Mamici cu 2 pitici

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Amalia,si Ioana tot la 00.30 s-a culcat si s-a trezit la 5.10,bun si asa.Tot ma uitasem la Megastar,dar deja mi-era somn cand s-a gandit ea sa adoarma si am picat...
Am mai postat reteta cu crema la pahar in trecut,dar hai sa spun pe scurt
3 linguri faina
3 linguri cacao
8 linguri zahar
1 litru lapte
Se amesteca toate si se pun la fiert.La inceput dau focul mai tare,apoi mic si amestec continuu,sa nu se prinda de fundul ceaunului pana iese ca o smantana groasa.apoi adaug jumatate de pachet de unt,amestec pana se omogenizeaza,torn in cupe si gata.Las la racit ,se incheaga si eventual adaug frisca cand servesc.e superbun.Eu ii dau si lui Alex o portie mai mica
Rulada cu cascaval am facut-o prima data ieri.
un pachet de cascaval afumat feliat(sunt 4 felii)
o conserva de ton maruntit
Las la scurs pestele intr-o strecuratoare,apoi il amestec cu...
Scuze,au venit musafirii
revin...Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Salut fetele.
Cami, merci mult pentru schema de vaccinare. Vad ca este foarte complexa . La noi este minimul de vaccinuri , restul, cine vrea sa cumpere. Asta este.

La noi este binisor, asteptam serbarea lui Cristian.

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Julax saru mana, multumesc frumos!

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Ia uitati la noi ce-am mai crescut, 6 luni si un fratior mai mare care-i tare protectiv adica o paleste el cateodata, da' altcineva n-are voie sa se apropie de ea, azi in parc a fugarit un baietel care voia sa se uite in carucior la Ana corect, are Ana gardian

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Foarte frumoasa mandruca ta, Oana! Foarte bine ca baiatul si-a luat in serios rolul de protector

Lui Raducu ii sparge azi-maine al doilea dintisor, se vede prin gingie, zici ca e acolo deja. Si e cam maraici.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Gabi , in adancul inimii am sperat ca am sa gasesc omul potrivit - am auzit la nesfarsit ca-s prea pretentioasa si de aia nu-mi gasesc perechea, acuma zic insa doar ca a fost intortocheat drumul intre noi.
Nu stiu dc mai sunt mamici peste 40 cu prunci mici - da' ce conteaza, cred ca Ada ma certa la un momemt dat cand ma simteam ca piramidele avem prunci mici, deci suntem tinere mamici

Of, de ne-ar iesi si noua macar un dintisor mic de tot... desi ma cam tem de dinti ca Paul m-a muscat la sange - de l-am intzarcat; oricum el sugea destul de putin, fata de Ana care a avut f putin supliment.

O saptamana grozava va doresc

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

'Neatza, fetele!

