Scandinavii... se intoarce (7)
Raspunsuri - Pagina 14
mihaela_s spune:
Seara buna sau mai bine buna dimineata?
Hai sa va mai zic si io doo vorbe sa stiti ca va cetesc mereu. Dar am constatat(si parca mai era cineva pe aci care zicea mai demult asa ceva...nu-s prea orijinala la faza asta...) ca ccc cu cat zici mai putine cu atat nu mai ai de zis nik.
La noi totul e in parametri...vad ca Ioropa se "scalda" in zapada, la noi e soare si asteptam sa rasara ghioceii. Asta daca nu ne strica planurile vremea de la rusi...naranceo sa o tii la tine, da?
Si cum mai nou imi fac informarea politica si in suedeza si in engleza gasii stirea asta nebuna asa ca dorulets sa nu faci ca ea nici chiar cu 10 km la ora.
lil' cum e Ilie?
dorulets nu stiu maica ce sa zic de casa sarbeasca...zau daca ma pricep cat de cat la potentiale si cresteri turistice...e pe la Dunare?
mara am citit de Tudor, ma bucur ca nu e astm. Si ca Ion ajunse cu bine. Si eu m-am gandit la voi . Chiar asa, uite ce ii "haoshi"(cica de la haos am scos cuvantul asta ) zapada pe londonezi...am vazut si io la stiri!
speed deci si la voi ca in Londra...tu mai crezi in Santa? Hai ca acum asteptam iepurasu' nu?
adeluts .
Noa mai viu io cand mai am de zis oarice . Pana atunci sa fiti cuminti!
PS Am inscris copilu' mic la scoala, din august am 2 scolarite.
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
speed spune:
mihaela,eu cred in bonusurile de Craciun
da chiar e groasa (zapada) rau pe aici,am auzit ca s-ar fi inchis si niscaiva scoli.scoala fetitei mele nu,din pacate.si nici locul unde lucrez...((( da' sincer am un gol in stomac gindindu-ma ca tre' sa conduc maine...in schimb am facut un om de zapada de toata frumusetea in gradina,pe locul zambilelor. si m-am bucurat ca am reusit sa me descotorosesc si de niste morcovi ce zaceau stingheri prin frigider (si care ar fi trebuit,in viziunea unora,sa participe la o supa)
voljena spune:
ura!! m-am bucurat in rand cu copiii ieri de zapada, am stat mai toata ziua pe afara cu omul meu cu tot ca nu l-am lasat la munca pe strazi, prin parc, am contribuit la diversi oameni de zapada (ba chiar si la un caine intr-un caz ) confirm ce-o zis doruletz despre cat de pregatiti ne gasi (desi io una am tot ce trebuie: manusi, fular, ghete antiderapante mentionez ca am vazut gramada de tineigeri cam dezbracatei, brr)
la fie-mea si azi e inchis colegiul, norocul ei - ca e mahmura (lunea este student night la adapatoarea ei favorita)
io nu scot masina ca la ultima zapada, acum vreo 6 ani, am infipt-o prompt in fundul aluia din fatza - concluzia: nu stiu sa conduc pe zapada fara cauciucuri de iarna ca tot le aratara astia pe la te-veu ca pe ceva ce s-ar fi inventat ieri pana si imagini din moscova ne-au servit sa vedem ce contraptii au aia sa adune zapada de pe strazi dar la final au recunoscut ca nu se merita investitia... si io zic ca mai bine ne luam liber cand ninge
p.s. io am apucat si mi-am revaccinat copila ca ma suna dr sa ma anunte ca avem epidemie...
Andrada spune:
Mei da cit guilt au englezii astia ca s-au dat cu sania si ei odata la 18 ani!!!
Dorulet cit ziceai ca e casuta aia?(tare frumoasa altfel) e in drum spre ro?, am inteles ca si la Balcik e frumos poate s-or fi ieftinit.
Mihaela cum incepe scoala asa in mijlocul anului?
Ilie cum mai e Lila?
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
voljena spune:
s-a topit zapada a mai ramas niste gheata pe ici pe colo...
aseara m-am amuzat cu www.dailymail.co.uk/femail/article-1135379/How-earth-respectable-parents-let-children-enter-Channel-4s-cruel-experiment.html" target="_blank">astia... nu pricep ce atata agitatie, a fost ca un fel de tabara unde parintii chiar au putut sa fie musca aia mica pe perete sa-si vada si ei odoarele
pt www.thisislondon.co.uk/standard/article-23633384-details/Pay-what-you-like restaurant s recipe to beat the crunch/article.do" target="_blank">asta ies de la dieta pt o zi
si io astept sa aflu ce face ilie... ma bate gandul sa infiez si io unul... e mai greu de crescut ca fie-mea?
doruletz spune:
o las pe lilanda sa dea ea buletinul complet de sanatate al lui ilie da' din informatiile mele e bine merci, analizele nu zisera nimic. O fi mancat si el ceva mai sarat saracu:)
Voljena, vazui si io stirea aia cu mananci cat vrei/platesti cat vrei. Nu cred ca mi-ar placea ca io cred ca as plati mai mult decat face:))
Da' nu vreau sa-mi imaginez ce s-ar intampla daca s-ar deschide un astfel de restaurant in ro
andrada, casuta e cat o masina de ocazie... 8000€. E chiar pe granita cu ro (5 min de la trecerea frontierei). Noi inca mai cugetam:)
mai viu io
mihaela_s spune:
Ah voljena, asa scurta fu vacanta si distractia?
speed, da bonusurile alea tot "moshu" le aduce, nu? Da' primiti si de iepuras, nu?
dorulets, deci Dunarea e ceea ce vazui io de pe geamul casei "tale" .
lil' bine ca Ilie e OK.
andrada, aici scoala incepe in saptamana 34(deci e mai departe putin de mijlocul anului)...la noi pe insula. In alte parti ale Suediei incepe cu o sapt. mai repede sau cu una mai tarziu. Asa ca va fi 17 august anul asta...anul trecut fu 13. Dar la noi e toamna deja. Vara tine fix cat vacanta, doo luni! din vasta mea experienta suedeza
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
lilanda spune:
Bonsoir, ia si io c-un raport scurt, da' cuprinzator:
1. Asa cum zise doruletz, Ilie n-are nici pe naiba, e porc bine merci! Ii facura analize complete de singe si nu-i descoperira nimic nimicuta care sa-l califice la altele mai aprofundate. Unde mai pui ca, intre timp, dumnealui si-a revenit de nici apa multa nu mai bea, nici de pisat pe unde nimereste nu mai face!! Iar azi ne venii factura
2, in continuarea facturii: cica 8.000 de euroi masina de ocazie..pfuuu. Pai imi cumparai io una, nouta, da' tot de ocazie se cheama, si ma costa 20.000 de euroi!!! Si-i un amarit de Peugot, asta ca sa nu va imaginiati c-o fi vreun BMW ceva. Macar ii Diesel si ma costa mai putin la taxe. Asa ca doru, io cred ca investitia e buna...fie macar si pentru privelistea aia.
3. La noi a nins putin in weekend, a fost furtuna, s-a oprit si acu' ne paste zapada, de la engleji si prietenii lor, irlandejii Cica tot in weekend vine si bine face..
4. In DK, scolile incep in saptamina 32, deci undeva, pe la 1 august. Iar concediile se termina tot atunci, fir-ar sa fie, cind restu lumii inca petrece. Chiar si suedejii :))
5. In rest, ca de obicei, ne luptam cu criza; ori noi, ori ea!
Pupaturi tulmonde
speed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui voljena sa vedem ce contraptii au aia sa adune zapada de pe strazi dar la final au recunoscut ca nu se merita investitia... |
suna tare cunoscut...repejor s-au luat si irlandejii dupa "voi" si au zis si ei ca nu merita investitia...acuma e drept ca au si ei vreo 2 masinute care sa imprastie sare si pietris dar nu au reusit sa-si duca activitatea la bun sfirsit fiindca...sunete de tooobaaaa...au fost blocati in trafic!! (uneori am impresia ca traiesc intr-o Romanie in care toti vorbesc engleza cu accent dificil).
eu m-am riscat sa iau masina ca n-am transport in comun convenabil...da' am slabit vreo citeva kile de stress (ha ha,noroc cu zapada ca dieta n-a dat nici un rezultat ).am patinat cu masina ca si la patinaj artistic,mi-au iesit citeva jumatati de pirueta,n-am putut s-o urc pe deal spre casa noastra,am lasat-o de izbeliste in drum,p'orma mi s-o facut mila de ea si mi-am trimis consortu' s-o aduca acasa,nici el n-a reusit,l-am trezit in miezul noptii (ca sa nu ne vada vecinii in secvente desprinse din filmele cu prosti) s-o aduca totusi ca mi-e frica ca piere,am reusit cu chiu cu vai,eu impingind-o si el apasind furios pe pedale,acuma mi-e frica sa-mi dau drumul la vale cu ea si tot asa... si nu,nu ne-a dat liber de la munca,ba chiar ni s-a sugerat ca ar fi total "nepatriotic" in aceste grele momente de cumpana sa lasam tara de izbeliste (ce ziceam mai sus de Romania? ) si mai bine morti pe drumul spre scirbici decit vii si facind oameni de zapada in curte.
mihaela,daca tot asa tine treaba cu recesiunea (au reusit intr-un final sa ne taie salariile) probabil ca daca prind iepurasul am sa-l pun la cuptor cu mirodenii...
apropo,aici au aparut de vreo 2 saptamini! ouale de Pasti in supermarketuri! si de-abia ce am scapat de mos craciunii de ciocolata...
lilanda,a ajuns zapada la voi? nu te baza ca vine in weekend,o sa vina exact in timpul saptaminii lucratoare ca sa-ti incurce socotelile.I urge you! pune-ti lanturi la masina pina nu-i prea tirziu!
mihaela_s spune:
Noa ca ninse si la noi asa de-un cm...sa nu zicem ca nu ne-a "napadit" si pe noi iarna. Ei pe aci mai trecu iarna in iarna asta de vreo doo ori...
speed, imi pare rau ca ajunse criza la voi si Santa va lua, nu va dadu...
Cat despre cauciucuri, trebe sa va povestesc o faza de cand am fost in UK. In Suedia sunt obligatorii cauciucurile de iarna. Sunt mai multe tipuri dar cele mai sigure sunt www.emotor.se/nyheter/bilder/1994-4.jpg" target="_blank">astea. Cel putin aici pe insula, unde nu se da cu sare(ecologia e la putere) ci numai cu pietris si nisip. Cum se formeaza foarte des polei de la vantul rece de la mare, cam toti au cauciucuri din asta...implicit si noi. Cum sunt obligatorii de la 1 noi, n-am avut cum merge in UK decat cu ele. Cu putina indoiala in suflet ca poate englejii nu ne lasa la ei cu asa ceva. Era singurul loc unde ne verificau pass-urile si masina. Ei bine, n-au fost englejii cei care s-au uitat cam chioras la dubb-urile din cauciucuri ci francezii...pe care Ovi(ca el a asistat la dialogul intre politzai) nu-i intelegea ce vb, nu stie deloc franceza. Dar dupa cateva minute de deliberari ne-au lasat. Eu ma vedeam deja facand drumul inapoi .
Hobby
calator de profesie