*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(87)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Florentina Roman, multumesc pentru idea de cadou pentru Alin. El mi-a spus ca si-ar dori play station, dar eu sincer nu stiam mare lucru despre ce este (ziceam ca daca e pentru jocuri...ce nu are PC acasa, ce-i mai trebuie play station?) asa ca ne-am hotarat sa-l cumparam, dar de Mos Craciun (ca e mai bogat decat mos nicolae).
A...si intru si eu in grupul "micutelor". Am doar 1,55. Toata viata am suferit din cauza asta...dar acum mi-a trecut. In schimb il duc pe Alin la inot fiindca mi-e frica sa nu fie foarte mic de inaltime tiinind cont ca si barbatul meu nu are decat 1,72. Asa ca nu as vrea ca Alin sa aiba ca inaltime media dintre noi fiindca este baiat, si ar trebuie teoretic sa fie mai inalt....Ei, lasa sanatos sa fie el!
Va pup

Diana mamica de Alin si Toni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

La multi ani Sobi!

La multi ani Vali5!

Multa sanatate, fericire, noroc si tot ce va doriti!!!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Betty poate aveai impresia ca sint inalta pt ca e fiu-meu mare... dar seamana cu tata-su, care are 1.86. Mi-am luat barbat inalt ca sa fac copii inalti sa nu se complexeze ca mine toata adolsecenta... si mi-a iesit la primu, sa vedem urmarea, daca va fi.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Si eu sunt in randul mamicilor pitice cu 1.56.
Eu nu am fost complexata de inaltime pe cat sunt de faptul ca am piciorul foarte, foarte mic. Port 34 la pantofi Sper ca Ana sa nu ma mosteneasca si sa aiba macar 35

In schimb sunt stresata sa creasca Ana in inaltime, si cred ca momentan ea e cea mai mica din odisee. Are 80 cm (e adevarat ca s-a nascut cu 46cm).

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Madi, 80 e putin? eu eram mandra foc ca S are peste 81... putin peste..

ia sa facem sondaj :

Cati cm au capsunile?

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Hop si eu la piticei cu 1,60! Pe mine inaltimea nu m-a complexat cand eram mica deoarece eram foarte ocupata cu complexul dat de ochelari...

madaiulia am schimbat cizmele cu unele mai mici si usoara alta forma. Aveau acolo mai multe pentru baietei, ghetute etc.

Livia va primi o salopeta de iarna, cizmulitele, un plovaras si alte articole de imbracata, adica ceva ce avea acum nevoie. Iar de mos craciun vreau sa ii iau un calut pe roti sau talpici pt ca ea oricum nu se joaca cu nimic si m-am gandit ca pe asta o mai plimb/hatan.

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Juniorul are aproape 80 de cm. Si in jur de 10 kg.(cam 10.200)

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Hihi, cum ies minionele(hai sa ne spunem asa, ca da mai bine la public) la iveala!
Kay, am mai spus, dar ca sa fim cuprinsi in statistica, P are: 87 cm si spre 13 kg, ca baga acum, dupa 2 saptamini de nemincat, ca spartu'. P e nascut la de 41 saptamini, cit a mincat el in saptaminile alea de diferenta dintre el si Sonia sau alti capsunei+ ca seamana leit cu tata-su. De la mine numai frumusetea interioara o are si cumintenia

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Madi, eu nu cred ca ritmul de crestere in inaltime de acum e relevant, zic asa ca Andreea mea e inaltuta, are 84cm (s-a nascut cu 54) iar la noi si tati are 1.74, deci micut. Nu cred ca o sa fie f inalta cu toate ca mi-ar place. Zic asa ca eu de exemplu tot asa am crescut repede, eram printre cei mai inalti din clasa in 1-4, iar apoi m-am oprit. Iar baietelul unor prieteni e micut, cred ca vreo 80cm si parintii sunt foarte inalti, tatal spre 1.90, mi greu sa cred ca copilul lor va fi scund. Oricum baietii au alt ritm, ei cresc mai mult timp in inaltime. Dar 80cm la fetite nu cred ca e f putin, mi se pare pe medie.

Betty 10+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Oana,
iti trimit pe pm ftp-ul, user si parola; sotul mi le-a dat pe mess dar eu nu reusesc sa intru; sa-mi spui daca la tine merge, ca cica eu as avea firewall.

Mary_lou,
graznic ce s-a intamplat; sper sa fie bine pana la urma.
Si noi l-am gasit pe aseara cu o dunga de 1cm latime pe frunte si umflata; socrii zic ca sub ochii lor s-a lovit ca n-au putut sa-l prinda ca e iute.

Ana si cine mai vrea BE, sa-mi spuna sa trimit PM cu user si parola.

Carstea,
indubital mothercare are lucruri mult mai dragute decat Primark, numa ca astea din urma sunt mult mai ieftine.
Dar evident ca mothercare in UK e la jumate de pret cel putin fata de RO asa ca merita sa cumperi de la ei.
Mie clona aproape numai de la mothercare imi cumpara pentru .
La Primark nu prea am targuit in iunie cand am fost ultima oara, ca nu se mai incadra la bebelusi iar cele de 2 ani ii erau mari.
Dar preturile la Primark probabil ca sunt cele mai mici din lume, ca am luat set de 5-7 body cu 5 lire.
Iar standardul de masuri difera intre cele 2 branduri, Mothercare e pe calapod H&M adica ok, iar cele de la Primark pe TEX, adica tre sa le iei putin mai mari ca sa fie ok.

Chiqui,
si s-a foit asnoapte de bine ce l-am laudat ca doarme, dar e asa dulce cand se trezeste , ca ne cauta, si am dormit cu manuta lui micuta in palma mea.

aseara am primit acuarelele de la Mos Nicolaie; am pictat repede un borcanel mic de la ; doar 10 minute m-a lasat , asa ca va rog fiti indulgente; data viitoare voi picta un pahar tip candela .
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/PictatPeSticla?authkey=etMfX-Td4rY#5276045970761537778

Aseara l-am filmat pe iar fiindca spunea atat de frumos "pitici"; din pacate vorbea in barba si nu se aude prea bine; incerc sa urc si filmul.
Si saptamana asta a mai invatat sa spuna " pa, pa" (aseara i-a straigat soacra-mii: pa pa mamaie!), "apa", "bleu", "ou", "aici", ananas pe care il zice "nananas" si bineinteles "pitici"

Mergi la inceput