Ne-am intors aseara acasa. Offf, greu a mai fost. Stefan e azi acasa caci tuseste ca o cobza, il doare si burtica de la atata tusit. Partea buna e ca acu' s-a spart tusea, nu mai e seaca si nici febra nu face. Asa ca sunt cu amandoi acasa. In week-end am fost la niste prieteni ce tocmai si-au cumparat casa si am ramas la ei pentru prima data. NU va spun ca Stefan n-a dormit sambata pana la ora 1 noaptea. NU cunoastea casa si el a fost cazat la mansarda (o camera foarte faina, mi-as fi dat coditele ca sa am in copilarie si eu asa o camera)insa asta era deja etajul 2 iar noi aveam party la parter asa ca n-a fost chip sa vrea sa ramana la asa distanta de noi. IN final oboseala l-a determinat sa doarma totusi dar m-a fiert pana s-a culcat. Lucia a fost cumintica, n-a facut fite desi vorba aia si ea a fost un fel de sarbatorita (13-Sf. Lucia, multumim de urare Iulia!). Acum... bineinteles urmeaza partea cea mai urata si anume, desfacerea bagajelor si recuperarea. Am citit mesajele voastre cu aviditate dar... desi as avea multe de spus... de data asta o sa fac pas, timpul ma preseaza. Va pup, pa!!!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Crengu, m-am uitat prin brosurile informative pe care le am si peste tot scrie care sunt vaccinurile facute pana la doi ani dar nu da varsta precisa ci se spune ca ramane la latitudinea medicului cand este vaccinat copilul deoarece acesta trebuie sa faca in asa fel vaccinurile incat copilul sa fie intepat de cat mai putine ori o data. Deci ca sa aflu schema de vaccinare tre' sa intreb medicul. Pot sa-ti spun insa care sunt vaccinurile care le sunt facute copiilor pana la 2 ani: contra tetanus, difterie, tuse convulsiva (pertusis), poliomielita, Hib, Hep B, varicela, variola, rubeola, oreion, pneumokoc, meningokoc. Pana acum a primit de doua ori vaccin si anume Infanrix hexa si Prevenar ceea ce inseamna: anti tetanos, difterie, pertussis, poliomielita, Hib (Haemophilus influenzae b), hepatita B si pneumokoc. Am acum in fata carnetul de vaccinari deci astea sunt datele corecte. Vaccinurile au fost facute la 3,5 luni si 4,5 luni iar urmatorul vaccin il va avea in februarie deci la 7 luni. Nu stiu atunci ce va primi. Ti-am zis ca eu nu prea ma interesez caci sistemul medical are o grija foarte mare fata de copii si mai stiu ca sunt la unul din cei mai buni medici din oras. Asa ca merg pe mana lor. Ce mai fac copiii tai? Cum se mai simte Cristian? Fusese bolnavior? Dar tu si Rianna, sunteti ok?

Mergi la inceput

Oana, e grozava Ana ta. Inca o data laude la adresa pletelor Anei si ochilor lui Paul!
Ana, ce nostalgic suna ideea cu pick-up-ul!
Amalia, tine-te bine, o sa treaca si colicile! O sa vina apoi vremeuri mai bune dar... cu copiii mereu te poti astepta si la surprize dar pentru cat sunt de dulci merita sa inghitim si ceva greutati.

Mai cand va aud ca vorbiti despre dinti asa devreme... Lui Stefan i-au iesit pe la 8 luni cei 4 incisivi de sus, toti o data si o luna mai tarziu cei 4 incisivi de jos. Cu toate ca i-au iesit cate 4 o data, nu a parut sa-l deranjeze eruptia lor. Sa fie oare la Lucia altfel? Voi vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut!!
iar o zi incarcata azi, noroc ca fetele au fost cuminti tare: Sofia s-a jucat frumos si .. cel mai important - in liniste si Sabina a dormit la pranz 3 ore si jumatate.. intrasem la idei.. da' nu-mi fac griji ca recupereaza ea precis in noaptea asta, prevad ca se trezeste de 50 de ori.. ca sa simt..

Gabitza cand aveti serbarea? Asteptam poze cu Andrei. si cu dintisorii proaspeti ai lui Raducu.

Ana vad ca voi aveti azi serbare, vezi nu ne uita cu poze cu bradutul.. Multa sanatate la pui si nu te necaji.. asa si la noi cum are Sofia ceva cum raceste si Sabina.. eh!! c'est la vie! Cat despre suparari ba detaliaza ca citim.. macar te mai racoresti.. eu una asa simt dupa ce ma "spovedesc" la voi...

Oana sa va traiasca papusica!! si feciorul cu ochii frumosi.
si lasa vorba despre babatii ca ma simt si ma supar...

Crengu cu placere

Claudia bine ati revenit, bine e in pimbare dar ce bine e cand te intorci acasa, nu? Multa sanatate lui Stefan. si la multi ani Luciei de Sf Lucia.. uite mai invat ceva ca desi am avut o bunica Lucia nu stiam de Sf Lucia.
In legatura cu dintii si la noi Sofiei i-au iesit tarziu( dupa 10 luni) primii dinti si nici nu am stiut, cu Sabina a fost foarte diferit.. baloseste tot si a mai si chitait cateva saptamani bune inainte sa-i iasa.. si nu avem decat unul so far...

Ok va pe toate, va urez o zi buna si ma duc la nani

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput