Puiuti de randunici 2008! (154)
Raspunsuri - Pagina 11
blankar spune:
o "experta in infectii urinare" va sfatuieste sa le faceti uro
din cand in cand la puiuti,cu cat se descopera mai repede cu atat mai
bine
Eric la 2 luni a facut infectie cu e coli
in a doaua zi i-a sarit febra la 39,7 de am ajuns la urgenta
si la antibiotic intravenos,e mai eficient dar mai nasol e cu branula
dar trece si cu siropel numai aveti grija la e coli ca e tare imputit si mai revine
http://community.webshots.com/user/blanka75
nicol_conte spune:
alarma fals...continua somnul..
Mai voiam sa-i spun lui Bitza ca si eu am vazut pozici cu tiza lu' fi'mea, mumoasa foc, cu ochii albastri ca mami ei... si ma uit la toate pozele si filmuletele mereu , dar daca nu scriu atunci imediat, de multe ori uit sa mai scriu si sa laud ce-am vazut
chiar ca s-a trezit si e cu galagie acum...de-adevaratelea
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
nicol_conte spune:
Olgutz pup si pe tine si pe fata ta si sper sa nu fie nimic grav, decat dintisorii
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
blankar spune:
baccilul iese la uro mult inainte sa faca infectie sau febra in numar mai mic
dar iese
va pup
raluca2107 spune:
Pucca, si noi a tras-o cu infectiile. Eu te sfatuiesc sa nu ii dai antibiotic pana nu ii faci urocultura in inca 2-3 locuri. Noua ne-a iesit la prima urocultura infectie cu E-coli, la alt laborator cu stafilococ auriu si pe urma la alte 4 laboratoare -sterila . Noroc de dr ca nu s-a repezit sa ii dea antibiotic si ne-a spus ca la recoltare se poate infecta foarte usor proba si e bine sa faci la cat mai multe laboratoare sa fii sigura ca nu e greseala. Mai ales daca nu sunt alte simptome, febra, roseata locala...Sanatate!
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
neliaCris spune:
Gecko,ne pare tare rau pt copckil,sper sa treaca repede,nu sunt niste creme pentru zgarieturi si vanatai?sa treaca mai iute...
Multumesc mamici pentru raspunsuri desi s-a schimbat repede capitolul si nu ati raspuns mai multe,dar asa consider si eu ca nu e slab...si cand am fost la pediatru era nemancat de cu seara si de dimi doar cateva lingurite deci ii lipseau cel putin 500 de grame...
Scriu putin sa nu va plictisesc:
-de 3 zile cris merge de-a busilea.in 5 sec e la perdele si le trage in cap.il i-au de acolo se duce si se ridica pe canapea in picioare...dar nu stie ca tre sa se si tina si isi da drumul direct pe spate(noroc ca eram langa ,si eu m-am speriat rau..daca nu eram il gaseam lipit).am vrut sa merg la wc(langa camera bebelului chiar cu iesi)3 sec pana m-am pus si dai si ridica-te iar ca e liniste in cam copilului si sigur face ceva...
deci ...s-au dus clipele mele linistite de la calculator(asa ca aveti grija ce va mai doriti pe viitor ca se indeplineste si apoi faceti ca mine)
PS:mie mi-a cazut din scoicain masina pe jos si saracul avea doar 3 luni cred nu mai stiu sigur.vreau sa zic ca de atunci nu am mai condus masina...plus ca d e2 luni mi-au furat geanta cu permisul cu tot(portofel)
Citesc din urma si revin pup
cris 8 lunitze
gbutucica spune:
am citit franturi si deci nu raspund la nimeni.
vreau doar sa va urez sanatate puiutzilor si voua putere sa treceti ..
Si eu stiu ca mai mult de 38 nu se face febra de la dinti dar confirm ca Andrei a facut 39,2 si a fost de la dinti , ca analizele sunt bune, si la 2 zile dupa febra au iesit dintii de sus.
randunimea si va spun ca voi scrie din ce in ce mai rar , pt ca nu ma mai regasesc aici , simt ca nu mai este loc si pentru mine din cauza ca nu pot sa tin pasul cu cititul si cu uitatul la poze( exact la Papacioasa).
va pupesc ca-mi sunteti dragi
Giani .. Mamica de ANDREI ,....
underqueen spune:
hai salut! am citit putin din urma si am vazut de ce nastere speciala a avut parte sora mihaelei ...sa fie sanatoase amandoua!
luny sotul tau e pompier?
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
mimonix spune:
Prima parte de agitatie incheiata cu succes ....incepe partea a doua dupa o scurta pauza
Geckobietul pui cum a cazut el pe mine ma termina chestiile astea care se intampla din neatentie Avem si noi la activ slava Domnului la vanatai N-am inteles eu din prima cum vine treaba cu camera si cu filmatul ...nici prin cap nu mi-a trecut ca cineva il obesrva si pe randunoi cum sade el mumos si filmeaza ...ca sa descarc filmele de pe camera aia imi trebuie softuletul de la Nicol si n-am avut timp sa ma ocup de asta
Nicolnu comentez nimic la adresa povestii cu masina , ca ce-ar fi la gura mea Mai bine tac Las ca va faceti voi mari iar obiceiuri d-astea cu "aerisitul" am mai vazut
Puccasanatate multa
Olgutikasa speram ca e de la dinti si asta a fost tot
Butucica eu chiar nu inteleg mesajele astea dramatice, de genul " nu mai apartin" , " nu ma mai regasesc"....daca din cand in cand mai dai peste noi, mai ai de pus vreo intrebare, mai simti nevoia sa ne arati puiul tau frumos , noi aici suntem si fara scrisorici si fara recapitulari....fiecare a avut o pauza la un moment dat, probleme....am mai disparut, am mai aparut....nimeni n-are pretentia sa semnezi condica
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze