*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(87)
Raspunsuri - Pagina 10
arcadia spune:
madi, tati de calin se ocupa de calculatoare/hardware, daca ai nevoie de ajutor pot sa vorbesc cu el. poti sa imi dai te rog mai multe detalii dspre carticica pe care se coloreaza cu apa, ca as vrea si eu (de unde e luata/cum o gasesc). si calin se joaca cu oale/castroane si se trezeste noaptea, numai ca eu ii var repede obectu muncii (adica titi) si adoarme la loc
a inceput sa ceara in mod expres, titi, titi si am trage de bluza, zice cu t nu cu tz ![]()
chiqui am vazut poze cu livioara, tare draguta s-a facut 
bettyr simpatica faza cu cantatul, eu as ragusi
ma bucur ca a fost ok la ecografie 
mary_lou imi pare tare rau de patania lui patrick
sunt sigura ca va fi bine. cat despre faptul ca face numai ceea ce vrea, cred ca trebuie sa ii aratati ca nu poate fi totul cum vrea el..sper sa fie bine pana la urma 
ioana sanatate lui stefan 
oana ce faci la munchen? ai reusit sa-i iei cadou soniei? oricum sa stii ca cel mai frumos cadou al ei esti tu
cum e si ea pentru tine
ce frumos ati pictat dulapiorul ala
cred ca durerea de cap vine de la stres, incearca niste ceaiuri din plante linistitoare..
ioana ai fost tare cu frumusetea interioara ![]()
ella e tare dragut borcanelul pictat ![]()
madaiulia ce de cuvinte zice andrei
calin zice gon la minge, vine de la gol ca asa l-a invatat tati, sut si gol ![]()
gravi eu am luat tablita din carrefour la 100 lei.
azi am avut ghinion, am parcat in dreptul refugiului de tramvai si m-am trezit fara masina, mi-au ridicat-o astia de la supercom.. am lipsit doar o ora, si ma costa 700 lei sa o iau inapoi
150 amenda si 500 si ceva taxa de ridicare?, mi se pare exagerat ![]()
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007)
bettyR spune:
Arcadia, ce frumos scrii tu la fiecare .
Ninutza, ti-am admirat fetita, ce frumoasa e poza in care da mancare la porumbei si imi place codita ei, ce par mare are, a noastra e mica, mica.
Vad ca Andreea nu e asa slabuta cum o vad eu, ea are peste 11 kg dar intotdeauna pare mai slabuta si se mira lumea ca e grea totusi. Nu inteleg unde stau kg.
Betty
10+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
kay spune:
S a cazut dimineata si are o buba imensa, la cap
nu mai stiu ce sa fac, pica continuu, n-apuc sa intind mana dupa ea si e cu capu de un colt...
de mos S a primit un urs panda robot
i-a luat taica-su. e ok, putea sa fie o masinuta cu telecomanda
si a mai primit un oxigen imens, de 20 kg
distractie. acum sta intinsa pe spatele meu si ii simt cucuiu cand ma atinge cu capu... dr a zis ca nu e nasol, e doar un cucui, dar e putin ametita, se mai balangane cand merge...
si La Multi Ani tuturor NICOLAE/NICOLETA/NICOLE !!!
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
mica0307 spune:
LA MULTI ANI de Sf Nicolae

Maya a primit de mos un bebelus cu toate accesoriile si nu se mai dezlipeste de el de azi dimineata. Ii da sa manance, ii schimba hainele, suzi, bibe etc...
Madi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arcadia madi, tati de calin se ocupa de calculatoare/hardware, daca ai nevoie de ajutor pot sa vorbesc cu el. poti sa imi dai te rog mai multe detalii dspre carticica pe care se coloreaza cu apa, ca as vrea si eu (de unde e luata/cum o gasesc). si calin se joaca cu oale/castroane si se trezeste noaptea, numai ca eu ii var repede obectu muncii (adica titi) si adoarme la loc Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) |
Arcadia am avea nevoie de ajutor, multumesc.Initial nu mai recunostea reteaua incorporata in placa de baza, nici tastatura si mouse-ul wireless. Acum nu se mai deschide deloc, a mirosit a ars, si banuim ca s-a ars sursa. Ne-ar ajuta daca ar putea sa isi spuna tati de Calin macar o parere/sfat. Multumesc frumos. Pot sa te sun eu, sau spune-mi tu pe PM cum sa procedam.
In privinta carticelei de colorat cu apa, eu am cumparat-o de la babyexpo, este de la Galt. Uita-ti aici un link: (uniti voi spatiile)
http://www. store 4 kids. ro/produse.php?meniu=produse&marca=galt&categorie=carti&id=74bf8a1748fc5bd410fdb07952963613
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Madi spune:
Urez si eu 
de Sf Nicolae, si tuturor celor care isi serbeaza ziua de nastere!!
Oana imi pare tare rau pentru buba Soniei. Pupam sa treaca!
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Madi spune:
| citat din mesajul lui ELTEKA Desi mi-e teama ca Elias o sa ia masinaria la scuturat ...Curatam semineul si a venit in spatele meu si a scuturat punga in care pusesem cenusa exact cand terminasem de curatat Acu' parca ne-am mutat in horn..Mamica lui ELIAS ( 31.05.2007) De prin week-end |
Pai ce loc mai bun de asteptat Mosu'?!
Madi si
Ioana13 spune:
Ce inventii mai fac astia!! CArte de colorat cu apa
O sa o cautam si noi!
La multi ani Nicoletelor si derivatilor!
Asa de incintat era P de dimineata cind a gasit papucii plini! De placerea de a il vedea asa bucurps si curios, l-as chema pe Mos Nicolae in fiecare zi, dar m-as cam ingrasa
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Madi spune:
| citat din mesajul lui Graviduta Ziceti-mi si mie de unde ati luat tablite doodle mai convenabile ca pret sau tablita luata de Madi Anei (aia cu apa). Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)"Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu in mijlocul drumului". |
Gravi eu i-am comandat tabla magnetica de la Baby point. Nu stiu cum e cea doodle
Madi si
Madi spune:
Arcadia imi pare teribil de rau de patania cu masina. Mi se pare exagerata suma necesara ca sa o recuperezi!!! Din sectorul 2 ti-au ridicat-o?
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana

...