Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 6
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra deci madam otilia ramaseram pe pozitii. sa evaluam situatia: - matale, dilatatie 2, col scurtat, dop pierdut misterios (?!) - io, dilatatie 4, col scurtat, dop pierdut pe bune! sorry, da' cred ca sunt in pole position. sezi ghinisor ca dau cu cotu! ALRA 39+ Vacanta cu Laura in Romania |
Mai trebuie adaugat ca DPN-ul meu ecografic este 10 Decembrie, deci clar esti in pol position
.Ce teapata mi-am luat ieri, chiar credeam ca nasc, cred ca s-a rugat sotul sa se opreasca contractiile.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
39+ Pozele noastre
alra spune:
neata tuturor!
am o veste buna si una proasta.
aia proasta e evident ca nu am nascut inca, aia buna e ca am reusit sa imi tai unghiile de la picioare!! a fost complex insa nu puteam adormi azi noapte caci ma enervau. asa ca m-am straduit si am reusit ![]()
| citat din mesajul lui Otiliav Mai trebuie adaugat ca DPN-ul meu ecografic este 10 Decembrie, deci clar esti in pol position . |
cu dpn-ul cred ca ne potrivim: al meu din ciclu e 10 si ecografic e 6 al tau e pe deandoaselea. deci zicem ca aici suntem la egalitate
ALRA 39+
Vacanta cu Laura in Romania
lauramiron spune:
Alra....felicitari pentru unghii
Si eu am facut operatiunea asta acum 2 zile si stiu ce inseamna![]()
![]()
Io ma tot gandesc ca nasc maine
, asa a fost la prima nastere, eram programata pentru inducere sambata, si vineri la pranz mi s-a rupt apa, deci am nascut vineri. Asa si acuma, sunt programata sambata.....coincidenta??!!![]()
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui alra neata tuturor! am o veste buna si una proasta. aia proasta e evident ca nu am nascut inca, aia buna e ca am reusit sa imi tai unghiile de la picioare!! a fost complex insa nu puteam adormi azi noapte caci ma enervau. asa ca m-am straduit si am reusit
cu dpn-ul cred ca ne potrivim: al meu din ciclu e 10 si ecografic e 6 al tau e pe deandoaselea. deci zicem ca aici suntem la egalitate ALRA 39+ Vacanta cu Laura in Romania |
Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si
39+ cu
Caterina Sara
Otiliav spune:
Neata!
Am intrat asa hodoronc-tronc cu primul mesaj. Am uitat ce-i mai important.

Hai Vrabiuta!

Hai Darling!

Hai Oceanborn!

Olivia, bafta azi, sigur va fi bine ca ai baiat mare si tu ai un tonus bun.
Mirela_1, felicitari si la mai mare. Oricum tu ai scapat de stresul cu depasitul termenului. Si Ana mea e nascuta pe 18 Decembrie asa cum vei avea tu cezariana.
Bertha, eu inca mai sunt cheauna de cap dar zau daca vad linkul.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
39+
Pozele noastre
alra spune:
lauramiron, eu ma gandesc ca "nasc maine" de vreo 2 saptamani si ceva ![]()
aaa, azi am zis ca mi s-a rupt apa! (vrabia malai viseaza) am simtit ceva ud pe picior insa era secretie din aceea de la dop ...
ALRA 39+
oceanborn spune:
Deja incep sa ma simt ca o gaina bleaga...multumesc pt agitate tuturor
...
singurul care nu se agita sa vina pe lume e Thomas...bebeii astia ai nostri s-au inteles sa ne traga teapa.
Darling
Vrabiuta
Otilia
Alra(si felicitari pt unghii
)
pt mine...
si
pt multasteptatii bebei
40+
Thomas 
bertha spune:
Otilia, copiez si linkul:
http://community.webshots.com/album/569060536DLbLCF
La semnatura scrie "poze", la linkul ala ma refeream.
Alra, felicitari! Mare victorie ai repurtat contra unghiilor!![]()
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
monicabo spune:
Multumesc fetelor pt raspunsul la intrebarea vis vis de iesitul afara. Intr-adevar, stiam ca nu se iese pe ceata, dar vroiam sa fiu absolut sigura...si voi mi-ati confirmat. Dar ma enerveaza ca tot au fost zile cetoase...azi vad ca nu mai e ceata...sa vedem daca o aparea si soarele... Asa cum e acum, merge de scos afara?
Pun si eu intrebari ca prostii...insa Andreea, cum e nascuta vara, nu am intampinat astfel de probleme la varsta asta asa de mica. Ea pe vremea asta avea 4-5 luni, ceea ce e altceva decat 1 luna...si in plus parca anul trecut nu-mi aduc aminte sa fi fost ceata!
Cherry, felicitari!!! Sa-ti traiasca bebelusul!
ank83, mai ai atat de putin mi-a placut si mie poza aia
Diana, bafta la control la cardio. Si sa treaca colicii cat mai repede
Alra, hai ca mai ai si tu putin de tot..de nascut tot nasti ![]()
Fetele cu listuta, treceti-ma si pe mine la sarbatorite, cu data de maine (5 dec). Fac 30 de ani... Si sa servim pe aici cateceva, virtual ![]()
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
alra spune:
monica la multi ani de acuma, 30 de ani e o cifra superba ![]()
mai io nu as lua "nu se iese pe ceata" asa adliteram. mai ales daca bb e mai maricel de 4 kile. adica daca nu e umectos rau as iesi da mai putin.
pentru a va face curaj fi-mea asta din burta va merge la cresa zilnic de prin martie
, deci se poate si mult mai rau.
ALRA 39+
lauramiron spune:
Mooaaama Bertha, ce ochios superb ai
Tare frumos.....dar si bebelina vine tare din urma
Sa creasca sanatosi amandoi!!
| citat din mesajul lui bertha Otilia, copiez si linkul: http://community.webshots.com/album/569060536DLbLCF La semnatura scrie "poze", la linkul ala ma refeream. ![]() Alra, felicitari! Mare victorie ai repurtat contra unghiilor! Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze |
Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si
39+ cu
Caterina Sara