Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (50)
Raspunsuri - Pagina 7
belleane spune:
sunt si eu in clubul copiilor maraici , ce-o fi oare? vrea numai in brate.Acu 2 seri eram asa speriata de maraita ce era de-am mers la medicover. Bineinteles ca nu avea nimic. Vrea in brate!!!!!
La multi ani copiilor care implinesc lunite azi!
Vin la intalnire pe 10 dec, poate imi trimiteti si mie parola de la contul comun sau datele de intalnire pe pm.mersi
Ma duc sa o tin in brate, dar ma dor salele.....si nici nu doarme cat as vrea eu.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12
ca_eric spune:
cleo sa stii ca undeva ai dreptate
dar cel mai greu sa ai ai shocuri de la pers apropiate care se demonstreaza a fi cu nnnnn fetze....
asta doare..
dar trecem peste, viata e frumoasa
pana sa ajung sa vad ca sunt indiferenti unii oameni mai am.......dar nu mult si voi reusi

ca_eric spune:
nici nu mai stiu cate mesaje am trimis...............daca am scapat sau nu de moderare
cleo78 spune:
missP, la calendarele tale, cum ai bagat stelute peste pooze???
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
ca_eric spune:
si inca ceva as vrea sa va trimitem poze sa ne cunoasteti dar nu stiu exact cum
poate cineva se indura sa mai repete poate a 1000000 oara.........
ca_eric spune:
am observat ca si al meu e marait si mai nou vrea sa adoarme leganat in brate....
am sa ma apuc si eu sa vad cum se face calendarul
sunteti tari fetele care ati facut calendarul!!!!!!!!
simonacip spune:
Elenuca, pai ce facusi? AI zis ca nu mai bagi tirg ever![]()
Las ca si eu cred ca merg duminica, ca baietii sunt bine. Mi-e dooor de voooi! Poate ne videm miine, asa pe la 13-14.00
Te sun cind ies
Cleo, Miss, fetelor care mai stiti..cum fac sa dispara evaluation copy de pe calendar cind salvez imaginea?Scuze ca poate s-a mai zis, dar nu eram convinsa ca vreau sa fac calendare, acum m-a pocnit
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
chinabulina spune:
daca vreti sa vedeti ceva haios http://blogs.northlandchurch.net/2008/08/11/the-mom-song/
la multi ani, Eva, pui grasunel de ylari!!!!!!!! 
edit: simona trebuie sa crack-uiesti programul wondershare. pe mailul comun era in fisier si un "patch", ala e programelul de spart ![]()
nu mai stiu cine zicea de iaurt: eu nu i-am dat, dar ii voi da tnuva. pediatra ne-a zis ca nu-mi recomanda danone
georgiana,
de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt
YLARI spune:
Buna fetelor!
Inca o data va multumesc tuturor ptr urari! Probabil asa simtiti si voi in fiecare luna, ma minunez ce mare s-a facut fata mea: 7 luni!!! Wow...
Imi pare rau, mie nu imi mai ajunge timpul de nimic, le fac pe toate singura (probabil ca multe dintre voi) dar in plus trebuie sa fac fatza si soacramii 

De dimineata a venit cu andrelele aici la noi in camera "ca e bine si cald"! Pai da-ti drumul la calorifer femeie, ca de aia e cald aici, n-am eu inima fierbinte!!! In fine, m-a fxxxt la cap "cand ii dai branza?" "cand ii dai ou?" "cand ii dai ficat de pasare?" Hhhhhhhhhhhhhhhh Imi venea sa-i trag una. Fetelor poate multe dintre voi v-ati saturat de vaicarelile mele... ce sa fac si eu, uneori sunt asa de suparata ca nici la calculator nu-i dau drumul, nici pe forum nu imi mai vine sa scriu sa nu va sacai la cap... I-am dat mesaj sotzului sa o sune ca sa iasa din camera... Intra in camera cand nu sunt atenta, cum facea motanul pe vremuri... nu pierde nicio ocazie sa imi ia fata din brate, nici nu ma intreaba, poate am eu chef sa tin fata in brate. O data o pupaceam pe Eva, ea radea in hohote si chiuia si a venit "Nu va mai iubiti atata ca ma faceti geloasa!" Nu ca oi vrea tu sa o iubesti si eu ma-sa, sa fiu geloasa. Pleaca cu ea de aici in restul casei unde e frig... M-am dus la un moment dat in sufragerie sa o iau pe Eva si am zis "unde e fata mea?" si imi zice "tu n-ai fata, e fata mea, nu-i asa mama????" Am zis ca mor, i-am zis "hai poate scot ghearele acum!!!!" Si n si n chestii, cred ca si-a propus sa ma faca cu nervii dobitoaca. Voi cum ati face in locul meu ca sa nu dati doi bani pe ce spune? Simt ca vrea sa ma umileasca, mai ales de fata cu socramiu, face ea pe desteapta desi nu stie (nu poate) nici sa tina fata k lumea in brate ca n-are putere in maini.
Eva e o scumpa, e bine, vesela, comunicativa, respectam programul intocmai, este totul super. Va doresc si voua fetelor, mai ales celor care aveti probleme cu somnul sa isi gaseasca bebelusii vostri ritmul ca sa va trageti si voi rasuflarea si sa va odihniti mai mult. 10 copii ca Eva as face unul dupa altul, e cel mai frumos dar de la Dumnezeu! Acum la 6 trebuie sa o culc din nou, dupa aceea doarme pana la 10 cand o culc de seara.
Am luat si noi banii de la DGASPC ptr trusou (!) si alocatia aia. A fost super ok, a mers repede, nu era aglomeratie deloc. M-a dus socramiu, Eva a facut furori pe acolo, scosesera toate capetele pe ghisee ![]()
Va pup, am mai pus poze in albumul Decembrie 2008
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
gabitzam spune:
Ylari, sa-ti traiasca bebelunica-domnisorica! Wow, 7 luni, sunteti mari ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla