Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (94)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Hellou!

Azi mi-a fost tare lene sa scriu ... ... , dar am fost cu un ochi pe voi:

Catisto sa fie totul bine!
Fetele cu clatitele de ieri - sunteti niste dragute - si voi si burticile

Dark multzam pt explicatia cu chilotii de unica folosinta!

Irinuk eu sper sa nu nasti chiar acum, dar sa nasti anul asta, asa cum iti doresti Scrie-i la Mos, poate ca nu e prea tarziu!

Cami felicitari pt AMR! Stii ca-ti suflu in ceafa, nu?

Veronica, nu-ti face griji, ca si burtik mea e mai micuta. Dar la toate eco bebe pare ok, incape sa se si joace, se dezvolta normal si asta e cel mai important
Si nu in ultimul rand, vreau s-o felicit pe Billy (care e foarte frumusica ) pt burtokul de 37 de sapt!

Jasmi 29+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Billy - uauuuu!
A mea e asa de miiica .

Ledi - merci. Am intrat, am trimis si eu nr de telef, am notat nr lui Ledi, ca lenea si foamea acum "e" mari, ma duc.

Andreea 34+, cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

multumesc pt urarile referitoare la AMR .... si la numele ANTONIA .... eu de aceea m-am bagat asa pe net dinainte de a ramane gravida .... imi doream o ANTONIE .... imi place si mie f mult pt ca pe bunica mea o chema ANTOANETA .... si ea m-a crescut .... si se serbeaza SF. ANTONIE CEL MARE pe 17 IANUARIE .... in preajma momentului nasterii .... iar IOANA inseamna cea iubita, cea dorita .... si asa este fetita noastra .....

si mie imi plac numele alese de voi ...

aaaaaaaaa .... si daca era baietel in chema fie LUCA MARIAN , fie SEBASTIAN GABRIEL - ASTA E UN NUME VISAT ...

30+ANTONIA IOANA

AMR 10 SAPTAMANI

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ledi si eu am luat tot 12 kg 500gr si de o sapt - doua stagnez, si bag in mine ca sparta...si pentru ca sunt in concediu dorm de rup patul.ledi la ce facultate esti?In ce an?

Carmen cat te gandesti la praji apucate si fa-o, se face in 5 min.

Billy felicitari

Anuc

Ingrid, stai linistita da-o incolo de curatenie tu stai asa cum iti e tie bine Nu poti sa iti iei calciu altceva efervescent???Papa multe fructe

Mvb mersi mult de raspuns

31+ Vlad Mihai

AMR 9 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna!

Eu sunt tare necajita. Dimineta am fost la spital, unde am stat vreo 3 ore pentru eco si apoi pentru a vorbi cu pediatra.

Se pare ca bebelina are o intarziere de crestere de o saptamana si 3 zile si numai 1.850 gr. Ea a avut o intarziere de crestere de o sapatamana la 26 sapatamani, a mai recuperat incat la 30 sapt era doar cu cateva zile mai mica decat varsta dupa UM iar acum are din nou ... A zis dr. ca nu numai ca e un copil mic dar ca nu e nici dezvoltata conform varstei si ca trebuie obligatoriu reevaluata ecografis peste 2 sapt si daca intarzierea creste va terebui scoasa .
Dupa aia m-a trimis sa ma duc imediat la ginecolog. Din fericire chiar m-am intalnit cu el pe scari si i-am aratat eco, nu a parut foarte impresionat, a zis sa vin luni cand aveam programare si ca va trebui urmarita la eco.
Am intrebat-o apoi si pe pediatra care m-a mai linistit zicand ca o saptamana nu e cine stie ce intarziere si nu e cazul sa imi fac griji.
In schimb m-a speriat cu Ioana, a zis ca e ciudat ca a facut convulsii prima data la 4 ani (lucru pe care mi-l spusese si neuroloaga). Nu e cazul de alte investigatii acum dar trebuie sa o urmarim. Oricum va veni maine sa o avda fiindca de o luna jumate tuseste aproape incontinuu.

Aaaa nu va mai spun ca azi noapte aproape nu am dormit, Ioana a tusit de la 12 la 1,30 fara oprire iar pe mine m-a pocnit o durere de spate de imi venea sa ma arunc pe geam, pur si simplu nu puteam sa stau in nici o pozitie.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 33+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Patricia sunt la Management in anul 2.

POZE CU NOI
Minunea mea
34+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 6 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Cristi lasa serviciul, stai acasa....

Cami felicitari

Billy ce burtoaca mumoasa ai....sa iti dea D-zeu multa multa sanatate si tie si ingerasului.

31+ Vlad Mihai

AMR 9 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Fetelor, eu am spalat pilota si aparatoarele de pat. Le-am spalat si le-am uscat la uscator. Nu s-au stricat, dar cred ca depinde si din ce material sunt facute.
Cred ca trebuiesc spalate. Ce va faceti dc vomita bebe pe ele de exemplu?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

Buna!

Eu sunt tare necajita. Dimineta am fost la spital, unde am stat vreo 3 ore pentru eco si apoi pentru a vorbi cu pediatra.

Se pare ca bebelina are o intarziere de crestere de o saptamana si 3 zile si numai 1.850 gr. Ea a avut o intarziere de crestere de o sapatamana la 26 sapatamani, a mai recuperat incat la 30 sapt era doar cu cateva zile mai mica decat varsta dupa UM iar acum are din nou ... A zis dr. ca nu numai ca e un copil mic dar ca nu e nici dezvoltata conform varstei si ca trebuie obligatoriu reevaluata ecografis peste 2 sapt si daca intarzierea creste va terebui scoasa .
Dupa aia m-a trimis sa ma duc imediat la ginecolog. Din fericire chiar m-am intalnit cu el pe scari si i-am aratat eco, nu a parut foarte impresionat, a zis sa vin luni cand aveam programare si ca va trebui urmarita la eco.
Am intrebat-o apoi si pe pediatra care m-a mai linistit zicand ca o saptamana nu e cine stie ce intarziere si nu e cazul sa imi fac griji.
In schimb m-a speriat cu Ioana, a zis ca e ciudat ca a facut convulsii prima data la 4 ani (lucru pe care mi-l spusese si neuroloaga). Nu e cazul de alte investigatii acum dar trebuie sa o urmarim. Oricum va veni maine sa o avda fiindca de o luna jumate tuseste aproape incontinuu.

Aaaa nu va mai spun ca azi noapte aproape nu am dormit, Ioana a tusit de la 12 la 1,30 fara oprire iar pe mine m-a pocnit o durere de spate de imi venea sa ma arunc pe geam, pur si simplu nu puteam sa stau in nici o pozitie.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 33+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Naty !

Imi pare rau sa aud ca esti ingrijorata, insa mie o sapt de 1 sapt nu mi se pare mult, bebe al meu la 32 sapt si 3 zile avea 1.8 kg si e cica mediu, plus ecografele au marja de eroare de +/- 200 gr.
faptulca va fi urmarita e f bine, si dc se hot sa o scoata mai devreme o sa vezi ce o sa recupereze. Gandeste-te la cazuri de prematuri de 900 gr care sunt super ok. Gandeste-te la Dariuca noastra. O sa fie bine .
Babyzapy de la anov-dec a nascut la 35+ un copil de 1.8 kg, pt ca i s-a rupt apa, nimeni nu a vazut retardul de crestere, insa DDa avut grija.
In ceea ce o priveste pe Ioana cred ca ar fi bine sa mai consulti si alti neurologi/pediatrii. Eu am o parere f proasta despre ei (stiu eu de ce).

Te pup si suntem alaturi de tine. O sa fie bine.

Andreea 34+, cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Naty,eu zic sa nu te ingrijorezi cu bebelina din burtica,eu cred ca va recupera.In plus eco aproximeaza si el greutatea..Al meu avea 2100 la 34 de sapt si 2 zile,intr-adevar dupa diametru biparietal era mai maricel,dar dr mi-a zis sa stau linistita ca bb este bine.Si pana la urma mai este timp sa recupereze si sa mai puna nitica sunculitza pe ei.
Imi pare rau sa aud ca iar sunt probleme cu Ioana,multa,multa sanatate ii doresc.
si pt mamica.

POZE CU NOI
Minunea mea
34+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 6 SAPT.

Mergi la inceput