LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (140)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Bianca, departe de mine gandul ca nu ai fi o mama buna fiindca vrei sa te distrezi... ... Mergi cu noi la spalatorie?

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Va multumesc pentru urarile de ziua lui Raducu!

Adra, ne pare rau ca nu ati ajuns...erau atatea fetite in jur...dar Raducu a fost serios!

Am avut o petrecere piticeasca reusita (asteptam confirmarile de la celelalte mamici . Au fost 3 sarbatoriti : Catalin, Lorena si Raducu...
http://picasaweb.google.com/cristinacovoran/1An#5275690585387218370

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

mamaaa....da'm-am intins , nu gluma....
nu-i bai, nu-i cu suparare...de asta e forumul...
eu sper ca am explicat destul de bine situatia in care ma aflu...si eu am crescut pana la 6 ani la bunici(cand la uni, cand la alti)...nu vad nimic rau in asta....mi se pare normal ca ei sa faca parte din viata mea de zi cu zi, precum si a fiicei mele, sa ma ajute daca am nevoie...pt. ei e o placere sa stea cu nepotica lor, chiar daca asta se face dupa regulile mele...
casa pe care planuim sa o facem e pe o strada paralela cu a lor, astfel incat copila sa poata merge pe jos la bunici...dar toateastea nu inseamna ca fam mea nu are intimitate...sau independenta...ei sunt plasa de siguranta...tot timpul intinsa sa ne prinda...asa cum vreau sa fiu si eu pt. fiica mea... si pt. cine mai urmeaza...
adinag, eu nu vad in asta o subtituire a parintilor cu bunicii...pur si simplu ei sunt acolo...sunt si ei fam Anei asa cum suntem si noi parintii....one big happy family...va sti intotdeauna cine-i mama cine-i bunica...asa cum stie si acum...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Stiu ca e greu cand prietenii nu au copii, asae si la mine, sau a fost la Jasmina. Intre timp am si eu o prietena (din prieteniile vechi ma refer) cu copii.

Dar daca-s prieteni buni, inteleg si se mai modeleaza si ei dupa mine, ca au inteles ca prioritatea mea nr. 1 sunt copiii. Cine nu a vrut sa inteleaga, mi-am dat seama ce soi de om e, si oricum s-au despartit drumurile. ca totusi viata e mai mult de un chef si o barfa la o sticla de vin. Uite asa din cercul maaaare de prieteni, am ramas cu putini, dar buni :))

Dar de fapt vroiam sa merg la nanel, ca zmeurelul meu nu-i acasa :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

In seara asta nici arsuri nu mai am ... m-am racorit bineeee ...
Deci Bianca vii si tu?? pana nu obosesc baietii

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR ..10 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Adina daca zmeurel nu e acasa ..ia un baiat de acolo la pachet

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito

si de Cecilia care creste asa
AMR ..10 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

jasmin012, ank....asteptati-ma si pe mine...ca vinnnn...sotul e acas...poate supraveghea copila...

Mergi la inceput

Ank, vroiam sa-ti mai spun si ca e normal sa nu ti se coboare burta la a doua sarcina, ca cica au mai mult loc acolo fiid chiriasii nr. 2 si de aia de obicei coboara abia scurt inainte sau in timpul nasterii...

Mergi la inceput

Ank, pai daca tot imi fac de cap, eu ii iau pe toti, macar sa merite dezmatul, nu? Ori unul, ori mai multi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

jasmin012, ank....asteptati-ma si pe mine...ca vinnnn...sotul e acas...poate supraveghea copila...

ai mei dorm amandoi, asa ca pot sa-mi fac de cap

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an

Mergi la inceput