Mamici cu 2 pitici

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Inainte de culcare, mai intru o data de prezenta si ca sa va povestesc ceva amuzant. Azi eram pe la bucatarie. Intrand la un moment dat in sufragerie il vad pe Stefan langa vaza cu flori de pe masa. Aveam niste trandafiri de cateva zile dar or fi fost expusi la frig caci azi erau deja ofiliti. In prima faza am inlemnit insa inainte de a apuca sa zic eu ceva vad ca fi-miu mangaia unul din trandafiri si-i spunea "lasa nu fi trist!". Cand ma vede imi spune:"mama, florile sunt triste! De ce?" Cum sa-i explic ca desi stau cu capul in jos florile nu sunt triste ci ofilite si ca numai fiintele pot fi triste? Am balmajit eu acolo ceva dar el nu era prea preocupat de raspuns ci incerca mai departe sa imbarbateze trandafirii. Cu cine-o fi semanand asa sensibilos?

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Citat:
citat din mesajul lui crengu75

Buna fetele!
Am trecut si eu sa semnez condica la deschiderea clubului mamicilor cu doi pitici.
Oana, multumim ca te-ai ocupat.

Ma bucur ca ne-am mutat si suna tare bine titlul subiectului.

Si noi suntem mereu in criza de timp. Am mai fost si bolnaviori, inclusiv eu care de vreo luna ma chinui cu gatul, ca acum sa-mi descopar ca am niste noduli pe corzile vocale. Asta e, le-om trece pe toate cu ajutorul lui Dumnezeu.

Copiii sunt bine, ne pregatim de vaccinul de 4 luni al Riannei si de serbarea lui Cristian.

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Sanatate, bafta la vaccin!

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mada_mxm

Buna fetelor!

Bine ne-am gasit la o noua etapa. Ce fain e mamici cu doi pitici Super.
Speram sa fie cu noroc sa se mareasca gasca daca mai vor fete sa ni se alature.
Noi suntem ok, am sunat azi la scoala si ne suna maine dimineata sa ne zica cand incepe Ari exact scoala si am mai reusit ceva sa stam pe toaleta fara tipete si urlete. A stat azi de trei ori nu a facut nimic dar macar a acceptata sa stea pana in weekend mai exersam si in weekend stam numai in chilotei sa vedem ce iese. Speram pana incepem scoala sa reusim sa mergem la toaleta.
Ma bucur ca ne-am mutat aici si asa poate reusesc si eu sa scriu mai des.
Va pupic pe toate si revin maine ca in seara asta ne punem la un dvd.

Mada, rabdare cu olita, si la noi au fost unele problenme la inceput. Acuma ne luptam cu faza de negativism, inclusiv vizavi de olita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ClaudiaH

....
Eu sunt putin suparata caci stiti voi vorba: "Copii mici - probleme mici, copii mari - probleme mari". Am fost azi la gradinita la Stefan si educatoarele mi s-au plans ca Stefan e in ultimul timp foarte salbatic, nu e atent, nu se concentreaza, alearga intr-una, etc. Imi venea sa intru in pamant de rusine si sa urlu de ciuda. Nu inteleg, acasa e un copil tare cuminte, cunoaste regulile, nu le incalca, jucam diverse jocuri si e foarte atent, ma surpprinde la jocul de Memory de exemplu prin memoria vizuala de care da dovada. Se joaca mult si singur, nu doar cu noi. Offf, sper ca e o etapa trecatoare.
Gata, v-am lasat, ma duc sa fac cu sotulmeu sinteza zilei caci de-abia am venit acasa de la cursuri, apoi papat, culcat fetita si abia acum avem si noi tihna sa discutam putin despre ce si cum ne-a fost azi. Va pup, pa!!!

