
nu i-am dat nici teddy, nici kinder...
jasmin012, eu sunt de felul meu mai independenta....cum Ana a venit asa pe nepusa masa, nu prea am avut timp sa ma gandesc la ce si cum voi face...am stiut ca am fam, sotul langa mine si ne vom descurca...pt. mine copila asta , care e sufletul meu, nu inseamna reducerea mea totala decat la statut de mama, sunt sotie, sunt sora, am o viata , in care bineinteles o includ si pe ea cat se poate(mergem in parc, la cumparaturi, la strabunici,la alti copii, pana la ora de culcare...cand ramane in grija bunicii...adica sa-i puna suzeta cand ea nu o gaseste in patut...![]()
si eu simt acelasi lucru ca si tine si cand face dezordine, si cand ma strange in brate...dar asta pt. mine nu inseamna ca nu pot pleca si eu 1 saptamana in concediu, sau la un chef
ank83....ce frumoasa e!chiar are falcute, nu gluma...si eu zic ca seamana cu Raul, respectiv cu sotul
mariussimiuc, dar cum se va apropia copilul de bunici daca pt. el sunt niste pers. care le vede cateva ore pe saptamana...?dar totul e subiectiv aici...
am citit situatia ta....clar nasoala rau de tot...pai cred ca nu ar mai fi vazut-o pe Ana niciodata cu asa comportament
ellis, da...asa cum ai prezentat tu situatia cu bunicile, clar , nici eu nu as lasa-o...dar la mine e altfel...nu se prea trece peste indicatiile mele, mama a fost de fata la mai toate vizitele dr. pediatru si a bagat la cap...
toata discutiile astea au ca ob. mama mea, tatal meu, fratele meu...ca soacra mea e altfel, sotul stie, si Ana nu a stat nici odata fara mine sau sotul cu ea.......da, soacra mea e cam asa cum zice roxxy...la cap. mancare, tabieturi...dar si ea o iubeste la fel de mult...asa ca la cap. grija...e mai panicata ca mine
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
mariussimiuc spune:
Unde sunteti fetelor?V-ati umplut de spume? ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Unde sunteti fetelor?V-ati umplut de spume? |
eu inca ma chinui sa ajung.... gleu domle cu bulta asta ..gleu pana acolo... dar si de ii prind !!!
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulitosi
de
Cecilia care creste asa
AMR ..11 zile pana vine

adinag spune:
Adica cum dom'le, io numai la dezmat si cognac vin, ha???
Iaca ma fac fata serioasa si ma duc la nanel, ca maine ma scol devreme sa duc masina la spalat... 
Ank, e asa de frumoasa Cecilia, m-a impresionat profund poza din burtica. 
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui adinag Adica cum dom'le, io numai la dezmat si cognac vin, ha??? Iaca ma fac fata serioasa si ma duc la nanel, ca maine ma scol devreme sa duc masina la spalat... ![]() Ank, e asa de frumoasa Cecilia, m-a impresionat profund poza din burtica. ![]() Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |

am schimbat si eu semnatura ca e trecut de 12
Adina cica in seara asta e la jumatate de pret si poti spala masina de 2 ori
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulitosi
de
Cecilia care creste asa
AMR ..10 zile pana vine

... te bagi???