Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (50)
Raspunsuri - Pagina 8
ca_eric spune:
am vazut ca am fost adaugati la lista voastra
multumim gabitzam
am vazut ca sunt mai multe detalii acolo
eric avea 48 cm, scor 9 dpn 26 iulie 2008, locatia chicago
MissParker spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Micaela06 La multe lunite! EVA DENISA, ALEXANDRU IUNIA TEODORA, SILVIA-COSMINA,VICTOR STEFAN ![]() |
Ma alatur si eu urarilor, sa fie bebeii sanatosi si papaciosi si veseli si fericiti, alaturi de parintii lor!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
MissParker spune:
Ziua buna si de la noi! Azi-noapte l-am visat pe Bogdan in rol de erou al unui joc de computer pe care noi il traiam pe viu, ii stiam mutarile si stiam ca „raul“ era un batranel, profesor, da’ al dracu’, eu voiam sa ma asigur ca Bogdan mai tine minte exact cum se desfasoara si ca il putem invinge... Parca era ceva din Harry Potter... Ah, intr-una din noptile trecute l-am visat pe Angel vampirul... Voi visati? Mai tineti minte ce visati?
Bebe si cu mine am dormit (eu am dormitat) azi dupa-amiaza vreo 2 ore unul langa altul, i-am dat bibe, era agitat, m-am intins langa el si am incercat sa adorm eu ca sa-i transmit si lui linistea. Dupa vreo 20’ in care a galgait si o tot chema pe una „Aglae“
a adormit tun. Mie imi amortise bratul dupa o jumatate de ora
asa ca m-am dat jos din pat...
andreap,
of, saracuta de tine, te inteleg, dar nu-ti mai face griji inutile si din cauza lipsei de apetit a Sarei. Bebeii stiu cel mai bine ce si cat le trebuie. Cand sunt bolnaviori nu au apetit, iar cand se simt mai bine recupereaza masiv. Ai incredere in instinctele ei. David de pilda este extrem de agitat de vreo 2-3 zile, de cand i-a trecut diareea... se lupta cu fiecare biberon, imi da peste mana, se arcuieste ca nebunul din fund, da din picioare, bea maximum 80-100ml, ieri a stat si 4 ore fara mancare (a adormit la pranz si nu s-a trezit sa ceara lapte), varsa la greu imediat ce a mancat etc. Si totusi e vesel, activ, zambilici ca intotdeauna, eu dupa asta ma orientez. David e marait doar seara, cand se intuneca... Daca Sara e maraita, poate ii ies dintisorii sau are crampe la burtica, ce sa zic... Eu am inceput sa-l masez pe David seara cu un gel facut pe baza de ulei de cumin, care are efect calmant. Si i-am dat ieri un supozitor Viburcol, nu stiu daca se gaseste si in Romania, e pe baza de plante si impotriva starilor de neliniste la burta/stomac/intestine etc. Primul efect pozitiv: azi-noapte s-a trezit la 2 in loc de 1. Ce-i drept, dupa aceea s-a trezit si la 4:30 si la 6:30, dar macar am apucat sa dorm si eu in prima parte a noptii vreo 3 ore jumate bune...
Cleo, ai dreptate cu romanii din strainatate, eu ani de zile i-am evitat si am avut de-a face cu multi care sunt intocmai profilului descris de tine
Te inteleg cu colajele, si eu le-am bibilit pana le visam si noaptea
La care stelute te referi???
Nicole, da, pontul cu sucul de portocale era de la mine, de fapt de la varul meu, caruia nu i s-a imbolnavit baiatul niciodata mai mult de 2-3 zile si acum are 2 ani si jumatate... deci e verificata treaba... Eu incepusem la David cu 2-3 lingurite, dar m-am oprit cand a inceput diareea. Voi relua in curand, ca tot il trec pe piureiase zilele astea, am sa-i dau suc de portocale in loc de apa...
ca eric, bine-ai venit! Linkul pt. calendare e pe unul din mailurile de pe mailul comun, dar l-am mai trimis cuiva si mi-a zis ca ar fi virusat, nu stiu nici eu ce se intampla, poate l-au descarcat prea multi sau cine stie ce s-o fi intamplat... Daca stai in SUA il poti cumpara online, costa 30 de dolari, eu zic ca nu e mult... Asta evident daca nu merge linkul respectiv de pe mailul comun. Ah, acum am vazut ca ti l-a dat si Doloress. Sper sa mearga. Si saru’mana de complimente, abia in ultimele zile mi-a revenit optimismul, am apucat sa dorm si eu de 2 ori pe noapte cate 3 ore legate, a facut minuni! Abia acum imi dau seama cat de obosita eram cu adevarat... Da si tu mai multe detalii despre bebele tau si despre tine.
Doloress, sa nu te auda Bogdan despre sotul tau si „afacerea par“, ca se tavaleste pe jos de ras... Chiar ieri mi-a zis ca a venit timpul sa-i bag iar masina de tuns in par, ca taaare bine l-am mai tuns ultima oara si a economisit 10 euro pentru frizer
. Sunt o meseriasa, care va sa zica...
Magnetism,
bine-ai revenit! Intra si tu mai des, ca te uita lumea... Noi stam acasa de sarbatori. Si fara David cred ca tot asta am fi facut, asa ca...
simonacip, stii ce fac eu dupa-amiaza, cand domnul Daviduc e marait si vrea numai in brate si eu mai trebuie sa rezolv ceva „urgent“ pe PC? Il iau pe piciorul meu, cu o mana il tin si cu cealalta misc mouse-ul... Il mai batan putin, ii cant cate ceva, rezista cam o jumatate de ora, tot e ceva...
iulia83, uite cam asa au fost noptile mele saptamani in sir, cam cum a fost ultima noapte la tine... Si eu il chemam disperata pe Bogdan sa stea cu David dimineata, sa pot sa inchid si eu un ochi 2 ore... Acum, de 2-3 zile, e mai bine, ptiu sa nu-l deochi... Diseara ii bag iar supozitorul ala cu calmante pe baza de plante, eu raman la teoria mea ca digestia/gazele il omoara, ca prea se zvarcoleste, se arcuieste, geme si in acelasi timp trage „atomicele“ de rigoare...
Laurita, m-ai linistit, inseamna ca certurile astea sunt absolut normale, si la noi parca e o concurenta pe cronometru „cat ai stat tu versus cat am stat eu“... si amandoi suntem cu nervii in pioneze... deci e explicabil, pe fondul oboselii acumulate, al stresului si frigului...
Micaela, mi-a placut titlul mesajului tau, cred ca asa o sa fac si eu de acum inainte cand voi mai avea zile/nopti proaste, pun din prima titlul, cui nu-i place sa sara peste mesajul respectiv... Eu calc pe sarite, seara, cand ma uit si la televizor... Te inteleg cum nu se poate mai bine ref. la discutiile cu sotul!! Ah, cu singura diferenta ca eu nu vreau la mama
, ca mama voia acu’ cativa ani sa ma „calce in picioare“ cand i-am scris anumite adevaruri neplacute despre abuzul din familia noastra... Cu Bogdan pot discuta ca intre oameni maturi si ne iubim, asa ca raman tot cu el
Hai sa ne facem curaj singure, ca vor trece si fazele astea... vin dupa aia altele...
Alysh, am dormit bine 2-3 nopti si acum e si randul meu sa incurajez!
Sunt perfect de acord sa-i lasam pe bebei sa descopere singuri lumea, dar daca fac buba si se lovesc tare si se sperie, e normal sa vrea repede la mami, acolo se simt in siguranta, nu? Deci NU, nu-l rasfeti deloc, ci ii oferi consolare cand il doare ceva, e cu totul altceva... Apropo de lovit, David cred ca va rade... pai el rade in hohote si cand tuseste, si dupa ce-i scot mucisorii, si cand ii sprayez apa de mare in nas etc.
socrate
hai sa-ti zic si tie de ce (in afara alaptarii) esti tu cea mai buna mamica: fiindca ii cunosti lui Sebi fiecare zambet si fiecare cutisoara de pe corpusorul lui, fiindca sari imediat la orice suspin al lui cat de mic, fiindca iti infloreste sufletul cand rade la tine, fiindca ii infloreste lui sufletul cand razi la el, fiindca ii oferi iubire, caldura, siguranta, tandrete, atentie, timp, fiindca il cunosti mai bine decat il cunoaste oricine altcineva, fiindca e prezent in gandul tau in fiecare minutel al fiecarei zile, fiindca nu mai concepi viata fara el, fiindca ai muri oricand pentru ca sa-i fie lui bine, hai ca devin patetica
Dar you get the idea, nu? 
DanaH, bine-ai revenit pe plaiurile friguroase ![]()
bratafel, David papa cam de 5 ori pe zi: la 7-8 dimineata, la 10:30-11:30, apoi la 13:30:14:30, la 17 si la 19:30-20. Aproximativ. Si mai suge bine si noaptea la san, la 1-2, apoi la 3 si la 5 sau numai la 5... Ieri insa a dormit la pranz si a sarit peste masa de la 13:30, abia la 15:30 am terminat cu biberonul, iar masa de seara si-a decalat-o pe la 18:30, adormind deja pe la 19:30 (dar culmea, a dormit pana la 2 noaptea neintors!). Alte lichide nu prea bea, cred ca i-am dat ceai de fenicul de max. 10 ori pana acum, de cateva ori 4-5 lingurite cu apa (sa stimulez digestia) si de vreo 2-3 ori suc de portocale tot asa, cateva lingurite, dupa care am sistat ca a facut diaree... Nu stiu sa-ti zic ce cantitate bea per total, eu ii ofer la fiecare masa dupa san completare cu bibe, dar el imi ia cand 75ml, cand 110ml, e mereu altfel... Habar nu am ce program sa-i fac, ca mereu imi da ceva peste cap. Sa vedem cum o fi cand il diversific. In weekend cred ca incep...
gabitza, nu mi-ai zis, voi ati inceput deja?? Cum se incepe, la 6 luni calendaristice sau la 24 de saptamani?
Simonix, tocmai citesc in cartea „Babyjahre“ (Anii bebelusului) cum ca de pe la 7-8 luni si acei copii care dormeau noaptea fara intrerupere incep sa se mai trezeasca. Oare pe mine ce ma asteapta?? ![]()
elenuca, bravo, mi-a placut cum se descurca printesa ta singurica. Si noi avem noroc ca David adoarme mereu singur, nu leganat, nu cantat, nu discutat, ceea ce totusi e mare lucru. Premizele sunt bune pentru cand il vom muta la el in camera...
simonacip, dupa ce ai instatal programul tre’ sa-l inchizi si apoi te duci in Explorer pe el si vezi ca mai este inca un .exe (patch) pe care trebuie sa-l activezi, ala anuleaza „evaluation copy“. Asa a mers la mine.
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Doloress spune:
copilasilor care se sarbatoresc astazi, Eva, Alexandru, Iunia Teodora, Silvia-Cosmina, Victor Stefan! Sa fiti cumintei si sa cresteti mari!
Socrate am ras cu lacrimi la faza cu Luceafarul, iaca asa am sa le zic cand ma mai intreaba. Mama ca mama, dar taica-meu e de jale, el mereu si pe noi ne-a impins si ne-a presat. Nu conta ce rezultate bune aveam la scoala, el nu era niciodata multumit. Am luat premiul I pe tara la olimpiada si el tot ce a gasit sa-mi zica a fost Ei, e usor sa ajungi aici, dar sa te mentii e mai greu. M-am dezumflat imediat. Si asa face si cu Patrick, noroc ca e departe.
Fetelor vad ca dupa microbu montajelor a venit microbul calendarelor, vrem neaparat si noi mai apoi poze cu toate creatiile sa le admiram.
Cleo, Ca_eric si noi am intalnit niste specimene pe aici, romani, ca m-am crucit. Am vazut si multa invidie si rautati, de aceea noi ne ferim cat putem de toata lumea. Adevarul e ca nu ne simtim cu nimeni mai bine decat noi trei. Nu prea ne trebuie sa fim bot in bot cu nimeni, unul altuia si acuma si cu Patrick ne suntem suficienti. Parem cateodata cam batuti in cap, dar nu ma intereseaza. Suntem de principiul cativa prieteni si buni. Imi place mult cum decurg relatiile aici, cu strainii, sunt mai reci intr-adevar dar si relatia e mai armonioasa. Prefer sa am prieteni de alte etnii, sincer va zic. Si uite asa pe principiul putin si bun, nu am avut probleme cu nimeni pana acum si nu mi-am facut viata amara din pricina nimanui si e tare bine asa.
Ylari
, noi suntem aici sa te intelegem si sa te sustinem!
Lasa ca acusi va luati casuta voastra si scapi de scorpie. Asa face si a mea, in gluma, ca e baiatul ei, ca o sa-l invete sa-i zica ei mama si tot asa, aberatii din astea. Inca nu-i zic nimic, dar l-am pus in tema pe sot sa o puna la punct cand vine la noi. Nici el nu suporta fazele astea. Ei doi de fapt cand se vad se cearta, deci am un aliat sigur de partea mea. Mi-e cam frica pentru cand vine la noi, ca o sa fie mereu razboi in casa, insa nu avem ce face. Eu zic ca daca ii spunem de la inceput regulile calm si frumos, o sa inteleaga totusi.
Dana bine ai venit! Vrem poze din Chile!
Simonix ce de cadouri frumoase! Noi nu ne-am dat niciodata cadouri pentru ca sotul meu e tare pretentios. Mie imi mai face, ca stie ca imi plac surprizele. Insa de multe ori il implor sa nu-mi faca pentru ca da o gramada de bani pe tot felul de prostii care nici nu-mi plac si nici nu-mi trebuie. Asa ca stabilim dinainte ce-as vrea si imi ia. Imi lipseste normal elementul surpriza, insa asta este. Pentru ziua mea de nume si pentru Craciun mi-a luat bicicleta ergonomica
, asta am vrut. Inca nu e montata, poate de acuma in week-end o monteaza, abia astept, poate mai slabesc si eu putin.
Fetelor, am fost la testul de cetatenie, am stat inauntru vreo 45 de minute si in timpul asta Patrick a stat cu colega sotului pe sala. A fost foarte cuminte insa i-a rupt mainile! Numai in brate a vrut. Cand m-a vazut era tare fericit!
La test am facut bine, super-usor, de acuma o sa avem rezultatele in 6-8 saptamani si juramantul. Am mai scapat de-o chestie. Mai avem maine o plimbare la clinica sa-i fac injectia synagis pentru prematuri. Ce bine ca ati scapat de intepaturi pana la 1 an, eu mai am de acum in fiecare luna de tras cu el, doua injectii inca!
Doloress spune:
Miss chiar pe tine te-am visat azi noapte!
Eram tinere si nelinistite la un concert rock, nu aveam bebei si nici o grija pe lume! Eram si cu sotii dupa noi, dar erau doar prietenii nostri, si ne mai uitam si dupa alti gagii, hihihihihi, o fi hormonii de la atata abstinenta! ![]()
MissParker spune:
Fetelor, cine este Ada Milea si cum canta?? Are un coleg al lui Bogdan cateva albume cu ea... Sa mi le copiez si eu?
Poze cu noi
monik16 spune:
Buna!
Am citit mai pe sarite asa
. Si am intles ca arla nu a nascut inca. Pt ea: 

si nastere usoara!!!!
Azi am iesit si eu cu Sara afara ca de cand a venit frigul o scot cam rar. Stiu ca nu e ok dar... brrrrrrrrrrrr
Am dat 40 ron pe reviste printre care mi-am luat superbebe care are un dvd educativ (despre culori)-e dragut. Sara s-a uitat la el, i-a captat atentia. Eu zic ca merita. Am mai luat si Mami care are un cd cu catecele de copii...
I-am luat costum de craciunita Sarei din Carrefour.
www.amazon.co.uk/gp/product/images/B0002C6N16/ref=dp_image_0/275-8071560-0432020?ie=UTF8&n=59624031&s=baby" target="_blank">asta e cadoul Sarei de mos. L-am luat din Carrefour si sunt incantata de el ca mai scap si eu pt. ca deocamdata o tine ocupata.
MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
monik16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MissParker Fetelor, cine este Ada Milea si cum canta?? Are un coleg al lui Bogdan cateva albume cu ea... Sa mi le copiez si eu? Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
|
E mai... originala...Nu stiu cu cine sa o aseman. Mie-mi place. Incearca poate gasesti pe net sa asculti ceva sa vezi daca-ti place.

ca_eric spune:
fetelor
azi suntem tare somnorosi asa ca pot sa fiu happy ca e cuminte
eu sunt la lucru si mai am grija de inca un bb de 2 luni......floare la ureche
....glumeam..nu e usor dar nici f greu avand in vedere ca saracu bb doarme mult cam 4 ore dimi si apoi 2 ore e ok
asa ca zi ma bucur deplin de forum si de liniste
dolores, stii ce inseamna romanii in strainatate...asa e ..mai rau e ca sunt rude...toata viata sunt la fel..
miss spuneai ca si in germania sunt la fel roamnii...nu e de mirare ca suntem o natie de beep...ca nu pot scrie..am vazut ce s-a intamplat cu alte cuvinte
eric al meu e linistit azi,
, desi eragusit...cand plange face ca un pisoi de iti rupe inima. o sa papma azi ceva cereale si legume
ma gandesc sa ii introduc avocado. ce ziceti fetele e ok?
in legatura cu certurile....familiale...ce am obs eu la mine...parca sunt mai multe dupa nastere...totul e nou, totul e diferit...nimik nu e la fel...fiecare ne facem treaba...
eu am stat acas 4 luni apoi m-am intors la lucru cu bb...nu e usor sa ai grija de 2 bb apropiati la varsta..dar fiindac nu stam bine la capitolul acte si economia asta e la pamant...tre sa lucram ....
am zis ca daca nu rezist o sa renunt, oricum de la 1 an tre sa il dau la gradi...ca nu pot altcumva...aici statul nu iti da alocatie sau ceva
atat ca am aplicat la o asigurare care mi-a platit totul.............sarcina cu tot ce tine eco, teste, analize...., nasterea care era undeva la 16 mii, si apoi tot ce tine de vaccinuri si vizite si medic la tontonelul meu...altceva nu primesc...bani sau ajutor de la stat.
tre sa merg la lucru, dar in 7 luni va merge la gradi, poate vine mama in mai si sat cu el vreo 3-4 luni apoi il dau la gradi....sa vedem...nu e usor deloc
monik16 spune:
Sapt. trecuta mi-am propus ca de luni sa incep sa fac miscare...si de luni pana azi am facut zilnic bicicleta, nu mult, 20-25 min. Stie cineva daca efortul afecteaza in vre-un fel lactatia?