Claudia, eu cred ca e ceva trecator, gelozia flacailor nostri exista in continuare, eu credeam ca Paul a trecut peste si totusi de vreo 3-4 zile a luat-o iar in jos, si se opune la orice, si face galagie din orice... insa e mai putin intens, sper sa fie si mai scurt. Cred ca Stefan pur si simplu vrea atentie cu orice pret, eu una asa consider si la Paul si il corectez cand face prostii apoi ii spun ca-l iubesc mult de tot si sa stii ca-l vad ca ma priveste asa, intrebator, adica chiar ma iubesti? sigur-sigur? chiar dc fac prostii?
flacaul si rabdare mamico

Mergi la inceput

Uf, restul am citit pe diagonala, fetele noi, va trec in listuta cat pot de curand - super sa se mareasca gasca
Dana, Dodo, si eu stau de veghe cu galeria vedeti ca sunteti in listuta

Noapte buna, sper sa ajung maine putin mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'Neata fete si hai la
Uite acum recitind din urma mi-am dat seama ca prea m-am plans. calatoria de fapt a fost chair faina ne-am revazut prieteni dragi si am iesit din rutina si am vazut si ceva locuri interesante.
Avand in vedere schimbarea si tot restul fetele au fost foarte cuminti in special pe avion si in aeroport dar a fost foarte obositor: Sabinei i-au iesit primii dinti, Sofia a cazut pe scari la muzeul de muzica si a urlat din toti plamanii la cinema 3D si pe aeroport cand a trebuit sa o descalt, aeroport super aglomerat si in plus la intoarcere avioanele (ca am schimbat 2) au avut intarziere mare rau de tot. A! si a propos de ce zicea Mada am trecut si noi( de nevoie ca am ramas fara olita in aeroport - ca era in bagajul de cala) la toaleta adultilor.La inceput era cam speriata si nu voia, dupa cateva incercari le aplauda si pe cucoanele de alaturi..pentru "performante" Acum e foarte mandra Sofia ca face pipi si "gaga" asa ca fetitele mari.. ba chiar o indeamna si pe sora-sa sa ii urmeze exemplul..

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

'Neata mamici de doi pitici!

Si eu, si eu ... doar ca nr. 1 al meu e mai marisor, are deja 4,5 ani ... mai sunt buna de grupa asta? :D

Numai bine si incerc sa mai intru ... acum ma pregatesc sa-l duc pe cel mare la gradi, vine Mosu :)
Sanatate!... si un Mos darnic!!!

Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut fetele!si bine v-am regasit la o noua etapa!

eu cu o mana scriu si cu una leagan copilul asa ca scuzati eventualele greseli de tastare

inca nu am reusit sa citesc din urma dar vreau sa va salut inainte de a trece ziua again - fara sa intru pe aici.

nu mai am timp....am nevoie de zile mai lungi....nu stiu cum se face ca zilnic ma culc pe la ora 1 noaptea, ma trzesc la 6 si peste zi nu am timp sa le fac pe toate...de exemplu am acum chiuveta plina de vase de aseara, si inca nu am intrat in bucatarie...
Ieri am fost la o sedinta cu parintii la gradinita lui Stefan, am stat pana la 7 seara si cand m-am intors toti vroiau sa stea cu mine, de la mic la mare asa ca le-am lasat balta pe toate.

Claudia, eu zic sa nu te ingrijorezi prea tare pentru ca schimbarea din comportamentul lui Stefan se datoreaza si prezentei Luciei in viata voastra! La fel a fost si cu Stefan o mica perioada de timp, insa al meu fiind ceva mai maricel a acceptat zic eu mai usor "competita" cu noul membru.
Si ca sa vezi ca si noi trecem prin ceva asemanator, ia priveste AICI sa vezi ca si noi vrem sa impartim totul...nici nu vreau sa ma gandesc cand o sa vrea in scaun de masa...

pup fetele in gasca si promit sa revin dupa ce termin de citit din acest capitol.

P.S. poze cu Matei am pus in sfartit la semnatura daca doriti sa ne vedeti.

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Gata, a adormit Matei, doarme cam 25-30 de minute asa ca am venit tzinta aici si apoi mai vad eu ce mai fac.

Gabi, Roxana(doniro) bine ati venit la noi in gasca!

Claudia, eu ca sa fiu sincera ...imi cam fac damblaua cu Mos Craciun....iau sa zic asa cam multicele jucarii, pentru ca Stefan este genul de copil care nu cere niciodata jucarii, care nu tzipa la rafturi...asa ca imi fac si eu damblaua ca tare imi plac jucariile, cumpar mai mult pentru mine decat pentru el . Stefan mereu imi spune ca el poate sa-si faca orice din lego...asa ca la ce sa-si mai cumpere . Insa, isi doreste un robot si o corabie. Am cumparat, robot mai micutz, da corabia mai mare. Am mai cumparat si niste carticele, creioane colorate noi, un joc cu niste pioneze ce se pun pe o tablita, 4 caii mari cu indieni, tare haiosi, si deocamdata atat.
La Matei o jucarie de ros, un ursulet de plush, si cred ca la amandoi am sa le iau cutiuta muzicala ce a aparut la Plus cu turta dulce, daca mai gasesc in 10 cand iau salarul.
Si nu stiu ce o sa-i cumpere tati pe langa toate astea ce le-am cumparat eu.In orice caz, nu cheltui sume astronomice ca nu imi permit, insa am inceput sa cumpar de luna trecuta asa ca incet incet sau tot strans cateva.
Dar de Mos Nicolae doar dulciuri si pijamale cumva pastram traditia cu pijamalele...habar nu am de ce trebuie sa-i dea mosu la copil pijamale....cred ca este o treaba de subconstient ca in fiecare an primeam si eu pijamale

crengu, Iulia, ma bucur ca aud de voi!
rromanitza, am banuit ca no sa te dezlipesti de noi binenteles ca te primim cu drag!ce face burticuta??

Cami, Oana si pentru voi!
Daca am uitat pe cineva ca sunt pe fuga

Irinusha, bine ai venit!Si Stefan al meu are 4 ani si 4 luni.

Sa trezit....

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

'Neata!

Oana, asa o fi, poate are nevoie de atentie insa acasa e tare cuminte. Asta nu pricep. Dar cred ca totusi mai dureaza putin pana cand se adapteaza la aceasta gradinita unde sunt 25 de copii si doar 2 educatoare. In plus e un copil tare sensibil care se razvrateste daca i se impun anumite chestiuni fara sa i se explice de ce. Cred ca dureaza putin pana cand isi defineste relatia cu educatoarele. Si daca n-ar avea cu cine sa se ia ar fi cu siguranta mai linistit. Oricum, m-am calmat, o sa treaca, doar nu-i la scoala in clasa a 5-a e doar la gradinita.
Irinush, bineinteles ca esti binevenita la noi cata vreme ai cel putin un copil in scutece si chiar daca n-ai avea, oricine e bnevenit sa se alature la povestile despre cum e cu doi copii. Si mai sunt mamici cu copii mai mari si nu in ultimul rand si al meu in curand va implini 4 ani. De prin ce parte a Germaniei esti?
Ana, am vazut poze faine ca de obicei! Ti-am admirat grasunul mic si istetul cel mare. Ce mai face Alexandru cu papa? CUm merge diversificarea? Cat despre faptul ca n-ai timp te inteleg mai ales ca stai la casa....
Cami, mi-a placut faza cu urletele la cinema 3D si cea de la muzeul de muzica. Pare amuzant privind lucrurile din exterior. Probabil la momentul respectiv nu cred ca te-ai bucurat prea mult. Daca nu-s indiscreta, in ce parte a lumii ati fost?

Eu azi... nu stiu daca o sa mai trec si nici peste week-end caci diseara astept musafiri care raman pana duminica si deci... am deja o mie de treburi restante: mancare, curatenie, ambalat cadouri pentru diseara, spalat rufe...si lista mai poate continua. Azi vine Mos Nicolae si la gradinita la Stefan; sunt tare curioasa sa vad ce-mi va povesti. Va pup pe toate, pa!!!

Mergi la inceput